amor amor kullananlar...

sevgilim_benim

SeNi_çoK_OZLeDiM_AsKeRiM
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
2.156
1
116
- Yurtdışı
arkadaslar amor amor almak istiyorum ama hiç denemedim deneyenler varsa bilgi verirlermi acaba indirim var alcam ama cesaret edemiyorum bilgilendirirseniz sevinirim...hihoyyyt

amor amor benim ter kokum gibi olmuş artık o kadar benimseyerek kullanıyorum yani örnek biraz iğrenç oldu ama ne kadar benimsediğimi vurguladım iştekaydirigubbakcemile3 gerçekten tenine uyması lazım ben yaklaşık 7 8 senedir hiç değişiklik yapmadan amor amor kullanıyorum ve herkes kokunun benimle ne kadar bütünleştiğini hep vurguluyor.bir başkasından amor amor kokusu alanların aklına ilk ben geliyomuş kısacası harika bi koku ama ten rengine ve sana uyması çok önemli.

anladim canim aliyorum ozaman karar verdim pazar gunu alirim kullandiktan sonra yazarim zaten tesekkurler yorumun için...:tomato:

kış kokusu diyelim, benim kızım kullanıyor,
bana ağır geliyor, daha hafif koku seviyorum.
ama kokusu kötü değil, esmerlere daha iyi gidiyor..

rica ederim şekerim.selenimo canım valla amor amor u ben her mevsim kullanıyorum yaz kış ilkbahar sonbahar.bende hiç ağır durmuyor çok seviyorum bide hastasıyım bu kokunun.diyorum ya ter kokum sayıyorum kaydirigubbakcemile3 ayyy çok iğrencim:)

kenzo amour mu yoksa chacharel amour mu? ikisinide kullandım. 1 senedir kenzo amour kullanıyorum. ama yazları gitmiyor ağır oluyor. ama kışın sıcacık bir koku. ben vanilyalı kokuları seviyorum. o yüzden severek kullanıyorum...

Ben de Amor Amor kullanıyorum yıllardır... Çoğu kişinin söylediğinin aksine bana hiç ağır gelmiyor koku. Kenzo Amour daha ağırdır Cacharel Amor Amor'a göre belki karıştırıldı...

Ayrıca beyaz tenliyim ve parfüm vücudumda oldukça uzun süre kalıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

P.S: Lolita Lempicka Feminine'le karıştırılınca da çok güzel bir koku çıkıyor ortaya! Aklınızda bulunsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…