Amniyon sıvısının azalması

Bebeklerinin acısını hiçbir zaman unutmuyursun hatta zaman zaman daha da caninin yandigi oluyur ama sonunda bu hastaligi öğrenmek tedavisi olduğunu bilmek ve burda birileriné faydası olabileceğini düşünüp anlatmak uzmuyor vesile olurum belki diye seviniyorum bile seninde tüp bebek mis başka embriyo var mı kullanmadiginiz sizde pgt ya da chg yöntemi var bi baktırın isterseniz
Tabi kesinlikle baktırırım sağol Rabbim bebeşine uzun ömürler versin

Çitlenbik melek nasıl oldunuz iyisinizdir İnşaAllah. Minikleriniz nasıl?* suyu azalan meleğim doğumsal anomalili doğdu doktorlar söylemişti zaten suyum ilk geldiğinde 'muhtemelen doğumsal anomalilidir suyu gelen' dedi doktorlar. Ayağı hafif dönükmüş başında da hafif şişlik varmış meleğimin keşke yaşasalardı da yanımda olsalardı kuzularım* Rabb'imizin taktiri ne yapalım çaresi yokmuş bu su azalmasının

Çitlenbik melek merhaba nasılsınız bebekler nasıl? Sizi merak ediyorum
Ben bebeklerimi malesef kaybettim biri 4 diğeri 7 gün yaşadı

Gulcin-elif hanım siz nerede yaşıyorsunuz acaba? Hangi doktorlara gittiğinizi merak ettim de..
İkiz bebeklerimden birinin 16.haftada suyunun azaldığını tespit etti doktorum. Ben de İstanbul'da iki ayrı perinatoloji uzmanına gittim. Bana almayı önermediler, ama suyu azalan bebeğim, diğeri için de risk oluşturuyor:KK43:
Sizin kaçıncı haftada kalbi durmuştu acaba? Biz şu an 20 haftalık olduk, bizi nelerin beklediğini hiç bilmiyoruz:KK43:[/QUOTmerhaba çitlenbikmelek hanım nasılsınız durumunuzu merak ediyorum ben meleklerimi 27+2günlükken doğumak zorunda kaldım ve biri 4 diğeri 6 gün yaşadı

merhaba arkadaşlar.. maalesef bende oluşumu kaybettim :KK43:( benim de bir meleğim var artık.. sıvı azlığından kalbi durdu. 15 haftada kaldı:KK43:( rabbim kimselere yaşatmasın çok zor bir imtihan. burada ki arkadaşlarım inşallah bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız..
Merhaba gülçinelif hanım başınız sağolsun bende ikiz meleklerimi 27+2 günlükken keybettim

merhaba arkadaşlar.. maalesef bende oluşumu kaybettim :KK43:( benim de bir meleğim var artık.. sıvı azlığından kalbi durdu. 15 haftada kaldı:KK43:( rabbim kimselere yaşatmasın çok zor bir imtihan. burada ki arkadaşlarım inşallah bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız..
Tüp bebek tedavisine başladınız mı?

Nasılısın hally cim bebek bekliyordun en son şimdi nasılsın iyisindir İnş.?
Seni merak ettim
Merhaba canım teşekkür ederim sorduğun için 20.haftaya girecez ayrıntılı ultrasona girecem bizim için önemli haftalar inşallah bisry çıkmaz bebislerde idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum sen nasılsın varmı gelişmeler

Merhaba canım teşekkür ederim sorduğun için 20.haftaya girecez ayrıntılı ultrasona girecem bizim için önemli haftalar inşallah bisry çıkmaz bebislerde idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum sen nasılsın varmı gelişmeler
İkizmiydi çok sevindim canım herhangi bir sıkıntın yoktur İnş. Senin adına çok sevindim sağlıkla sıhatle büyüt bebeişlerin İnş

B
ende iyi olmaya sağlıklı gebelik nasıl olur araştırıyorum neler yapabilirim diye bakalım hayırlısı cnm

İdrar yolu enfeksiyonunu sürwkli kontrol ettir bir de vajen kültürü vermeni tavsiye ederim dr. La bir konuş bu konuları birşey sormaktan çekinme neler yaşadığını çok iyi anlıyorum ve biliyorun lütfen bu sefer olsun İnş. Hangi ildesin büyük şehir her zaman avantajlı oluyor da

B

ende iyi olmaya sağlıklı gebelik nasıl olur araştırıyorum neler yapabilirim diye bakalım hayırlısı cnm
İnşallah Rabbim bi yol gostersin sağlıcakla al bebeğini kucağına sen arastirmazsan kimse yardimci olmuyor bu konuda heleki drlar onemsemiyur bile
İdrar yolu enfeksiyonunu sürwkli kontrol ettir bir de vajen kültürü vermeni tavsiye ederim dr. La bir konuş bu konuları birşey sormaktan çekinme neler yaşadığını çok iyi anlıyorum ve biliyorun lütfen bu sefer olsun İnş. Hangi ildesin büyük şehir her zaman avantajlı oluyor da
Hiç kültür yapilmadi ama sürekli tahlil baktiriyurum antibiyotik tedavisi aldım ailemin yanına kayseri ye geldim sırf büyük şehir üniversite hastanesi olduğu için inşallah dediğin gibi bu sefer bebişleri sağlıkla hayirla kucağımiza alalım diye dua ediyorum sende edersen sevinirim Rabbim seninde gönlüne göre versin bebisler diyurum ikiz gebelik tüp bebek pgt yöntemi ile hamile kaldım benim de araştırmalar sonucunda genetik problem çıktı sağlıklı embriyolar bulundu ikisi konuldu çok şükür onlarda tutundular bana inşallah sonumuz da güzel olur

İnşallah Rabbim bi yol gostersin sağlıcakla al bebeğini kucağına sen arastirmazsan kimse yardimci olmuyor bu konuda heleki drlar onemsemiyur bile

Hiç kültür yapilmadi ama sürekli tahlil baktiriyurum antibiyotik tedavisi aldım ailemin yanına kayseri ye geldim sırf büyük şehir üniversite hastanesi olduğu için inşallah dediğin gibi bu sefer bebişleri sağlıkla hayirla kucağımiza alalım diye dua ediyorum sende edersen sevinirim Rabbim seninde gönlüne göre versin bebisler diyurum ikiz gebelik tüp bebek pgt yöntemi ile hamile kaldım benim de araştırmalar sonucunda genetik problem çıktı sağlıklı embriyolar bulundu ikisi konuldu çok şükür onlarda tutundular bana inşallah sonumuz da güzel olur
İnş. Cnm bu sefer olsun evine götür bebişleri haklısın araştırmadan olmuyor vajen kültürü çok önemli drna bir danış çünkü benim crp 12.9 vajen kültüründe de esbl virüsü üremişti ölüm riskin falan var dediler çok şükür ilaçla geçiyor antibiyotikle o bitti daha tehlikeli bakteri üredi bu sefer antibiyotik vermediler bebeklere zarırı olur diye gene sen bilirsin cnm uyarmak benim görevim İnş. bebişlerine birşey olmayacak

İnş. Cnm bu sefer olsun evine götür bebişleri haklısın araştırmadan olmuyor vajen kültürü çok önemli drna bir danış çünkü benim crp 12.9 vajen kültüründe de esbl virüsü üremişti ölüm riskin falan var dediler çok şükür ilaçla geçiyor antibiyotikle o bitti daha tehlikeli bakteri üredi bu sefer antibiyotik vermediler bebeklere zarırı olur diye gene sen bilirsin cnm uyarmak benim görevim İnş. bebişlerine birşey olmayacak
Teşekkürler canim soykeyecem tabiki druma sef grubu bir antibiyotik kullandım ama kültür bakmadilar konuşurum iyice bakilsin Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kavusuruz bebislere

Teşekkürler canim soykeyecem tabiki druma sef grubu bir antibiyotik kullandım ama kültür bakmadilar konuşurum iyice bakilsin Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kavusuruz bebislere
Senden de cnm Amin bol bol nazar dularını okumanı tavsiye ederim ve Esmaül-hüsna yı da

Bebegin amniyotik sivisinin azalmasi durumunda taze sıkılmış havuc suyu icin arkadaşlar sabah aksam 1 er bardak.hemen cogaliyo.tıpta caresi yok ne yazikki.olgun armutta ise yariyor

X