Ana- baba, yavrusunun yuvasını yıkan kişi olabilir mi?

hiçbir gelin ve damat kayınpederine ve kayınvalidesine bakmakla yükümlü değildir, buna mecbur edilemez...........
ama evlat anne ve babasına bakmak zorundadır eşinide bu konuda zorlayamaz...................

kesinlikle katılmıyorum biz burda nasıl ödicez diye düşünürken o gidip milyarları ailesine veremez herkesin yuvası ayrı artık

bin bir emekle yuva kurmuş iki gencin, iki insanın hayallerini kendi egoları için sarsan,yıkan

,haksız yere müdahale eden anne- babalar varsa o kadar büyük bir günaha giriyorlar ki, o

kadar büyük bir vebal ki bu..Allah fırsat vermesin kötü niyetlilere:1ninca:

Çok üzüldüm yazdıklarınızı okuyunca ( inşallah bu konuda sıkıntıları olan arkadaşların hepsinin yuvaları

huzurla dolsun.... problemileriniz çözülsün inşallah..

ilk eşimden ben bu yüzden ayrıldım. evime bana eşime o kadar çok burnunu soktularki herşeye karıştılar oğullarıda kişiliği oturmamış zavallı sözüm ona erkekti boşandım tabiki. şükürler olsun. üstelik akıllı kadımdımki çocuk da yapmadım. şimdi 2. evliliğim rahatım çok şüküür....:Saruboceq: herşey eşte biter kızlar bunu unutmayın lütfen ne siz nede eşiniz aileleri karıştırmayın ne olursa olsun 4 duvar arsında bırakın sorunlarınızı....

yıktılarrrrrrr bileee bilmem huzurlularmı bilmem rahatlarmı ...Ama zaten onlarda vicdan olsaydı elfida arkadaşımızın dediği gibi birbirine alışmaya çalışan birbirini seven iki insanın arasına kara kedi gibi girmezlerdi...Allahıma havale ediyorum onları...

papatya cok üzüldüm inan senin adına , gercekten hersey eşte bitiyor daha 2 aylıgız resmen kükrüyo bana ama babasına gık yok bu nasıl iş anlamadım bunun için mi evleniyoruz ya niye böle oluyo
ona seni affettim dedim ama o kadar kırgınım ki anlatamam ailesine daha da kırgınım onların düşünceli olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…