Ana Kuzusu Kocam ve Samimiyetsiz Kaynanam

Babam hep gösteriş için yaşadı.Mesela ailece mutlu bi tatil ya da aile ziyaretine gidemezdik.Gidince şey derdi dönüş yolunda.Çıkarcam hepinizden bunların acısını.Korkuyla büyütüldük, sevgi ve saygıyla değil.Habersiz nikahlanmam da yeter artık deyişim oldu aslında.Bakalım ben de oturmasını bekliyorum.

Amin canım çok sağol.Babam para pul muhabbetlerinden ötürü annemin babası ve halalrımla da konuşmuyor.Çok istedim üvey olsun...En azından tesellim o olurdu.

Biraz balıketliyim bu arada, ama eşim de azıcık kilolu.Dün eşimin dayısının kızı, kayınvalidem, ben ve eşim denize gittik.Şuran şöyle buran böyle demeye başladı eşim...Ben de geçen gün araba baktığın gibi bence sen kendine yeni eş bak dedim...Eve gelince de benzer bişey söyledi.Ben de manken bulaydın sen de dedim.Bu arada 1,65 boyum var.Topuklu ayakkanıyla gayet şıkır şıkır bi bayan oluyorum.Ama eşim yanımda kısa kalıyor diye giyemiyorum...Tabi ben manken bulaydın deyince beyimiz manken bana bakmazdı dedi...Doğru söylüyosun; boyun yok, vücut lazım, e para da lazım dedim...Çirkinim zaten dedi.Eşimde bariz izelin suratı gibi sivilce izleri var.Çiçek bozuğu gibi yüzü.Ben de şey dedim.Para örtüyo.3 unsur olunca 4 ünü aramıyolar dedim sustu.Koydum kafaya zayıflayıp taş gibi olucam.27 yaşındayım ama sanki benden geçmiş gibi konuşunca sinir oluyorum...

Ne oldugunu anlamadım ben
Boyoz ıle ınsan degıller kısmını kım dedı, derken ne demek ıstedı bır ben mı anlamadım

Siz bitmişsiniz okeye dönüyorsunuz bence.3,5 ayda saygıyı nasıl bitirdiniz.Birbiirinize hayatı zehir etmek için mi evlendinizYazık sana da adama da .Sevmediğin insanla ömür geçmez,evlilik hiç gecmez

Boyoz yemeyen insan değiller demiş,boyoz hep yerler manasında başka bisey yapalım demis
Hee,sımdı oldu
ama bence bu tarz seylerı kaynana sormaya ne gerek var
Hıc yapcak bısey bulamazsa ınsan kaba corek yapar ya

Hee,sımdı oldu
ama bence bu tarz seylerı kaynana sormaya ne gerek var
Hıc yapcak bısey bulamazsa ınsan kaba corek yapar ya
Şey ben azıcık acemiyim pratik şeyler konusunda.O belki bi fikir verir diye yardım istiyim dedim.

Kaynana fenayysa mecbur soruyorlar iste.Herseyi sorunca da kaynana ipler bende nasılsa diyor demek
Tam tersi o sor der ama ben az sorarım.İnternete falan bakıyorum.Eksiklerim çok var.Bekarken 1 odadan sorumlu oluyosun ya da maksimum 1+1 evden ve tek kişisin.Evlenince 1 kişinin ve tüm evin sorumluluğu biniyor insanın sırtına.Biniyormuş daha doğrusu.hangi yemek neyin yanında iyi gder falan sorarım.ama az sormaya çalışırım.Sen sormuyosun dedi o gün zaten oturup tartıştığımız gün...

Siz bitmişsiniz okeye dönüyorsunuz bence.3,5 ayda saygıyı nasıl bitirdiniz.Birbiirinize hayatı zehir etmek için mi evlendinizYazık sana da adama da .Sevmediğin insanla ömür geçmez,evlilik hiç gecmez
Annsi şaka yapıyop gül geç falan derdi böyle durumlarda.Sinir oluyorum yapmasın dedim.Mesela dayısı bi iş almış didimde bi iç mimardan.kadın çok samimiymiş.koynunda yatırcaktı falan demişti.bu muhabbet bi aylık evliyken yapıldı.dayı beni de götür o zaman dedi.ben trip attım kaynanam gül geç diye beni köşeye çekti.bi değişikler...

Çok gereksiz ayrintilar var ama sana tavsiyem asla hamile kalma. Kendi ailenden uzak dur. Eşinin ailesiyle mesafeli ol. Eşinede öyle her şeye özür dileme. Hatta maasindan para biriktir her ihtimal için. Tekrar ediyorum HAMİLE KALMA.

yazık ailen esinin ailesne cok fırsat laf vermis bunları yaparak esinden 70 bin dısında ki muhabbetin digerlerini biliyomu babanın tüm dediklerini bilmiyosa aileme gitcdm de cık evden

her zaman derim yanlız kalırsa en iyi adam da olsa seni kullanmaya bakar arkanda birileri oldugunu göster ne is yapıyosun ailenle görüsüyomusun kardes vs yada teyzenler yakın mı sana dügününe gelmislerdi

valla baban zorla fuhus yaptirmakla tehdit ediyor seni, kurus kurus, yaptigi masrafi hesaplamis, asagilik bir adam. Kiyasla, esinin ailesi sana baya iyi deger veriyor bence. gene cok cahil insanlar degillermis Allahtan, sende fazla abartma derim.
sartlar dahilinde cok daha fena durumda olabilirdin, hergun neler okuyoruz.

senin es dayaklık bence sen cok yuz vermis sınırlarnı cizmemissin bi erkek evli esine böyle saka yapamaz hele baskasının yanında asla iste hep ailen arkanda olmadıgı icin sende susuyosun biraz cirgoz ol yaa kavga cıkar

Ay bizde evlenmeden önce bilmiyoduk,netten ordan burdan öğrendik.Ayrıca ne piisirirsen onu yicek,calısan insanlarız hergün Halil İbrahim sofraları kurmuyoruz bizde evimizde.Evlilikler de1 yıl zordur zaten.Ne oluyosa o 1yılda oluyorCalısan insansın kenara para koy,kendini ezdirme.Bidaha gelmicen dünyaya sende cnm.

bu ne biçim aile ya ://

ben şu durumlarda bavul toplayacak bi mesele göremedim. kaldı ki beni tersledi diyorsanız sonra yanlış anlamışım deyip özür dilemeyeceksiniz. kendinizi ezdirmeyin. çalışıyosunuz bi de üstelik. biraz dik başlı olun. ne demek bi daha olursa affetmem vs.

Aynen öyle.Kimsesizliği hssedince oluyor olanlar...Teyzemler var.4 teyzem de yanımdalar.1 i yurtdışında olduğundan gelemedi düğünüme.Bilgi işlem sorumlusuyum bi doğalgaz firmasında.Kardeşim baba parası yeme modunda olduğundan, düğünüme gelmediği gibi ağzına geleni saydı benim savcılığa babamı şikayet ettiğim gün.MAlesef ki herşeyi biliyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…