Ana delisi eş

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rutky
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Rutky

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
1.453
1.343
133
Arkadaşlar sıkıntım tam olarak bu .Eşim annesine çok düşkün .Sürekli kurban olurum ,aşkım diye sever.Bir yere gideriz gözü hep üstündedir ,iyi mi rahat mı.Onun yanında bana yakın bile davranamyr.Bana güzel bişey söylenmişse ,o drekt anneye de söylenecek yoksa zoruna gider kıskanır .Abisi eşine çok düşkün .Annesi ilk zamanlar buna görecz bakalım seni de diyordu .Anlamıyorum üstünde baskı kurmuşlar diye mi böyle .25 e kadar anasının dizinin dibindeymis.Oyle bir işlemiş ki bunu .Annesi cahil bir kadın .Sürekli eş bulunur da ana baba bulunmaz,bir tek ana baba sırtını dönmez diyen bu tarz da konuşan bir kadın .Kibirli bir insan.Zamanında beni de çok küçümsedi .Ha kibirlencek bir eğitimi biseyi de yok .Paradan başka o da ayrı bir konu .Bişey giyiyorum .Annesi beğenirse eşim çok güzel diyor .Annesi beğenmezse oda beğenmiyor ya daha neler neler .Anlamıyorum beynini mi yıkamışlar bu adamın .Görümcem ve yeğenine de aynen böyle .Onlar başka ,onlar farklı kimseye değişmem .E ben neyim peki ?Kaynanamın çok lafını hakaretini işittim .Böyle olmasa belki bu kadar içerleyip,kıskanmazdım .Ya en basitinden bir konu oluyor eşimi çok sevdiğimden bahsediyorum .Gayet normal şekilde .Istediğin kadar sev benim kadar sevemezsin diyor .Iyice nefret ettirdiler kendilerinden .Arkadaşlar benim durumda olup kıskanmamayı başarabilen var mı ?Bu adam degisir mi diycem de can çıkmadan huy çıkmazmış.

Burada müdahele etmesi gereken bir kişi varsa o da eşiniz oluyor... Tamam annedir sonuçta eşinizi dünyaya getiren insan ama eşiniz fazla yüz vermiş gibi... Bir yerde durmasını bilmediği sürede kayınvalideniz böyle davranmaya devam eder. Eşiniz de bitiyor her şey.

Yok bacim bir insan neyse odur degismez. Benimki de oyle tam bi anacik sadece memur oldugu icin parasi deger gorur ailesinin evinde. Ve ailesi onu dislayacak hanimkoylu oldun diyecek diye odu kopar. Senin kaynananin cahilliginin 2 kati olan bi kaynana var bende kadina deger verilmez para verilmez ana baba bulunmaz kadin bol bulunur vs der.
Ama is kendi kizlarinin problemli evliligine gelince benim kizlarim altin gibi vs der...
Ben umursamiyorum artik bu gibi seyleri eskiden kocam doldurusa gelir beni her hafta bosardi korkardim (anne babam yok) daha sonra hukuki haklarimi ogrendim dun hatta kavga ettik ana babama kurban ol bosarim seni dedi bence bosamazsan adam degilsin dedim...
Cesur ol, kendine guven. Cocugun yoksa da cocuk yapma. Varsa da dikkat et ahlaki onlara cekmesin.

Arkadaşlar sıkıntım tam olarak bu .Eşim annesine çok düşkün .Sürekli kurban olurum ,aşkım diye sever.Bir yere gideriz gözü hep üstündedir ,iyi mi rahat mı.Onun yanında bana yakın bile davranamyr.Bana güzel bişey söylenmişse ,o drekt anneye de söylenecek yoksa zoruna gider kıskanır .Abisi eşine çok düşkün .Annesi ilk zamanlar buna görecz bakalım seni de diyordu .Anlamıyorum üstünde baskı kurmuşlar diye mi böyle .25 e kadar anasının dizinin dibindeymis.Oyle bir işlemiş ki bunu .Annesi cahil bir kadın .Sürekli eş bulunur da ana baba bulunmaz,bir tek ana baba sırtını dönmez diyen bu tarz da konuşan bir kadın .Kibirli bir insan.Zamanında beni de çok küçümsedi .Ha kibirlencek bir eğitimi biseyi de yok .Paradan başka o da ayrı bir konu .Bişey giyiyorum .Annesi beğenirse eşim çok güzel diyor .Annesi beğenmezse oda beğenmiyor ya daha neler neler .Anlamıyorum beynini mi yıkamışlar bu adamın .Görümcem ve yeğenine de aynen böyle .Onlar başka ,onlar farklı kimseye değişmem .E ben neyim peki ?Kaynanamın çok lafını hakaretini işittim .Böyle olmasa belki bu kadar içerleyip,kıskanmazdım .Ya en basitinden bir konu oluyor eşimi çok sevdiğimden bahsediyorum .Gayet normal şekilde .Istediğin kadar sev benim kadar sevemezsin diyor .Iyice nefret ettirdiler kendilerinden .Arkadaşlar benim durumda olup kıskanmamayı başarabilen var mı ?Bu adam degisir mi diycem de can çıkmadan huy çıkmazmış.
Eşinizi iyi bir psikoloğa götürün.

Biz yeni evliyken eşimin omzuna kolumu attım diye kayinvalidem sen napiyosun o adam kaç saat çalışıyor oğlum o benim ben dogurdum onu demişti. Beni leylek getirdi sanki :KK48: Ama sonra değişti bu durum inşallah sizinki de değişir. İnsan yaşı ilerledikçe kaldıramıyor çünkü bu durumları.

:kusmuk: keşke evlenmeden farketseydiniz durumu arkanıza bakmadan kaçardınız Allah sabır versin size
Az biraz farkettim .Ama çok aşıktım eşime.Kaldirabilirim zannettim .Ama her geçen gün dozu arttırıyorlar .Hastalar mı ne anlamadım ki .Ha onlara bunları söylesem kıskanç hain olurum onların gözünde

Yok bacim bir insan neyse odur degismez. Benimki de oyle tam bi anacik sadece memur oldugu icin parasi deger gorur ailesinin evinde. Ve ailesi onu dislayacak hanimkoylu oldun diyecek diye odu kopar. Senin kaynananin cahilliginin 2 kati olan bi kaynana var bende kadina deger verilmez para verilmez ana baba bulunmaz kadin bol bulunur vs der.
Ama is kendi kizlarinin problemli evliligine gelince benim kizlarim altin gibi vs der...
Ben umursamiyorum artik bu gibi seyleri eskiden kocam doldurusa gelir beni her hafta bosardi korkardim (anne babam yok) daha sonra hukuki haklarimi ogrendim dun hatta kavga ettik ana babama kurban ol bosarim seni dedi bence bosamazsan adam degilsin dedim...
Cesur ol, kendine guven. Cocugun yoksa da cocuk yapma. Varsa da dikkat et ahlaki onlara cekmesin.
Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın. Anneniz babanız yokmuş, bulmuşlar kimsesizi at koşturuyorlar. İçimden söylediklerimi buraya yazmayacağım banlanırım.

Az biraz farkettim .Ama çok aşıktım eşime.Kaldirabilirim zannettim .Ama her geçen gün dozu arttırıyorlar .Hastalar mı ne anlamadım ki .Ha onlara bunları söylesem kıskanç hain olurum onların gözünde
Aynen sonra kaynana size karsı kıskırtır keske abisi akıl verse yada bi yemek düzenleyin arkadaslarınz falan arkadasınız yok kocam böyle yok söyle desin ana kuzusu gibi falan yadırgasın belki ben ne yapıyorum der

.Annesi cahil bir kadın .Sürekli eş bulunur da ana baba bulunmaz,bir tek ana baba sırtını dönmez diyen bu tarz da konuşan bir kadın .Kibirli bir insan
Valla yeri geliyor öylede bi ana baba bulunuyor ki. Her doğuran ANNE olamıyor malesef. Çocuğunu doğurup oraya buraya bırakanlar var. O bebekleri senelerce evlat hasreti çeken bi ana babaya ver bakayım öz anne öz babadan bile daha iyi bakıyorlar. Pırlanta gibi yetiştiriyorlar valla.

Yavaş yavaş ama gerçekten çok göze batmayacak şekilde ailenize olan sevginizi daha çok göstermeye başlayın. Önce özledim dersiniz, sonra telefonda sık görüşün, ailenize hitabınız abartı olmaya başlasın. Yani adım adım. Zaman ilerledikçe eşinize olan sevginizi anlatmak yerine, ailenize olan sevginizi anlatın. Annesi mesela kadın bulunur anne baba bulunmaz mı dedi, çok doğru söylüyorsun, anne babamı kimseye değişmem, onlara ben kurban olurum, eş bulunur de. Aynen böyle. Sonra zaten eşin ve kv delirecek. O zaman tamamen masum şekilde aaa ben sizi kıskanmıyorum, size ne oluyor onlar ailem rolüne bürünürsün. Yaşattığını yaşamadan böyle tipler anlamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X