Amniyosentez sonucu trizomi 18

Teşekkür ederim 1 ay sonra netleşir inşallah herşey Rabbim den hayırlısı olsun

15 haftadan önce yapilan test CVS. Amniyosentez degil
Hanımefendi biliyorum ama amniyosentez yaptırmış. Kendisi söyledi. Çok yüksek risk durumunda erken de yapılabiliyor. Okursanız açıkladı zaten amniyosentez olduğunu cvs falan değil. Bir önemi de yok zaten şuan bunun ama ısrarla yazmışsınız o yüzden cevap veriyorum. Amniyosentez yaptırmış yani..

Yaptıran hanfendi için söylemedim ben kusura bakmayın yanlış anlaşıldım sanırım. Genel olarak 15 hafta öncesi için konustum. Hakkınızı helal edin.

Yaptıran hanfendi için söylemedim ben kusura bakmayın yanlış anlaşıldım sanırım. Genel olarak 15 hafta öncesi için konustum. Hakkınızı helal edin.
Yok olur mu ne hakki onun üzerine yazınca karışıklık oldu sanırım. Ben de ilk başta anlamamıştım 15 erken geldi bende bekliyorum olucam çünkü bende o yüzden sordum o da amniyo yazmış. Helallik bisi yok ki konu o kadar üzücü ki hepimiz yazıyoruz işte.. siz de helal edin sevgiler

Allah'ım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah sizlere de başımdan geçti aynı şeyler çok stresli zamanlar. Rabbim sabır ve kolaylıklar versin İnsallah. Helal olsun.

Allah'ım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah sizlere de başımdan geçti aynı şeyler çok stresli zamanlar. Rabbim sabır ve kolaylıklar versin İnsallah. Helal olsun.
helal olsunn benden de .. Amin çok sağolun. Inşallah sizin de her dilediğiniz gerçek olsun inşallah. ALLAH hepimizin imtihanlarını hafiflersin inşallah

Benim de ilk bebeğimde, 21 haftalık iken kalbi durmuştu. kemik yapısında sorun varmış, ama biz bunu otopsi raporunda öğrendik çünkü ben 2li testi yaptirmamiștim.
Çok geçmiş olsun. Rabbim açınızı hafifletsin inşallah. Benim de bebeğimin kol bacaklarda aşırı kısalık vardı. Fl ve hl nerdeyse 15 haftanın üzerinde gerideydi. Tüm uzun kemiklerde kısalık vardi Akondrogenezis teşhisi kondu.Sizin hastalık adıyla alakalı bir şey söylediler mi?

Size de geçmiş olsun Allah yerini sağlıklı hayırlı evlatlar la doldursun.
Evet raporda yazıyordu ama hatirliyamadim. 2016 Eylül de kaybettim bebeğimi. Sadece doktorun dediği dünyaya gelse bile gelişmiyecekti. KEMIK yapısında bozukluk çıktı demişti.

Allah razı olsun.
Benimde 7 buçuk ay oldu şuan sağlıklı bir evladınız var mı? Genetik test herhangi bir şey yaptırdınız mi?

0oncelikle başka bir doktora daha gitmeni öneririm . nifty testi yaptirmani istekediler mi?Çok pahal8 bir test ama bir.arastir doktorla konuş. Isallah isallah

Allah razı olsun.
Benimde 7 buçuk ay oldu şuan sağlıklı bir evladınız var mı? Genetik test herhangi bir şey yaptırdınız mi?

Daha çok yeni seninki acısını biliyorum ama inan bu günler de geçiyor..
Benim 2017 doğumlu ve şuan 40.günlük 2 oğlum var elhamdülillah. 2016da kaybettiğim kızım da dahil hepsi tüp bebek. Ayriyeten test yaptırmadık.en.iyi yumurta ve sperm seçiliyor zaten bu tedavilerde.

Rabbim bağışlasın sağlık sıhhat versin yavrulariniza inşallah genetik test yaptiracaz biz de henüz malum virüs ten dolayı cekindik biraz gitmeye . Eğer bir problem varsa Pgt yöntemiyle tüp bebek önerdi doktorumuz.

Risk oranını hatırlıyormusunuz acaba ve daha sonra detaylı ultrasonda hiçbir belirti vermedi mi ?
1:50 geldi risk ultrasonda hiç bir belirti yoktu sadece kalpte parlaklık vardı fetal ekoya yönlendirdiler bişey yok kalbinde dediler parlaklık geçer dediler geçti ama kocaman bi delikle doğdu kızım 4 ayıkken ameliyat oldu kalbinden

Mantıklı. Rabbim kolaylaştırsin cnm en kısa zamanda nasip etsin sağlıkla inşallah

Rabbim kolaylık versin .çok zordur tahmin edebiliyorum.kızınız şuanda kaç yaşında ve doğduğunda başka ne gibi zorluklar yaşadınız.ilk bebeğiniz mi ?ve akraba yada yakınlarınızda böyle özel bir çocuğa sahip olan var mı? benimde şuanda kombine riskim 81/1 .ultrasonda henüz bir belirti yok .bu ay sonu detaylı organlara bakılacak.Hakkımızda hayırlısını diliyoruz

Amin Allah razı olsun ilk bebeğim ailede kimsede yok akrabada falan. Down ile alakalı olmayan ateşsiz havale geçirdi yoğun bakımda falan yattık bi hafta sonrada kalp ameliyatı oldu ameliyat sonrası biraz zor geçti sen bunları düşünme her bebekte olmuyor bunlar inşaAllah sağlıkla doğsun down olması önemli değil

Rabbim yar ve yardımcınız olsun böyle bebeklere sahip tüm annelere kolaylık versin . Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…