• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ana sinifi mi ana okulu mu

Estiruzgar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2019
37
26
88
Herkese merhaba arkadaşlar benim mayıs 2017 'li oğlumu bu sene ana sınıfına kaydettirmeyi düşünüyorum ama ilkokula bağlı ana sınıflarına mi yoksa sadece anaokula mi kaydettirsem diye cok kararsizim anasınıfına kaydettirsem bi dahaki sene ilkokula oraya gideceği icin kaydettirmek istiyorum anaokuluna da oynama alani ve kendi yaşıt arkadaşları olacak diye oraya kaydettirmek istiyorum napcam bilmiyorum benim gibi olanlar yada daha once gönderip tecrübeli olan annelerin fikirlerine ihtiyacım var

Çıcugunuzun yapısına göre karar verin. Sizce çocugunuz nereyi daha çok sever. İkisinin birbirinden farkı bi tek oyun alanı mı?

Herkese merhaba arkadaşlar benim mayıs 2017 'li oğlumu bu sene ana sınıfına kaydettirmeyi düşünüyorum ama ilkokula bağlı ana sınıflarına mi yoksa sadece anaokula mi kaydettirsem diye cok kararsizim anasınıfına kaydettirsem bi dahaki sene ilkokula oraya gideceği icin kaydettirmek istiyorum anaokuluna da oynama alani ve kendi yaşıt arkadaşları olacak diye oraya kaydettirmek istiyorum napcam bilmiyorum benim gibi olanlar yada daha once gönderip tecrübeli olan annelerin fikirlerine ihtiyacım var
Bunun birinci belirleyicisi çocuğunuz, bulunduğu ortama hemen alışır mi yoksa biraz zaman mi alır?okul daha resmi tabiki anasınıfı ortamı yani,ben kızımı anaokuluna vermiştim zaten ondan sonra eğitim hayatı boyunca okul çevresinde geçirecek vaktini şimdi bol bol oyun oynasın oyuncaklar içinde olsun diye ama kızım her ortama uyum sağlardı eğer sizin de öyle ise anaokuluna yazdırın bence ama zor adapte oluyorsa anasınıfı...

Back