- Konu Sahibi Sultanylmz
iki evladınıda kaybetmiş bir anne olarak yazıyorum size... buradaki hiçkimse size ne aldır ne aldırma diyebilir... buna karar verecek iki kişi var biri siz biri eşiniz... ilk bebeğim 9 haftalık minik kalbi durdu dünyalar başıma yıkıldı... ben niye yaşıyorum diye çok sorguladım o acıyla sonrasında genetik test pıhtı testi yaptırdık doktorlar her şey normal tekrar deneyin dedi yine hamile kaldım bu sefer de beta hcg değerlerim 2 katı artmadı hiç 10 15 doktora gittim hepsi bunun sağlıksız bir gebelik olduğunu söyledi ve düşeceğini söylediler kanamam da başladı ve düşüyor zannettik sonrasında bu yavrum 15 haftaya kadar yaşadı zaten ilk gebelik kaybım yüzünden ve 2. gebeliğinde başının çok kötü başlaması sebebiyle ultrason masasına her yattığımda rabbim sen hayırlısını ver dedim hep hatta son muayene de ekrana bile bakamadım kalbi atıyor mu diye sonrasında zaten dünya 2. kez başıma yıkıldı durmuştu minik meleğimin kalbi nifty testi yaptırmıştık ama sonucu bile çıkmadan durmuştu yavrumun kalbi... rabbimden senin için hayırlısını diliyorum... inşallah bir daha yaşatmaz bu acıları bizlere yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz...