Arkadaşlar bende 2 gün önce doktora gittim bana badem yağı bemıks bepanthen falan bunların karsıımını verdı hazırlattım eczanede ama yağlı bakım bana iyi gelmıyor. badem yağı katmadan hazırlatsam tekrar yine dökermi acaba ilk defa yaptm dıyemı daha çok döktü acaba . Çok moralm bozuluyo yaa.
Benim de doktorum badem yağı,zeytin yağı vs... çok kızdı sonra ben bile kurtaramam seni dedi gerçi geçende aktar dediki doktorlar aktarlara kızar inanmıyo yani bu tür şeylere bende korktum diplere değilde uçlara yapıyım diyorum benim saçlarım kuför bozuntusu yüzünden açıcıyla mafedildi kalın telli çok gür sçalardan olmak çok kötü şimdi inceldi cansızlaştı saç boyum belimde olacakken omuzda valla çok kötüyüm herkes bişey diyor çok dikkatli olmak gerekiyor doktoruna danış bakalım ne dicek dipten saçlarım geldi kendi saçım uçlara yapıyım diyom hatta ben panten almıştım duruyor sadece be pantem sürsemmi diyorum bende saç diplerini tıkamasın birde ben ondan kortum iyi bir sor yani Allah yardımcımız olsun ne diyimki