- Konu Sahibi smollgirl20
-
2013 Şubat doğumlu
Aslında anaokulunda bile sınıfında yaşça küçük çoğu arkadaşından ama gelişimi çok iyi
Öğretmeni hazır olduğunu söylüyor kendisi okuma yazma öğrenicem diye çok hevesli ama çok da duygusal
Vermesem mi acaba ilkokula ya
Kardeşi olacak birde
2013 Şubat doğumlu
Aslında anaokulunda bile sınıfında yaşça küçük çoğu arkadaşından ama gelişimi çok iyi
Öğretmeni hazır olduğunu söylüyor kendisi okuma yazma öğrenicem diye çok hevesli ama çok da duygusal
Vermesem mi acaba ilkokula ya
Kardeşi olacak birde
Oğlunuz kaç doğumlu
O da zorlandı mı
Birde biz çalışıyoruz tam gün gidecek mecburen özele vericez
Hiç gitmediğinden bilmiyorum bilfen ayarında bir kolejde mi olmaz ki?
Cocuklarin evde cogunlukla da tv karsisinda buyumesini saglikli bulmuyorum şahsen. Okulda neden bunalsın ki, dolu arkadaşı olacak, yeni beceriler öğrenecek, sosyalleşecek, bilhassa kisin tüm gün evde oturan cocuk o yasta algıları en üst seviyede acikken evde olmamalı diye dusunuyorum..ayrica okul hayati basladiginda cok iyi adapte oluyorlar, annesiyle bağı hiç kopmayan cocuklar ise ilk aylarda okula gitmemek icin direnç gösteriyorlar...2014 subat ayi dogumlu kizimi bu sene devlet anaoluluna versemmi sizce anneler ? Lutfen bana yardim edin tecrubeleriniz suan benim.icin cok onemli ona gore karar vericem...anaolulu zorunlulugu kalkti diye biliyorum cevremde kafasina gore okuldan alanlar var yada hic anaokuluma gitmeden direkt 1.sinifa baslayacak olanlar var..eger bu sene yollarsam seneye anaokuluna yollamam diyorum hani cocuklar sıkılıyor 2 sene ust uste meselesi var ya....bu sene vermek istememin sebebi de sosyallesmesini istiyorum birseyler ogrensin insan iliskilerini ogrensin...benim hic cevrem yok haliyle onunda olmuyor benim yuzumdem yalnizlik cekiyor...kendi de gitmek istiyor sordum ona ...acaba nasil olur kucukmu dersiniz nedense icimde garip bir his var..ama 1 sene daha boyle sıkılmasina da göz yummak istemiyorum ben evde ilgileniyorum ama anaokulu farklidir diye dusunuyorum ..ozel kreslere falan veremedim cok.pahali zaten maddi durumumuz yok .oyle iste anneler tecrubelerinizi bekliyorum.
Şuan gittiği anaokulu yüzde 70 oyun yüzde 30 ders şeklinde ilerliyor ama hiç sevmedi bu okulu1. sınıftan bahsediyorsanız olmaz bence
anaokulu olursa olur
çünkü özellikle bilfen zaten anaokulunda okuma yazma öğretiyor ve acayip bir ingilizce yüklemesi yapıyor
çocuğunuz şimdi direkt bilfene başlarsa hem kendisinden büyük çocuklarla olacak, hem okuma yazma bilmiyor olacak, hem de ingilizce bilmiyor olacak
gerçi bilfen, 1. sınıfları anaokulundan gelenler ve gelmeyenler olarak ayırıyor diye biliyorum ama eğitim ağır
neden acele ediyorsunuz? önce anaokuluna verin, sonra tam yaşında 1. sınıfa gitsin
bence 1. sınıf için devlet müfredatı bile çok çok zorlaşmış eskiye göre
Kızımın kreşinde bu sene 1 yıl önce başlayanlarla yeni başlayanları bile ayrı sınıfa koydular.1. Sinifta kura cekerken ana okulu egitimi almis cocuklari ayrica toplayip kura cekeriz. Bunlar sinifin en istenen kismidir ve genelde en basarili kismidir da. Renkleri, sekilleri, rakamlari bilmelerini gectim bir okul kulturu ogrenip gelen cocukla hic kalem tutmamis, sosyallesmemis cocuk asla bir olmuyor.
Benim kızım 2013 aralık doğumlu. Bu sene de kreşe gidecek. 2019 eylülünde ilkokula vermeyi düşünüyoruz. Öğretmenleriyle de konuştuk, uygun gördüler. Seneye derken 2019 Eylül’ü mü kastediyorsunuz?Benim oğlumda 2013 şubat doğumlu iki senedir kreşe gidiyor sevıyorda okulu ama seneye ilkokula gondersemmı bilmiyorum küçük mu cevremde yasıtları var onlar seneye ana sınıfına gönderecek kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?