Gebeliğe Hazırlık Amuda kalkarak hamile kalan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayatzorrrr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2019
107
92
18
Kozları bunu sorduğum için kusura bakmayın ama bir tanıdığım amuda kalkarak hamile kaldığını söyledi. İkinciyi istediklerinde de öyle yapmış ve hemen hamile kaldı. Ve bunu yapmadan önce baya uğraşmış. Aranızda böyle olan veya duyan var mı merak ettim. Tuhaf geldi bana.

Burada sormanıza gerek yok ki, amuda kalmak ücretli ya da tehlıkelı bır durum degıl.
O yuzden amuda kalkmak ıcın konu acmanız garıp
Amuda kalkmak ıstıyorsanız bundan kime ne
Bebek ıstıyorsanız bır de o seklı deneyın, ne kaybedersınız.

Zor gelıyorsa yarım amuda kalkın yanı ılıskıden sonra bacakları duvara dayayın

Son düzenleme:
Deniyorum Zaten de öyle olanlar var mı diye merak ettim :)

Ben şöyle duydum ilişkiden sonra tepe taklak eşiniz sizi bir motosiklete bırakıyor, siz amuda kalkmış ellerinizi salmış son hız giderken aynı zamanda son ses cennetten cicek remix dinliyorsunuz. Okey mi buraya kadar? Hıh işte ancak bu sekil hamile kalınıyormus, benden söylemesi...

Siz öyle kaldınız sanırım :)

Kalkamadığım için hamile kalamıyorum demek ki. ☹
İlişkiden sonra belınızın altına yastık koyun ve bacakları duvara dayayın. 15 dk durun o sekılde sonra hıc kalkmadan uyuyun.

Şaka bır yana ben bu sekılde hamıle kaldım.
Esım gülüyordu, o ay hamıle kaldım.
Tabıı post sahıbının arkadası gıbı amuda kalkamam ben

Eğer spermin hızıyla ilgili sorunun varsa yardımcı olabilir. Yer çekimini kullanarak spermleri yumurtalıklara daha hızlı ve onların gücünü kullanmadan yolluyorsun. Başka problem varsa değil amuda kalkmak takla atsan fayda etmez. Her duyduğunuza ehemmiyet vermeyin. Eşinizde hız problemi yoksa kafa yormayın amuda kalkma meselesine.

Bin kez denedim bunları. Tüp bebek yapıcaz.

Geçilen dalgalara bakmayın. Herkesin yarası kendi içinde. Vajinismus birinin eşi boşaldıktan sonra meniyi şırıngayla alıp kendi içine enjekte edip gebe kaldığını duyduktan sonra bana absürd gelmiyor hiç bir şey. Sonuç olumlu olacaksa denenebilir. Hız probleminiz varsa işe yarayabilir.

Bence anne adaylsrının IQ su ölçülmeli bu ne saçmalık yahu

Kocam besyo okumayı çok istemiş ama ailesi izin vermemis o yüzden sportif şeylere çok özenir.
Illa ki ya köprü kurdurur ya da amuda kaldırır öyle beraber oluruz
2 çocuğum oldu
Nasip olurda üçüncü çocuğu yaparsam sirrrıkla uzun atlama yaparak tarihe geçmek istiyorum

Yahu reis kim sana dedi öyle biseyi bilmiyorum ama yok öyle amuda kalkma falan .. evet bacakları havaya diken var ama amuda kalkmayı ilkkez duyuyorum ..

Ajjkım ben de sipora gitçem. Bunları yapabilmek için. İnş amuda kalkabilirim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…