• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Amuda kalkarak hamile kalan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlişkiden sonra belınızın altına yastık koyun ve bacakları duvara dayayın. 15 dk durun o sekılde sonra hıc kalkmadan uyuyun.

Şaka bır yana ben bu sekılde hamıle kaldım.
Esım gülüyordu, o ay hamıle kaldım.
Tabıı post sahıbının arkadası gıbı amuda kalkamam ben 😂
H hayatzorrrr konu sahibi konunu kapattırmanı tavsiye ederim. kalp kırmaktan korkmayan insanların olduğu bir ortam için radikal bir konu. Cevabım eşinin hız problemi varsa işe yarayabilir. Yoksa biraz ayaklarını havaya dikmek kafi.
Sorma ben kadar fesat insanlar var kapatıcam galiba

Geçilen dalgalara bakmayın. Herkesin yarası kendi içinde. Vajinismus birinin eşi boşaldıktan sonra meniyi şırıngayla alıp kendi içine enjekte edip gebe kaldığını duyduktan sonra bana absürd gelmiyor hiç bir şey. Sonuç olumlu olacaksa denenebilir. Hız probleminiz varsa işe yarayabilir.
Gerçekten insan olanlar da var aramızda teşekkür ederim ☺️

Kozları bunu sorduğum için kusura bakmayın ama bir tanıdığım amuda kalkarak hamile kaldığını söyledi. İkinciyi istediklerinde de öyle yapmış ve hemen hamile kaldı. Ve bunu yapmadan önce baya uğraşmış. Aranızda böyle olan veya duyan var mı merak ettim. Tuhaf geldi bana.
Yahu bu anlatılan niye gözümde canlandı ki şimdi benim😅 amuda kalkan bi kadın ve onun partneri 🤪

Back