Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 1.sınıf halkla ilişkiler öğrencisiyim.sınava 2.5ay gbi bi süre kaldı sizce yetiştirebilirmiyim derslerimi
kızlar bende halkla ılıskıler 1.sınıftayımda sımdı bu sınav kıtaptan nereye kadar olucak ya bısey yazmıyor
Ne kadar farklı bölümler var gerçekten ne kadar güzel... derslerine çalışmaya başladınmı disheciğim ?... sengözlerimebaksanablaborant veterıner saglık 2. sınıftayım..
bu bolumu okuyan var mı baska merak edıyorum :uhm:
Ne kadar farklı bölümler var gerçekten ne kadar güzel... derslerine çalışmaya başladınmı disheciğim ?... sengözlerimebaksanab
bu hafta basladım..:roflol:
ılk sınavları yuksek tutmak lazım..benneyaptımki
bu yıl son hemen bıtırmelıyım..
kpss ye hazır olmak ıcınyerimseniben
benimde bu yıl son sınıf 4 işletmedeyim o yüzden çoookkk çalışmam lazımm çook
oğlum hastalandı bana geçti derken çalışamadım offfffffffffffff inşallah sende çalışır ve geçersin canım...:1hug:
İyi dileklerin için teşekkürler canım, salgın var herhalde kiminle konuşsam hasta... inşallah çalışır vede geçersin, geçeriz canım...alttan 2 dersım var bu yılda 6 ders toplam da 8 dersım var..benneyaptımki
ama bırı Ataturk Inkılap Tarıhı ve dıgerı Turk Dılı..
onları bır gunde hallederım gerıye 6 ders kalıyor..:lepi:
bakalım halledıcez..kaydirigubbakcemile5
oglusuna da sana da gecmıs olsun dılerım ..a.s.
ben bir siteden bunları buldum ama kızlar HALKLA İLİŞKİLER 1.SINIFTAYIM DOĞRUMU ACABA ?
1. Sınıf Dersleri
Arasınav Üniteleri
Genel İşletme
01 - 09
Davranış Bilimlerine Giriş
01 - 08
İktisada Giriş
01 - 10
Uygarlık Tarihi
***01 - 06
İletişim Bilgisi
01 - 05
Hukuka Giriş
01 - 08
Temel Bilgi Teknolojileri
01 - 07
Yabancı Dil
İngilizce
01 - 15
Almanca
01 - 14
Fransızca
01 - 06
2. Sınıf Dersleri
Arasınav Üniteleri
Ev Yönetimi
01 - 08
Aile Ekonomisi
01 - 06
Aile Sağlığı
01 - 06
Aile Psikolojisi ve Eğitimi
01 - 10
Aile Yapısı ve İlişkileri
01 - 09
Toplumsal Yaşamda Kadın
01 - 05
Türk Dili
01 - 08
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi
01 - 15
ben 2 yıllık elektronık teknıkerıyım acık ogretımde 3.sınıftan baslayabılırmıyım
OOFFF ben bu aöf ün sitesinden bişey bulamıyorum ya hangi ünitelerden sorumluyuz offffffff