- 10 Aralık 2017
- 316
- 74
-
- Konu Sahibi Hayatsahnem
Zorunlu ölü olmadığını bilmiyorum ama çocuğunuzun eğitimi için başka şeylerden fedakarlık yapın ve anaokuluna gönderin yoksa okula başladığında çok zorluk yaşarsınız.Arkadaşlar,2018 Eylül de ana sınıfı zorunlu mu? Yani ücretli maddi durumu iyi olmayanlar zorlanır ben nasıl öderiz diye düşünüyorum açıkçası 100 lira ama kira da olunca zor oluyor
Arkadaşlar,2018 Eylül de ana sınıfı zorunlu mu? Yani ücretli maddi durumu iyi olmayanlar zorlanır ben nasıl öderiz diye düşünüyorum açıkçası 100 lira ama kira da olunca zor oluyor
Zorunlu ölü olmadığını bilmiyorum ama çocuğunuzun eğitimi için başka şeylerden fedakarlık yapın ve anaokuluna gönderin yoksa okula başladığında çok zorluk yaşarsınız.
Eğitim şart... Kuzenim ana okulu öğretmeni kızını anaokuluna vermedi evde kendisi bir şeyler öğretiyor, sizde durumunuz yoksa kendiniz öğretebilirsiniz
Bu sene pilot illerde seneye tum turkiyede 54 ay ve uzeri zorunlu Meb te kadrolu okul oncesi ogretmeniyim bagimsiz anaokullarinda aidat var beslenme vs. Ucret icin seneye kirtasiye yardimi olacagini duydum ayrintisini bilmiyorum ilkogretim anasinifinda beslenme evden geliyorsa aidat alinmiyorAnasınıfı zorunlu değil ancak özellikle 1.sinifta anasinifinda edindiği becerilere çok ihtiyacı olacak.Olayi sadece boyama gibi düşünmeyin.Ogretmenden komut alma,grup içerisinde hareket etme,akranları ile çatışma çözme becerisi,okulla olumlu bağlanma genelde anasinifinda edindiği güzel deneyimlerle gelişecek.ince motor becerilerini saymiyorum bile.Eger anasınıfı eğitimi almazsa 1.sinifta birden karsilasacagi egitsel,sosyal ortam ve beklentiler cocukta kaygı verici bile olabiliyor.
Paralimi oldu devlete aitte var diye biliyorum benArkadaşlar,2018 Eylül de ana sınıfı zorunlu mu? Yani ücretli maddi durumu iyi olmayanlar zorlanır ben nasıl öderiz diye düşünüyorum açıkçası 100 lira ama kira da olunca zor oluyor
Yok değil proje illerde oldu sonra genele yayilamadi.Ha yaşadığım yer memur muhiti.anasınıfına başlatmak için okul başlayana kadar hergun 42 aylık çocuğu ile gelen veli oluyor.Kontenjanda yer var mı diyeZorunlu diye biliyordum,değil mi?
Takipteyim.
Canım anasınıfları da da ücret var.Bagzi okullar 10 aya boluyor,bazı okullar 2 özde odetiyorBu sene pilot illerde seneye tum turkiyede 54 ay ve uzeri zorunlu Meb te kadrolu okul oncesi ogretmeniyim bagimsiz anaokullarinda aidat var beslenme vs. Ucret icin seneye kirtasiye yardimi olacagini duydum ayrintisini bilmiyorum ilkogretim anasinifinda beslenme evden geliyorsa aidat alinmiyor
Beslenmesi vardir yardimci personel , aşçı vardir maas vs. OdeniyordurCanım anasınıfları da da ücret var.Bagzi okullar 10 aya boluyor,bazı okullar 2 özde odetiyor
Ben bir sene göndermek istiyordum anaokuluna. Mecburi mi gerçekten. Çok şaşırdım şimdi.Bu sene pilot illerde seneye tum turkiyede 54 ay ve uzeri zorunlu Meb te kadrolu okul oncesi ogretmeniyim bagimsiz anaokullarinda aidat var beslenme vs. Ucret icin seneye kirtasiye yardimi olacagini duydum ayrintisini bilmiyorum ilkogretim anasinifinda beslenme evden geliyorsa aidat alinmiyor
Rapor alinabiliyor bir sene gonderirsiniz istersenizBen bir sene göndermek istiyordum anaokuluna. Mecburi mi gerçekten. Çok şaşırdım şimdi.
Evde ilgilenebiyorum. Büyükten kalan materyaller var. Oyun ve etkinlikler bol. İki sene çok geliyor bana tecrübeme göre. Teşekkür ederim.Rapor alinabiliyor bir sene gonderirsiniz isterseniz
Rica ederim cocugunuzu en iyi siz tanirsiniz hayirlisi olsun :)Evde ilgilenebiyorum. Büyükten kalan materyaller var. Oyun ve etkinlikler bol. İki sene çok geliyor bana tecrübeme göre. Teşekkür ederim.