merhaba. Öncelikle çok üzüldüm, inşallah hayırlısıyla sonuçlanır. Benim de hamileliğim sonlandırıldı 12 haftalık iken.Çünkü ileri derece mesane büyümesi vardı, daha 11 haftalık iken mesanesi 24mm yi geçmişti. Sadece kalbi atıyordu, başka organı kalmamıştı içinde kocaman simsiyah bir boşluktu. En son gittiğimde çatlamaya başlamıştı, pes ettim sonlandırıldı. Haftası küçük olduğu için kürtaja aldılar ama 13. Haftadan sonra ilaç verip düşük yaptırıyorlar. Trizomi 18 hayatla bağdaşmıyormuş, henüz amniyosentez sonucum çıkmadı fakat o ihtimal üzerinde de duruluyor. Sana yazmak istememin sebebi farklı aslında, ben çok Baskı altında karar verdim ama çok pişmanım. Evet zaten yaşama şansı hiç yoktu ama yine de sonu ellerimden olsun istemezdim. Ben de kaybı olan anneler gibi ahirette bebeğim beni bekleyecek demek isterdim ama ben şu an sadece beni anneliğe kabul etmezse, beni istemezse, sevmezse diye çok üzülüyorum. Herkesin yapısı farklı ama, kendini bilen sensin, kimsenin kararını etkilemesine izin verme bence. Kendin nasıl rahat edeceksen, nasıl az acı çekeceksen öyle yapmalısın. Ayrıca Rabbim büyük, ikiniz için de en hayırlısı nasılsa öyle nasip olsun.