- Konu Sahibi hayatzorrrr
Amuda kalkmak değilde eşimin test sonucunda likefaksiyon suresi cok uzun cikti. Bende belime birkac yastik koyup ayaklarimi yatagin basligina dikip 1 saat beklemistim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normali değil ama remixi değil miBen şöyle duydum ilişkiden sonra tepe taklak eşiniz sizi bir motosiklete bırakıyor, siz amuda kalkmış ellerinizi salmış son hız giderken aynı zamanda son ses cennetten cicek remix dinliyorsunuz. Okey mi buraya kadar? Hıh işte ancak bu sekil hamile kalınıyormus, benden söylemesi...
Reis sırrrrıkla uzun atlama yapAjjkım ben de sipora gitçem. Bunları yapabilmek için. İnş amuda kalkabilirim ben de.![]()
Ya onu yapamam bu boyla sırrrık boyumun 3-3.5 katıdır.Reis sırrrrıkla uzun atlama yap![]()
Bende yapamıyorum ondan olmuyo kesin . Nasıl kalkılırkiKalkamadığım için hamile kalamıyorum demek ki. ☹
Bende yapamıyorum ondan olmuyo kesin . Nasıl kalkılırkine yapmam nasıl çalışmam gerek
![]()
Nasipse evde ki oklava ile deneyeceğim kırmazsak inşallah haber vereceğim reisYa onu yapamam bu boyla sırrrık boyumun 3-3.5 katıdır.![]()
Ya ben şeyden korkuyorum amuda kallıp hızımı alamazzam evde parendeler atarak ilerlerim filan bu enerjimle. Düşünsene tam sevişmişsin yükselinmiş son hamle gelecek bi dk hayatım ben bi amut pozisyonu alayım. Sen de oklavayı sokma yatak odana töbe yareppim.Nasipse evde ki oklava ile deneyeceğim kırmazsak inşallah haber vereceğim reis
Not. Oklavayı değil![]()
Haykırdım ya durYa ben şeyden kalkıyorum amuda kallıp hızımı alamazzam evde parendeler atarak ilerlerim filan bu enerjimle. Düşünsene tam sevişmişsin yükselinmiş son hamle gelecek bi dk hayatım ben bi amut pozisyonu alayım. Sen de oklavayı sokma yatak odana töbe yareppim.![]()
Canım bence onun bu durumla alakası yok bende çok amuda kalkıp yani yarim amuda kalkıp neler yedik gene de 7 senedir olmadı..Kalkamadığım için hamile kalamıyorum demek ki.![]()
Biliyorum bunla ilgisi olmadığını. Ben de diktim hurafe de olsa bacaklarımı çook...Canım bence onun bu durumla alakası yok bende çok amuda kalkıp yani yarim amuda kalkıp neler yedik gene de 7 senedir olmadı..
3. yü istersek onuda denicem maksat yeşillikAma hakikaten sırıkla atlama fikri gayet marjinaldi şimditebrik ediyorum kendimi tşk
![]()
Yaaa korona günlüklerinde otur çıtlak çitle spor yapma olacağı buaman benimkiler de hep geç tuttu demek ki bundanmışş. biz ikimizde hiç sportif bi çift değiliz. ne amuda kalkma ne uzun atlama bizde hiç bişey yok 3. denersem fantazi olsun diye amuda kalkmaya çalışıcam![]()
![]()
çoook geride kalmışız yaaa kocam da evdeydi sahi biz naptık o dönemlerde akıllı gibi kardeş kardeş oturdukYaaa korona günlüklerinde otur çıtlak çitle spor yapma olacağı bu![]()