Anadolu Üniversitesi Sınavlarına Nasıl Hazırlanırız?

aftan yararlanıcam bende kısmetse..
oncelerı ders kıtaplarından ve yardımcı kıtaplardan calısıyordum..
bu yıl agırlıklı olarak netten bakıcam sanırım..
ılk sınavları yuksek tutmak kolay zaten sayılı unıteden sınava gırıyorsunuz..

Canım internt sifrenı hiö değiştirmedın mı gecici sifre verıyolar ya hanı
onu değiştirdiktn sonra giriş yapbıldım bnde

ne şifresi ya :sm_confused:.. bana şifre filan vermediler ama aöf e-öğrenime tc kimlik nomla girebiliyorum şifreyle ne yapıyosunuz?
bu arada dış ticaret 1. sınıf öğrencisiyim..
murat yayınlarından faydalanıyorum...

kızlar merhaba,
ben yarın açıköğretime kayıt yaptıracağım. dikey geçiş, 3. sınıftan,
internet başvurusunu yaptım, ancak, 3. sınıf derslerinde yabancı dil de yazılmış, benneyaptımki

şimdi, ben önlisans okurken yabancı dil dersi gördüm, ve geçinceye kadar akla karayı seçtim resmen :lepi:
bu yabancı dil dersi zorunlumu acaba, yokma muaf mı oluyorum,
eğer muaf olmazsam zaten kayıt yaptırmam, imkanı yok geçemem ben ingilizceyi, :sm_confused:

yok hayatım dikey geçişte yabancı dil dersi yok ben de geçen sene dikey geçiş yaptım ybancı dilden muhafız bu sene 4. sınıfa geçtim

Kayıt yaptırdınızmı arkadaşlar. Müsait olup büroya gidemedim. Bayramda girince kaldı. Hayırlısıyla bir kayıt olsamda ders çalışsam. ders çalışmaya başladınızmı hanımlar ????? :1rolleyes: Başlayanlar varsa neler yapıyorsunuz arkadaşlar paylaşalım lütfen...

:1hug:

Açıköğretim diğer adıyla Anadolu Üniversitesi kayıt yenilemlerin son günlerindeyiz arkadaşlar bilginize 22 Aralık pazartesi son gün....

Bu sefer Mazeretli Kayıt tarihleride verilmiş : 23-26 Aralık 2008
olarak...

Arkadaşlar sınavlar için hazırlıklara başladınız mı? Ayrıca ders çalışırken öncelikle okulun verdiği ders kitaplarındanmı faydalanıyorsunuz?????
:uhm:

Bende işletmedeyim. Sana tavsiyem Bürodan verilen kitapların kapağını bile açma çünkü çok gereksiz detaylar mevcut. Onun yerine Murat yayınlarını kesinlikle tavsiye ederim zaten Murat yayınları bu konuda 1. sırada yer alıyor kitapları özetin özeti olduğu için gayet net ve anlaşılır bir biçimde anlatılıyor. Bir de geçtiğimiz 2-3 yılın sorularına internetten çözersen çok büyük faydası olur. Şimiden başarılar diliyorum, sevgilerimle

Birde öyle deneyeyim o zaman...kısmetse bu yıl kalmadan geçmek istiyorum, bakalım... bilgilendirmen için çok teşekkürler arkadaşım. Geçtiğimiz 2-3 yılın sorularına nerden çalışıyorsunuz link verebilirmisiniz?
Bende sana başarılar diliyorum canım... hayırlı günler dilerim...

Teşekkür ederi canı sağol :)
Aöf'nin sitesinden e-öğrenme portalından oturum açıp istediğin yılın sorularına ulaşabilirsin. :)
işte link başarılar...
Anasayfa - Açıköğretim e-Öğrenme Portalı

ben açıköğretim fakültesinden mezunum 5 yılda bitirdim 5 yıla uzamasının nedeni ilk yıl kitap açmamam ve önemsememdi ama daha sonra önemseyip bu okul biticem dedim tek yaptıgım günde 1 saatimi ayırmaktı çalıştıgım için pek fazla süre ayıramıyodum ders çalışmaya ama egem yayınlarını almıştım ondan çalışmıştım size murat yayınlarınıda öneririm.büronun verdiği kitaplara çalışmayın ama istersenizde konu sonundaki soruları çözebilirsiniz ben yardımcı kitabın üstüne önemli yerleri not alırdım sınavdan 1 gün öncede okurdum. Ayrıca son hafta sadece kitapların soruları çözer ve yanlış yaptıklarıma bakardım benim sistemi sölediğim arkadaşlarımda aynı yolla okullarını verdiler

Arkadaşlar sınavlar için hazırlıklara başladınız mı? Ayrıca ders çalışırken öncelikle okulun verdiği ders kitaplarındanmı faydalanıyorsunuz?????
:uhm:

canım bende aöf işletme 4.sınıfa geçtim.valla okulun verdiği kitapları almıyorum bile ben artık.ilk sene almıştım sadece o sene de hiç çalışmamıştım zaten o kitaplara.ben sadece murat yayınlarının konu anlatımlı kitabına çalışıp oradaki soruları çözüyorum.çalışmaya sınava bir ay kala başlıyorum.sürekli tekrar ediyorum unutmamak için bu süre içerisinde.başka alternatif hiçbirşey yapmıyorum.Allah'a şükürler olsun ne sınıfta kaldım ne de alttan dersim kaldı.bu sene de aynı şekilde çalışıcam bakalım hayırlısı

Hakikatten arkadaşlar ben okul kitaplarına ağırlık veriyordum ve başarılı olamadım en sonunda bu yıl 4'e geçebildim...kitaptan farklı olur yardımcı kitaplar diye endişelendiğim için öyle çalışıyordum... geçtiğim derslerde ek olarak yardımcıdanda çalışıyordum o yüzden ilkumutun kitaplarından çalışmıştım ben fakat sizlerin burada önerdiklerinize baktığımda çoğunluk murat yayınları... bende murat yayınlarından alayım bari ama önce hangi dersler tam olarak bakayımda... alttan iş ve sosyal güvenlik hukuku dersi var... bu dersi sevemedim gitti nasıl çalışıyorsunuz bu derse önerilerinizi bekliyorum... :uhm:

slm arkadaşlar öncelikle herkese allahım yardım etsin inş. ben daha yeniyim 1. sınıf kamu yönetimi inş. kalmadan qeçerim aqırlık murat yayınları onu alıcam inş. tawsiyelerinize uyup sınıfta kalmamayı düşünüom inş.

Hayırlısı olsun ve hiç kalmadan hep geçersin inşallah... İnşallah canım hepimiz geçeriz ve emeklerimizin karşılığını alırız...
Burada nasıl ders çalıştığımızı ve ne kadar çalıştığımızı nasıl gidiyor ders çalışma bunları paylaşalımki, birbirimize destek olursak daha başarılı olacağımızı düşünüyorum... a.s.

terlikciğim bende açıköğretim fakültesinde hem halkla ilişkiler hemde işletmeyi bitirdim ikisindede derece yapıp kep giyme törenine davet edildim benim ders çalışma yöntemim kitaplardan özet çıkarırdım ve hergün atlamadan çalışırdım

terlikcim tşk ederim inş. öle olur hedefim derece yapmak ama inş. zor diolar ama başarırım inş.

Tebrik ederim seni Barçmancığım, hemde iki üniversite... Kitaplardan derken üniversitenin verdiği kitaplaradamı çalışıyordun? Peki dersleri birbirine karıştırmıyormuydunnn evvel çalışınca karıştırıyorum... yakın zamanda çalışırsam o zamanda süre yetmiyor. İstiyorumki, ilk sınavlara en azından çok iyi çalışmalıyımki, ilk sınav notları yüksek olursa ; geçme şansı daha yüksek gibi...

evet verilen kitaplardan çalışıyordum ama öylesine değil anlayarak okuyordum ve çok düzenli çalışıyordum hiç 70 in altında not aldığım olmadı sene sonundada ortalamam 85 olurdu önemli olan düzenli ve anlayarak çalışmak sana başarılar dilerim

arkadaslar ben bu yıl Allahın ıznıyle mezun oldum .acıkogretım sıstemıne gore aslında dersler zor degıl .düznli ders calışmak ve tekrar etmek cok onemlı .bır konuyu tam bılmeden dıgerıne gecmeyın . ünite sonu teslerını mutlaka çözün .ve yardımcı kitaplarlar faydalanın okulun verdıgı kıtabların zaman kaybı oldugunu düşünüyorum .geçmiş yılların sorularına mutlaka bakın gecmış yıllardan cok soru çıkıyor ben ilahiyat okudum bızım bölümün soru bankası yok bazı bölümlerin var onlara bakın faydaları mutlaka olacaktır .

bende ısetme 4.sınıfa gectım arkadaslar
gecen senede murat yayın. kıtaplarından calıstım okulun verdıgı kıtapları hıc acmadım
gecen sene bu zamanda ders calısmaya baslamıstım gunde bır unıte calısıp sınava ıkı hafta kalada tekrar yapmıstım ama bu sure bana az gelmıstı en az bır ay kala tekrarlara baslamak gerekıyor
bu sekılde calısırak sadece bır dersım kaldı
bu arada ders calısmaya baslayanlar varmı arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…