• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anadolu Üniversitesi Sınavlarına Nasıl Hazırlanırız?

geçmiş yıl soruları + murat yayınları karacan yargı vs den herhangi biri.

bunlar yeterli daha fazlası sadece kafa karışıklığı yapabilir. sınav öncesi mutlaka ama mutlaka geçmiş yıl sorularını çözün. neredeyse yarısı geçmiş yıldan geliyor soruların. tabi bazı bölümlerde farklı olabiliyor

kızlar ben bu sene başlayacağım nasıl çalışıyorsunuz ya yardım edin?? a.s.
Mutlaka her üniteyi genel bir okuyun mutlaka yazarak çalışın daha kalıcı oluyor. Çalışma bittikten sonra test çözün çıkmış soruların testlerini ...
Başarılar diliyorum ...

:teselli:

geçmiş yıl soruları + murat yayınları karacan yargı vs den herhangi biri.

bunlar yeterli daha fazlası sadece kafa karışıklığı yapabilir. sınav öncesi mutlaka ama mutlaka geçmiş yıl sorularını çözün. neredeyse yarısı geçmiş yıldan geliyor soruların. tabi bazı bölümlerde farklı olabiliyor

teşekkür ederima.s.

Mutlaka her üniteyi genel bir okuyun mutlaka yazarak çalışın daha kalıcı oluyor. Çalışma bittikten sonra test çözün çıkmış soruların testlerini ...
Başarılar diliyorum ...

:teselli:

teşekkür ederim.a.s.ya aslında ben nisana kadar unuturum diye korkuyorum.

Merhaba Arkadaşlar,
Ben sınıfımı geçtim ve mezun oldum...
4 yıllık işletme mezunuyum anlayacağınız darısı
tüm arkadaşlara...
Ben müsaitsem hemen hemen hergün derslere
20 dk dahi olsa baktım yazarak çalıştım.
Çıkan testleri de tekrar tekrar çözdüm.
Sizler neler yaptığınızı bu topikte paylaşıp yardımlaşın...
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır...

Sevgiler...

:71:

Bu hafta sınava girecek
tüm arkadaşlara başarılar diliyorum...
Umarım başarılı olup sınıflarınızı geçersiniz...

:16:

Tüm KK arkadaşlara...
Yurt dışında Almanya 'da AÖF sınavları geçtiğimiz hafta yapılmış
sınava girecek arkadaşlara yardımcı olmak için paylaşımda bulunalım...
Sevgiyle kalınız...

:71:

slm terlikcimmm
bende bu sene 3.sınıftayım ve 3 dersim var birini versem kafi yönetim bilgisistemine çalıştım fakat maliyet ve finansala bakmak bile gelmiyor içimdne nasıl hazırlanmıştın sen anlatırmısın canımm

bende akli basina evlendikten sonra gelenlerdenim :44: bir kiz cocugum var ve ayni zamanda hamileyim ikinci bebisimide insallah buyutup anaokuluna gonderene kadar evde olan bos zamanimi universite okumaya karar verdim.. :33: her ne kadar insanlar sacmalama ne gerek var masraf yapmaya diyenlere ragmen orda burda dedikodu yapip kafami sisirecegime ileride coluguma cocuguma ogreneceklerim faydalida olur minumum dusuncesi ve sirf egitimin yasi yoktur prensibi ile fransa'dan universite sinavina girdim ordanda Bati Avrupa Programi AOFun iktisat fakultesine kaydimi yaptirdim arasinava girdim gayet iyi gecti, calisma sistemime gelince kitaplari okudum daha sonra eogrenme portalindan tekrar ettim son iki hafta kala da eski sinav sorularina calistim ve matematik :50: haric hepsinden basarili olacagimi umit ediyorum..
yanliz size bir sorum olacak arkadaslar
ara sinava girdim yanliz yilsonu sinavina dogum zamanina denk gelecegi icin ve muhtemelen hastanede olacagim icin girebilecegimi zannetmiyorum sizce butunleme sinavinin bir dezavantaji olabilirmi puanlamada??
sevgiler...:72:

slm terlikcimmm
bende bu sene 3.sınıftayım ve 3 dersim var birini versem kafi yönetim bilgisistemine çalıştım fakat maliyet ve finansala bakmak bile gelmiyor içimdne nasıl hazırlanmıştın sen anlatırmısın canımm

Çok planlı programlı olmasa da , çok okuyarak diyebilirim. 4. sınıf dersleri daha ziyade
okuma gerektiriyor. 3. sınıf derslerine iyi çalışmışsan o zaman geçmeme gibi bir problem
olmaz. Eski konuları iyi anladığımı düşünüyorum unutmamışım ... :34:
Çok fazla test çöz...

Başarılar diliyorum...

:42:

bende akli basina evlendikten sonra gelenlerdenim :44: bir kiz cocugum var ve ayni zamanda hamileyim ikinci bebisimide insallah buyutup anaokuluna gonderene kadar evde olan bos zamanimi universite okumaya karar verdim.. :33: her ne kadar insanlar sacmalama ne gerek var masraf yapmaya diyenlere ragmen orda burda dedikodu yapip kafami sisirecegime ileride coluguma cocuguma ogreneceklerim faydalida olur minumum dusuncesi ve sirf egitimin yasi yoktur prensibi ile fransa'dan universite sinavina girdim ordanda Bati Avrupa Programi AOFun iktisat fakultesine kaydimi yaptirdim arasinava girdim gayet iyi gecti, calisma sistemime gelince kitaplari okudum daha sonra eogrenme portalindan tekrar ettim son iki hafta kala da eski sinav sorularina calistim ve matematik :50: haric hepsinden basarili olacagimi umit ediyorum..
ara sinava girdim yanliz yilsonu sinavina dogum zamanina denk gelecegi icin ve muhtemelen hastanede olacagim icin girebilecegimi zannetmiyorum sizce butunleme sinavinin bir dezavantaji olabilirmi puanlamada??

İlk ve ikinci sınavlardan iyi not yani geçer not aldıysan etkilemez ...
Allah kurtarsın , evladınıza sağlıkla , mutlulukla kavuşmanızı dilerim.
Ayrıca başarılar dilerim canım...

Sevgiyle kalınız...

:68:

çok iyi yapmışsın canım oku.kimseye ezdirme kendini.sınavlaramı girdin?
başarılar dilerim....

slm yurt dışında aof sınavına giren arkadaşlar soruları paylaşabilirmi..şimdiden teşekkürler..

merhaba elif,
bende ilk kez girdim sinava ama inan hic bir sorunun aklimda kalma sansi yok, ancak Tr deki ile farkli oldugunu zannetmiyorum nitekim ben calisirken ozellikle BAP icin hazirlanmis sinav sorularina calismadim Tr dekiler gibi eski sinav sorularina calistim.. ve bir kac tane calismis oldugum soruyla karsilastim..:87:

ancak universite sinavi olarak gecen BAP sinavi tamamen Tr dekinden cok farkli cok daha basit puanlamasida cok farkli bunu sana fark olarak soyleyebilirim

basarilar dilerim:28:

yurt dışında sınavdan sonraki günlerde sorular ve cevaplar yayınlanmıyor mu?
türkiye'de hemen ertesi gün yayınlanıyor.
yayınlandıysa soruları buraya aktarsanız size çok dua edicez:)))
özellikle İKTİSAT :))

merhaba elif,
bende ilk kez girdim sinava ama inan hic bir sorunun aklimda kalma sansi yok, ancak Tr deki ile farkli oldugunu zannetmiyorum nitekim ben calisirken ozellikle BAP icin hazirlanmis sinav sorularina calismadim Tr dekiler gibi eski sinav sorularina calistim.. ve bir kac tane calismis oldugum soruyla karsilastim..:87:

ancak universite sinavi olarak gecen BAP sinavi tamamen Tr dekinden cok farkli cok daha basit puanlamasida cok farkli bunu sana fark olarak soyleyebilirim

basarilar dilerim:28:

Teşekür ederim elbette aklında kalmaz ama burda yayınlanıyo ertesi gün ordada yayınlanmıştır belki diye düşündüm :$

Sınavın iyi geçmiş sanırım inşallah iyi bi puan alırsın.:nazar:

Teşekür ederim elbette aklında kalmaz ama burda yayınlanıyo ertesi gün ordada yayınlanmıştır belki diye düşündüm :$

Sınavın iyi geçmiş sanırım inşallah iyi bi puan alırsın.:nazar:

insallah alirim :82: Maalesef cikmiyor arkadaslar,TR icin olani nerden bulabilecegimi soylerseniz ben cok sevinirim o zaman :24:

geçen sene karacan nokta atışı sorularıyla geçtim sınıfı birebir aynısı çıkmıştı soruların bu senede öyle olur diye soruların hepsini ezberledim ama en fazla 5 6 soru çıktı :5: siz nasıl çalışıyorsnuz kızlar çıkmış soruları indiricem ama son kaç yılı indirmem lazım sorular sanki zordu 2. sınıfım :50:

Back