Amh yükseliyor

kbra shn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
10
4
31
Kızlar amh yükselmez her yerde bu böyle yazıyor ama yükseliyor ben yaptım. İlk öğrendiğimde amh 0.64 du . İki ay sonra histeroskopi oldum bu defa 0.50 oldu. Doktorlar ısrarla tup bebek dedi ama ben doğal yolla denemedim için bi kaç ay denemek istedim. 5 ay sonra tekrar ölçtüm 0.40 ve bunun üzerinden bi kaç ay daha geçti artık daha düşmüştür doğal yollada olmayınca artık tup.bebege başlamaya karar verdim. Dr. Tahlil istedi özelde yapicaktm tup bebeği tahlileri devlette yaptırdım hormon testleri adetliyken yapılır diye adetin 3. Günü gittim daha önce ben hiç adetliyken amh baktirmamistim . Sonuç geldi inanamadım amh 1.07 idi . Bütün o üzüntüm yerini umuda bıraktı bi yanım sevinemedi inanamadım ama adetim bitince özel bi laboratuvarda yine yaptım. Bu laboratuvar bu arada düzen laboratuvarı dr. Bana demişti İstanbulda en iyisi o kanı hemen incelemeye alıyorlar diye Kadıköy atasehirde şubesi var. Neyse adetten sonra yani iki gün sonra amh bu defa 0.59 çıktı bi kaç gün arayla yari yarıya düşük çıktı hangisi doğru anlamadım bazı doktorlar adetin 3.gunu doğrusu diyor bazısı adetli adetli olmadan farketmiyir diyor. Hangisi doğru olsa bile sonuçta en sonki tahlile göre yükselmiştim az da olsa .tup bebeğe başlamaktan vazgeçtim bi kaç ay daha doğal olması için beklicem.
Ne yaptın derseniz sizde yapın benim gibi amh için deli gibi çözüm arayanlar sadece 1 ay her sabah aç karna hayitotu Macunu bi kasik, bi kasik çörekotu yağ bide incir kürü yaptım ayrı ayrı onları yedim. Ben bunları sadece bir ay yediğim halde bi yükseliş oldu bi kaç ay daha devam edicem.
İncir kurunu ben yaptım. İncirleri kesip kavanoza doldurdum aralarına ceviz ve polen attım üzerini ful zeytinyağ doldurdum 15 gün beklettim sonra her sabah yemeye çasladim. Bu üçünü yiyin mutlaka pcos olanlarada iyi geliyor. Tabi bunun yanında takviye de alıyorum. Folit asit , d vitamini , omega 3 Qenzim 10, magnezyum . Yumurta kalitesi önemli. Ballı polen yiyorum.
Artış olursa guncellicem tekrar .

Bu bende de oldu 1 yıl önce 0.40 çıkmış doktorum hiçbir şey dememişti.ben de amh nedir bilmiyordum. Endometriozis ağrıları başlayınca şiddetli tekrar bakmışlar. 1.56 çıkmıştı sonra 0.2 sonra 0.24 sonra 0.54 sonra 0.55 en son 0.90 ben neye inanacağım şaşırdım 😅

Amh yükselse nolacak hamile kalamadıktan sonra 3. 5. Gün embriyosu oluşmadıktan sonra.

Bu bende de oldu 1 yıl önce 0.40 çıkmış doktorum hiçbir şey dememişti.ben de amh nedir bilmiyordum. Endometriozis ağrıları başlayınca şiddetli tekrar bakmışlar. 1.56 çıkmıştı sonra 0.2 sonra 0.24 sonra 0.54 sonra 0.55 en son 0.90 ben neye inanacağım şaşırdım 😅
Doktorlar bi yorum yaptımı peki bu duruma düşmesini anlıyorum da yükselmiyor deniliyor

Amh yükselse nolacak hamile kalamadıktan sonra 3. 5. Gün embriyosu oluşmadıktan sonra.
Yumurta rezervi ya amh . Düşük diye yükselince belki şans artar diye düşünüyoruz. Siz bu defa oda önemli değil kalitesi önemli demeden onuda aciklayayim vitamin takviyeleri saglikli beslenme ile sağlamaya çalışıyoruz. Evet aslında bi çok şey var doğru ve sağlıklı olması gereken tek bi neden değil ama işte biyerden de olsa düzeltmeye çalışıyoruz

X