• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anadolu Üniversitesi Sınavlarına Nasıl Hazırlanırız?

Aşağıdaki adrese gir ve kayıt ol, burada çözebileceğin sorular mevcut bildiğim kadarıyla.... Başarılar dilerim...

Ana Sayfa

kayıt olmuştum daha önce siteye fakat bulamadım e-sınav diye bir bölüm war ama ordakiler geçmiş sorular değil kendini sınamak amaçlı deneme sınawı gibi yani acaba dedim ben mi bulamıyorum yoksa geçmiş sınaw soruları yayınlarmıyormu

kayıt olmuştum daha önce siteye fakat bulamadım e-sınav diye bir bölüm war ama ordakiler geçmiş sorular değil kendini sınamak amaçlı deneme sınawı gibi yani acaba dedim ben mi bulamıyorum yoksa geçmiş sınaw soruları yayınlarmıyormu

Geçmiş soruların yayınlandığını bilmiyorum canım bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar... Zannetmiyorum yayınlanacağını fakat dersanelerde olabilir tahminimce... Dersaneye giden arkadaşların varsa muhakkak onlarda olur...

kaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaşlar ...evet geçmiş sorular yayınlanıyor aöf sitesinde Anasayfa - Açıköğretim e-Öğrenme Portalı bu adrese girip oturum açtıktan sonra fakulte listesinin en altında sınav soruları yazar ordan bulabilirsiniz geçmiş yıl sorularını.. başarılar

çok işime yarayacak geçmiş sınav soruları..ne zamandır arıyordum fakat bulamamıştım çok teşekkür ederim:1hug:

Arkadaşlar İşletme 4. sınıf kayıtları başladımı? Benim kağıtlarım gelmedi...

24 kasım -24 aralık kayıt yeniletme dönemi ... of bu sene sınıfta kaldım çok moralim bozuk ya 3 dersim var şu an bütün sene boyunca onlarla geçicek tüm derslerle uğraşmıycam belki ama boşu boşuna bir sene kayıp o kadar üzülüyorumki bunalıma giriyorum düşündükçe kabus gibi geliyor :'(

ya bı turlu verımlı calışamıyorum
gercı calışmayı da seven bı rısı değilim ama vicdan azabı duyuroum vakıt cabuck gecicek biliyorum ama oturamıyorum bı turlu bi engelımde yok bı kocişim var sedecenek ;:)

slm kızlar bende kamu yönetimi 3,sınıftayım okadar zorlu bi sene geçridim ki anlatsam şaşarsınız ama alttan 1 dersim kalarakta olsa geçtim 3 e kayıt dönemi yani kayıt yenileme24kasım-26 aralıkmış öğrendiğime göre ve daha harçlar belli değil diye biliyroum ben.artık anadlolu üni.sin veridği kitaplara değil yardımcı kitapalra çalışyıroum sadce ben bu sene sözel ağırlıklı oldğundan dddaha işme geliyo size çalışma taktiğimi anlatayım.vizeye kadar oaln konuları ünite ünite okuyourak ve yazarak çalışıyorum sonra her ünitenin arkdasındaki soruları çözüyorum hem yardımcı kitaptan hemde noraml ders kitabından en son da sınava gitmeden notları gözden geçiriyorum ve gidiyorum iyi bir program ebnim için tabi verimli oluyo şimdiye kadar kursada gitmedim inş biter artık. şimdiden herkese başarılar kızlar kolay geleeeee kaydirigubbakcemile2:lepi:

Sanırm en yenı benım 1sınf beım biro yonetımı
dersteri internetten indirerk calışmayı planlıyorum baklım verımlı olackmı benımiçin

kızlar ben önlisans mezunuyum ve dikey geçişle açıköğretime kayıt oldum ama tc kimlik nosuyla açıköğretimin sitesinden giriş yapamıyorum nedense :1no2: acaba kimlik kartımı daha alamadığım içinmi giriş yapamıyorum

kızlar ben önlisans mezunuyum ve dikey geçişle açıköğretime kayıt oldum ama tc kimlik nosuyla açıköğretimin sitesinden giriş yapamıyorum nedense :1no2: acaba kimlik kartımı daha alamadığım içinmi giriş yapamıyorum

cnm yapılan kayıt sisteme geçmemişse hanüz giremeyebilrsin öyle tahmin ediyorum emin olmamakla birlikte:sm_confused:

Canım internt sifrenı hiö değiştirmedın mı gecici sifre verıyolar ya hanı
onu değiştirdiktn sonra giriş yapbıldım bnde

ya bı turlu verımlı calışamıyorum
gercı calışmayı da seven bı rısı değilim ama vicdan azabı duyuroum vakıt cabuck gecicek biliyorum ama oturamıyorum bı turlu bi engelımde yok bı kocişim var sedecenek ;:)
Canım çocuk yoksa bugününün kıymetini bil ve çalış pişman olursun. Ben öyle çocuk yokken gezdim vaktimin kıymetini bilmedim. Şimdi hem oğlumun okuluna koşuyorum hem gönüllü işler derken işletme 4'e geçtim... süre uzadı anlayacağın olan bana oldu... senağlama
sevgiler...a.s.

24 kasım -24 aralık kayıt yeniletme dönemi ... of bu sene sınıfta kaldım çok moralim bozuk ya 3 dersim var şu an bütün sene boyunca onlarla geçicek tüm derslerle uğraşmıycam belki ama boşu boşuna bir sene kayıp o kadar üzülüyorumki bunalıma giriyorum düşündükçe kabus gibi geliyor :'(

Hiçbirşey sağığımızdan kıymetli olamaz ne yapacaksın güzelim. Bu yıl buradan paylaşımlarımızla çalışma yöntemlerimize göre derslere hazırlanıp kısmetse hepimiz geçeceğiz. istişarelerde bulunup bu işin üstesinden yüce Rabbiminde izniyle geçeceğiz inşallah. kaydirigubbakcemile2
Bunalımada girme hiç değmez. Sevgiler... kaydirigubbakcemile3

ben de bu sene işletme 3ü okuyacağım inşallah.çalışırken hem okulun verdiği kitaplardan hem de egem yayınlarının yardımcı kitaplarından çalıştım.önce yardımcı kitaptan bir kez konuyu okuyorum daha sonra aöf nin kitaplarından çalışıp soru çözüyorum.sayısal ağırlıklı dersleri muhakkak yazarak çalışıyorum.özelliklede muhasebeyi.sonuçlar güzel yılsonu not ortalamam 70 ve üstü..

ben de bu sene işletme 3ü okuyacağım inşallah.çalışırken hem okulun verdiği kitaplardan hem de egem yayınlarının yardımcı kitaplarından çalıştım.önce yardımcı kitaptan bir kez konuyu okuyorum daha sonra aöf nin kitaplarından çalışıp soru çözüyorum.sayısal ağırlıklı dersleri muhakkak yazarak çalışıyorum.özelliklede muhasebeyi.sonuçlar güzel yılsonu not ortalamam 70 ve üstü..

Seni tebrik ederim not ortalaman çok iyi. Yöntemin işe yarıyor demekki, bende yazarak çalışırsam başarılı oluyorum. Söylediğin yayını yeni duydum, edineceğim... Dilerim çok iyi çalışıp geçersin, geçeriz, geçerler... a.s.:nazar:

Back