• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Amuda kalkarak hamile kalan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama hakikaten sırıkla atlama fikri gayet marjinaldi şimdi 😁 tebrik ediyorum kendimi tşk🌷

Ben şöyle duydum ilişkiden sonra tepe taklak eşiniz sizi bir motosiklete bırakıyor, siz amuda kalkmış ellerinizi salmış son hız giderken aynı zamanda son ses cennetten cicek remix dinliyorsunuz. Okey mi buraya kadar? Hıh işte ancak bu sekil hamile kalınıyormus, benden söylemesi...
Normali değil ama remixi değil mi:ıslık:

Peki bunu yaparken ammuuuudağğğğ diye bağırmalımıyız ? Bizimde olmuyorda salak gibi bissürü para verdik tüp bebek merkezine demekki ammuda kalkaymışız olurmuş .

Nasipse evde ki oklava ile deneyeceğim kırmazsak inşallah haber vereceğim reis 😁

Not. Oklavayı değil 😁
Ya ben şeyden korkuyorum amuda kallıp hızımı alamazzam evde parendeler atarak ilerlerim filan bu enerjimle. Düşünsene tam sevişmişsin yükselinmiş son hamle gelecek bi dk hayatım ben bi amut pozisyonu alayım. Sen de oklavayı sokma yatak odana töbe yareppim. 🙊

Ya ben şeyden kalkıyorum amuda kallıp hızımı alamazzam evde parendeler atarak ilerlerim filan bu enerjimle. Düşünsene tam sevişmişsin yükselinmiş son hamle gelecek bi dk hayatım ben bi amut pozisyonu alayım. Sen de oklavayı sokma yatak odana töbe yareppim. 🙊
Haykırdım ya dur 😁😁😁😁😁😁

aman benimkiler de hep geç tuttu demek ki bundanmışş. biz ikimizde hiç sportif bi çift değiliz. ne amuda kalkma ne uzun atlama bizde hiç bişey yok 3. denersem fantazi olsun diye amuda kalkmaya çalışıcam :confused: :KK53:

aman benimkiler de hep geç tuttu demek ki bundanmışş. biz ikimizde hiç sportif bi çift değiliz. ne amuda kalkma ne uzun atlama bizde hiç bişey yok 3. denersem fantazi olsun diye amuda kalkmaya çalışıcam :confused: :KK53:
Yaaa korona günlüklerinde otur çıtlak çitle spor yapma olacağı bu 😁

Yaaa korona günlüklerinde otur çıtlak çitle spor yapma olacağı bu 😁
çoook geride kalmışız yaaa kocam da evdeydi sahi biz naptık o dönemlerde akıllı gibi kardeş kardeş oturduk🤣 hiç yeni şeyler deneyelim demedik 🤣🤣🤣 önümüzdeki hafta sonu denemek dileğiyle

H hayatzorrrr konu sahibi konunu kapattırmanı tavsiye ederim. kalp kırmaktan korkmayan insanların olduğu bir ortam için radikal bir konu. Cevabım eşinin hız problemi varsa işe yarayabilir. Yoksa biraz ayaklarını havaya dikmek kafi.

Back