• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Ana kucağı aldınız mı?

WaterLilly

Rüya'm benim
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2007
490
3
96
Antalya
Kıslar, oto koltuğu gibi olan ana kucağından aldık dün. arabada rahatsız olmasın kızımız diyee. Ayrıca evde kullanmak için şu sallanan ana kucaklarından almak istiyoruz. Onların da milyon tane çeşidi var. Kararsız kaldık. Gerekli birşeymidir sizler aldınız mı. İşe yarar diye düşünüyorum. Oturma odasında veya mutfakta ilerde yanımızda durmak isterse kullanırız. Ama nasıl bir şey almalı. İnternetin altını üstüne getirdik, titreşimliler var, sadece öne arkaya sallanan, hem öne arkaya hem de yanlara sallananı var (el ile), müzikli ve otomatik sallananı var (ki ben onlara hastayım ama biraz tuzlu). Ne dersiniz siz aldınız mı, aldıysanız nasıl birşey aldınız.

canım bunlara ne gerek var.aldığınız oto koltuğu aynı zamanda sallanabilen ana kucağı olması gerekio.bizimkiş ööle mesela.bence fuzuli masraf?

canım bunlara ne gerek var.aldığınız oto koltuğu aynı zamanda sallanabilen ana kucağı olması gerekio.bizimkiş ööle mesela.bence fuzuli masraf?

oto koltuğu sallanmasına sallanıyor ama biraz çukur olduğu için sürekli kullanımı iyi değil dediler. Aşağıdaki gibi bir şeyler iyi olur diye düşünüyorum.
11911607_0.jpg

veya
11913451_0.jpg

Bu ise otomatik sallanıyor, düşünüyorum da işim varken çok kullanışlı olmaz mı. (ama biraz pahalı)
12077112_0.jpg

Böyle birşeyler alan var mı. gereksiz mi yoksa.

Waterlily merhaba,
Ben de Oto koltuğu aldım ama arkadaşım sürekli bunda yatırma bebeği dedi.benimde kafam karıştı.Şimdi bende senin gibi acaba bunlardan da alsammı diye düşünüyorum.zaten Oto koltuğunun içini baya bi doldurup öyle kullancam.
Bence eğer bebek o şekilde de rahat etmezse bu ana kucaklarından alalım.
Salıncak gibi olanı çok güzel.Ama ben salıncağını sonra alacağım.Ve benim dediğim salıncak 2 yaştan 7 yaşa kadar rahat kullanılabilir.

Bu konuda tecrübeliler bakalım ne diyecekler.

Bende oto koltuğunu tavsiye üzerine aldım ve ana kucağı olarak da kullanayım diye aldım açıkcası.iİnşallah rahat olur bebeğim.

merhaba kızlar, ben de oto koltuğu almayı düşünüyorum ama 0-9 kg a kadar ve 9-18 kg a kadar olanlar var. 0-9 kg lık olanın hemen işi biter çok ısa bi süre için almaya değer mi sonra diğerini alınca koyacak yer lazım bi de, siz hangisinden aldınız? bi de bu oto koltukları port bebe olarak da kullanılıyor ayrı olarak port bebe almaya gerek var mı sizce?

oto koltuğu sallanmasına sallanıyor ama biraz çukur olduğu için sürekli kullanımı iyi değil dediler. Aşağıdaki gibi bir şeyler iyi olur diye düşünüyorum.
11911607_0.jpg

veya
11913451_0.jpg

Bu ise otomatik sallanıyor, düşünüyorum da işim varken çok kullanışlı olmaz mı. (ama biraz pahalı)
12077112_0.jpg

Böyle birşeyler alan var mı. gereksiz mi yoksa.

slm canım
ana kucağı daha kullaışlı bebek içinde iki büklüm olmadan daha rahat uyuyor.eğer sizin orada TOYİKİ varsa mutlaka bak çok uygun ve çok şık sallanabilen titreşimli süslü ana kucakları var 55-60 civarıydı istersen onlara bakabilirsin.

kızlar bende 5li set aldım, içinde ana kucağı, puset alt açma çanta, kangu var. oto koltuğunu daha sonra alıcam,

ben hem araba koltuğu pusetinden hemde ana kucağı aldım ama ana kucağını ucuz bişi aldım çünkü 1-2 ay yatıyor yaramazlar çokta kaliteli bişiye gerek duymadım

Back