- 27 Kasım 2019
- 1.453
- 1.343
- 133
Arkadaşlar sıkıntım tam olarak bu .Eşim annesine çok düşkün .Sürekli kurban olurum ,aşkım diye sever.Bir yere gideriz gözü hep üstündedir ,iyi mi rahat mı.Onun yanında bana yakın bile davranamyr.Bana güzel bişey söylenmişse ,o drekt anneye de söylenecek yoksa zoruna gider kıskanır .Abisi eşine çok düşkün .Annesi ilk zamanlar buna görecz bakalım seni de diyordu .Anlamıyorum üstünde baskı kurmuşlar diye mi böyle .25 e kadar anasının dizinin dibindeymis.Oyle bir işlemiş ki bunu .Annesi cahil bir kadın .Sürekli eş bulunur da ana baba bulunmaz,bir tek ana baba sırtını dönmez diyen bu tarz da konuşan bir kadın .Kibirli bir insan.Zamanında beni de çok küçümsedi .Ha kibirlencek bir eğitimi biseyi de yok .Paradan başka o da ayrı bir konu .Bişey giyiyorum .Annesi beğenirse eşim çok güzel diyor .Annesi beğenmezse oda beğenmiyor ya daha neler neler .Anlamıyorum beynini mi yıkamışlar bu adamın .Görümcem ve yeğenine de aynen böyle .Onlar başka ,onlar farklı kimseye değişmem .E ben neyim peki ?Kaynanamın çok lafını hakaretini işittim .Böyle olmasa belki bu kadar içerleyip,kıskanmazdım .Ya en basitinden bir konu oluyor eşimi çok sevdiğimden bahsediyorum .Gayet normal şekilde .Istediğin kadar sev benim kadar sevemezsin diyor .Iyice nefret ettirdiler kendilerinden .Arkadaşlar benim durumda olup kıskanmamayı başarabilen var mı ?Bu adam degisir mi diycem de can çıkmadan huy çıkmazmış.