• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anadolu Üniversitesi Sınavlarına Nasıl Hazırlanırız?

bende bu sene okuyacam kısmetse sosyal hizmetler bölümü gecebilirim inş

Arkadaslar benim bkac sorum olucak size;
Muhasebe mesleginin gecerliligi ve getirisi ne kadardir, gunumuzde saniyorum ki gecerli bir meslek??
Ve Turkiye de ozel universitelerin durumu nedir, bu unv lere giris icin gerekli kosullar nelerdir,
bu konuda kesin bilgisi olan paylasirsa sevinirim...kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar aşağıdaki linki tıklayıp kayıt olursanız ; derslere buradanda hazırlanabilirsiniz... Ben bir derse buradan çalıştım deneme amaçlı ve beğendim sizlerede tavsiye ederim.... şakkıdı

http://yunusemre.anadolu.edu.tr

Hadiyin ders çalışmaya...
Buradan ayrıca ne derslerine çalışıp durumumuzuda paylaşalımki ; ders çalışmada teşvik oluşur bariii....:jeyyar:

canım ben siteye üye oldum fakat oturum açamıyorum acaba yanlış şifremi diyorum parolamı unuttum deyip kullanıcı adımı yazıyorum maille şifremi yolluyolar fakat yine giremiyorum

merhaba güzeler ben de açıköğretim ingilizce öğretmenliği okuyorum 3. sınıf birbirimize buradan destek olsak da derslerin hepsinden kurtulsak kontrol etsek birbirimizi mesela ne diyorsunuz ?? Ben bu konuda çok dertliyim evde kendi başıma çalışamıyorum kendimi derse veremiyorum bir türlü konsantre olamıyorum ders yılı başlamadan karamsarlığa düşmak istemiyorum bu yıl için çok azimli ve hırslıyım artık bitirmeye karalıyım cevaplarınızı bekliyorum...kötükedihüso

merhaba güzeler ben de açıköğretim ingilizce öğretmenliği okuyorum 3. sınıf birbirimize buradan destek olsak da derslerin hepsinden kurtulsak kontrol etsek birbirimizi mesela ne diyorsunuz ?? Ben bu konuda çok dertliyim evde kendi başıma çalışamıyorum kendimi derse veremiyorum bir türlü konsantre olamıyorum ders yılı başlamadan karamsarlığa düşmak istemiyorum bu yıl için çok azimli ve hırslıyım artık bitirmeye karalıyım cevaplarınızı bekliyorum...kötükedihüso

Kısmetse bu yıl bende kalmadan geçmek istiyorum 4. sınıfa geçtim. Bende burada nasıl çalışıyorsak; bildiğimiz çalışma yöntemlerini paylaşalım ve birbirimize destek olacağımız bir platform oluşturmak istiyorum ki, sınıfımızı geçelim... :1hug: Karamsarlığa son, derse çalışmaya devam fakat ben daha kayıt olamadığım ve kitaplarımı alamadığım için çalışamıyorum da... Bir hevesliyimki, bir an önce kitaplarımı alsamda çalışmaya başlasam diyeee.... a.s:Saruboceq::nazar:

Son düzenleme:
canım ben siteye üye oldum fakat oturum açamıyorum acaba yanlış şifremi diyorum parolamı unuttum deyip kullanıcı adımı yazıyorum maille şifremi yolluyolar fakat yine giremiyorum

İlk kayıt olduktan sonra bende girememiştim. Şöyle oraya verdiğin email adresin varya ilk girerken o mail adresindeki adrese tıklayarak giriş yapmak zorundasın... Bu bir kereye mahsus böyle ... Daha sonraları normal girebiliyorsun yani kullanıcı adını yazıyorsun, şifreni yazıp giriyorsaun. Sadece ilk girişte email adresinden gir... yerimseniben

İlk kayıt olduktan sonra bende girememiştim. Şöyle oraya verdiğin email adresin varya ilk girerken o mail adresindeki adrese tıklayarak giriş yapmak zorundasın... Bu bir kereye mahsus böyle ... Daha sonraları normal girebiliyorsun yani kullanıcı adını yazıyorsun, şifreni yazıp giriyorsaun. Sadece ilk girişte email adresinden gir... yerimseniben

off ağlamak istiorum resmen salaklığıma:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben o maili geldiği gibi sildim giriş yapmadım ordan okumadım bile maili nasıl tekrar gelirki o mail acaba :çok üzgünüm:

off ağlamak istiorum resmen salaklığıma:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben o maili geldiği gibi sildim giriş yapmadım ordan okumadım bile maili nasıl tekrar gelirki o mail acaba :çok üzgünüm:

Nasıl tekrar olur bilmiyorum fakat sana önerim; Tekrar Kayıt Ol bence, KULLANICI ADINDA ufak bir farklılık yapıp diğer bilgilerini doğru olarak yap yine gelecektir emailine, o zaman oradan giriş yap onaylanmış olsun. Bence bundan başka çare yoktur çünkü gelen iletiden girmediğin için onaylanmış olmuyordur tahminim... kaydirigubbakcemile3

kızlar bende kamu yönetimi 3. sınıftayım ben aofnin kendi sitesinde e-öğrenmeden çalışıyorum özetler,sınav ve alıştırmalar var işe yarıyor tavsiye ederim

terlikcim yardımcı olabilirmisin cnm benim bölümüm sosyal hizmetler ama derslerini bulamıyorum çalısmak için kayıt oldum senin gönderdigin linke ilgilenirmisin rica etsem şimdiden tşkler

3 senedir işletme 3. sınıftayım.. İşten çalışamıyorum.. Bu sene inşallah 4 e geçeceğim.. Sıkıldım artık!!!!

Nasıl tekrar olur bilmiyorum fakat sana önerim; Tekrar Kayıt Ol bence, KULLANICI ADINDA ufak bir farklılık yapıp diğer bilgilerini doğru olarak yap yine gelecektir emailine, o zaman oradan giriş yap onaylanmış olsun. Bence bundan başka çare yoktur çünkü gelen iletiden girmediğin için onaylanmış olmuyordur tahminim... kaydirigubbakcemile3

sağol bide öyle denerim olmazsa başka adresle üyelik açarım :1hug:

kızlar yeni afla ilgili bilgisi olan varmı. bende yıllar önce işletme bölümünü daha 1 sınıfta yarıda bırakmıştım. devam edemedim. çok zaman geçti üzerinden ama aftan da yararlanmak istiyorum. o zaman 8 dersimiz vardı ben dördünü vermiştim dördü kalmıştı. şimdi tekrar başlasam o 4 dersttenmi sorunlu oluyorum yoksa sil baştan hepsinden mi. çok soru oldu ama. bir sorun daha olacak. işletme fölümünde kaç ders var bie değişiklik oldumu dediğim gibi benim zamanımda 8 ders vardı. o derlerin adları neler...
kafamda birsürü soru var. kayıt ne zaman
bebek var nasıl olacak
falan filan......

terlikcim yardımcı olabilirmisin cnm benim bölümüm sosyal hizmetler ama derslerini bulamıyorum çalısmak için kayıt oldum senin gönderdigin linke ilgilenirmisin rica etsem şimdiden tşkler

Canım benim, araştırdım fakat bulamadım, eksik bilgi verdin sanırım. Okulunun adı nedir? Bölümünün tam adı... Araştırdım fakat verdiğin bilgilere göre bulamadım... :uhm:

Merhaba kızlar açık öğretim ingilizce öğretmenliği kayıtları hala devam etmekte belki bilgisi olmayan arkadaşlar vardır burda görüp yaptırmak isteyebilirler ayın 20. de başladı ve 31. de son bulacak bu arada kitaplarımızı da 28.den itibaren alabiliyormuşuz ben yaptırdım bu yıl çok az yatırdım harç parası güle güle geldim eve ilk defa 250 yatırdım hala şok içerisindeyim ingilizce öğretmenliği varsa son güne bırakmasın derim ben ...:):kahve:

arkadaşlar aö geçmiş sınaw sorularını nerden bulabilirim aöf sitesinde bulamadım

kızlar yeni afla ilgili bilgisi olan varmı. bende yıllar önce işletme bölümünü daha 1 sınıfta yarıda bırakmıştım. devam edemedim. çok zaman geçti üzerinden ama aftan da yararlanmak istiyorum. o zaman 8 dersimiz vardı ben dördünü vermiştim dördü kalmıştı. şimdi tekrar başlasam o 4 dersttenmi sorunlu oluyorum yoksa sil baştan hepsinden mi. çok soru oldu ama. bir sorun daha olacak. işletme fölümünde kaç ders var bie değişiklik oldumu dediğim gibi benim zamanımda 8 ders vardı. o derlerin adları neler...
kafamda birsürü soru var. kayıt ne zaman
bebek var nasıl olacak
falan filan......

En kısa zamanda büroyu arayıp bilgi al canım...

Back