Amh yüksek olup gebe kalamayan var mı

Bilmiyorum doktor bana öyle demişti dediğiniz gibi de olabilir
Tek yumurtlama değil döllenmese önemli ama regl rahim dökülmesi demek o sırada yumurtada atıyor ama belki çatlamadan belki çatlayarak biz tedaviler alıyoruz yumurta çatlatma çatlamayınca regl olmamanız lazım mantıkrn ama oluyoruz

Bir gebenin günlüğü var bende

Ovulasyon testi varya 2 çizgi oluyor ya ozaman ilişki öneriliyor sonra o çizgi silikleşiyor ya Çatlamış oluyor yani o koyulusşıp silikleştiği zaman arasında zaten oda 1,2 gün bi süre
O zaman testi yapacam sonra bekleyecek mi o test 2 gün

hayır canım bak şimdi detaylı anlatıyorum şimdi sen testi yapıyorsun önce mesela iki çizginin 1 silik silik oluyor ya sonra tam iki çizgi koyu olduğu zaman ilişkiye gireceksin tamam mı o kuyuluk tekrardan silik çizgi olasıya kadar günaşırı değerlendir o tekrardan hani böyle silik olacak ya iki çizgi zaten o da iki günde falan tekrardan silikleşir çünkü yumurta 24 saat canlı kalıyor hani iki günde tekrardan silikleşir silikleştikten sonra yani yumurtlama dönemi bitmiş oluyor o silikleşdiğinde mesela artık bitti demek önce koyulaşacak ya sonra silikleşecek ne demek bu yumurta çatladı ve silikleşmeye başladı yani ovulasyon bitti anladın mı

Yani ben de bir Geb’inungünü takip ediyorum oradaki kadın böyle söylemişti önce çift çizgi oluyor çift çizgiden sonra çizginin bir tanesi silikleşmeye başlıyor ya silikleşdiğinde artık demek ki buradan anlayacağın Yumurtanızı artık çatladı yani o çift çizgi gördüğünüzde ilişkiye girin diyorlar ve bir gün öncesi bir gün sonrası da önemli hani yavaş yavaş koyulaşmaya başladığını gördüğünde de günaşırı devam et çünkü bazen şey oluyormuş 19:20 milim yumurtayı ölçerek gösteriyormuş belki senin yumurtanın 18’de falan çatlarsa hafif silik gel de sen devam et gene günaşırı devam et yani anladın mı çünkü ben öyle şeyler gördüm hani bir Gebenin gundideki testler 19 20:21 milim de tam böyle koyu net gösteriyor diyorlar bazı kadınlar 18’de falan da çatlıyormuş yumurtası belki 17 küsürdü 18 çatlayacak senin yumur yani sen tam böyle koyulaştığında yani o cizgi netleşesiye kadar günaşırı devam ettin mi tutar inşallah

Ya inşallah tutar peki yaptığım testi mi takip edecem bi kenara koyup yoksa yeni bir test mi gerek

İki test düşün birisi kop koyu 1 gün sonraki geri silik olmuş o iki arayan ve mnce
Ya inşallah tutar peki yaptığım testi mi takip edecem bi kenara koyup yoksa yeni bir test mi gerek
hayır teni test yapacaksın hergün ikisi koyu olunca ilişki öncesindede git silikleşmeye başlayaınca artık dönemin bitmiş demek o arayı kaçırma bu sırada hergün test yapman lazım mantıkrn 1 test olur mu ozaman hamile olmamamız için 1 test yapalım ay sonuna kadar ona bakalım hergün yapacaksın değişiklik görene kadar ikinci idrarınla yaparsan sağlıklı olur

Hayır canım yeni test yapacaksın ya bak şimdi ben bugün test yaptım atıyorum iyorum çizginin birisi hafif koyu çıktı ama tam koyu değil bu ne demek daha tam çatlamamış ama yaklaşık demek yani ilişkiye devam edeceksin günaşırı baktım bir gün Yani birinci TV C de çok koyu bu ne demek çatlıyor demek sonra ertesi gün yaptım yine biraz koyu bekledim ertesi gün yaptım ne olmuş birisi silikleşmeye başlamış yani artık çatlamış çatlamış geçiyor demek ben gene ilişkiye gireceğim devam edeceğim yani test de silik çizgi görsiye kadar her gün test yapacaksın hem iki çizgi görsiye kadar hem silik çizgi görse ye kadar Siri’yi gördüğün an test yapmayı bırak zaten artık hani boşa harcama testere anladın mı şimdi Yani o çift çizgiyi görmeden önce de yap zaten sen o çizginin koyulaşmaya başladığını her gün yaptığın için anlayacaksın hani biraz biraz koyulaşacak sen şey yapmadın mı bunları biraz araştır bak yani senin dediğin gibi olursa hani tes sen olur mu öyle o zaman biz gebelik testi yapalım adetten önce yapıyoruz mesela çıkmıyor adetten sonra çıkıyor o zaman bir teste yapalım o dursun çift çizgiye dönünce hamile dileyelim böyle olmaz ki idrara her gün farklı geçer yani vücudunun hormonu

Sen en iyisi bunu bir aç bir YouTube’dan izle bir gebenin günlüğüünün Instagram sayfası var oraya yaz orada kadın zaten onları anlatıyor örneklerle videolar falan çekmiş bence oradan izle çünkü hani bildiğim kadarıyla bilgin yok ben de hiç yapmadım ama öğrendim hani hiç kullanmadım ovulasyon teste dediğim gibi yani iki çizgi olunca yumurtlamış oluyorsun o silikleştiğinde de artık dönemin geçmiş oluyor silikleştiğinde tam olarak çatladığını anlıyormuşsun Ben böyle biliyorum benden sana tavsiyem hani oralardan anlamazsan her gün ilk idrarından sonra yani ikinci idrarıyla yapacaksın her gün sabah yap kendine 1 saat belirle yap ikisini kopkoyu gördüğünde korkma yumurtluyorsun demek ama ikisini de kopkoyu görmediğin halde o ay yumurtlamayosun demek

Tamam canı. Anladım bende öyle düşündüm saçma geldi zaten tek test olması bunay deneyeceğim Reglim 5. Günü bugün 8 de denerim

Aynen denicem

Benim adetlerim çok düzenli ama geçen ay yumurtlamadım mesela örnek yumurtam gelişmemiş
merhaba kızlar bende 33 yaşındayım fsh 16 amh 0.52 çıktı sağ yumurtalıkta 3 adet yumurta solda da 2-3 arası yumurta ve bir tanesi de çatlamış doktorum hemen tüp bebeğe başlayın dedi bu süreçte olanlar var mı önerileriniz nedir

Ne zamandır deniyorsunuz

Doktor bayağı korkuttu amh ve fsh duyunca zaman kaybetmeyin hemen başlayın tüp bebeğe diyede
Valla çok doktor var öyle ama zaman kaybetmek istemezsen başla bu senin tercihin benim ilk AMH yanlış çıktı ben başlasaydım yaşan yere lan testiyle başlatacaktım

Valla çok doktor var öyle ama zaman kaybetmek istemezsen başla bu senin tercihin benim ilk AMH yanlış çıktı ben başlasaydım yaşan yere lan testiyle başlatacaktım
Aaa yanlış çıkma ihtimali oluyor mu öyle zaten hiç beklemiyordum birden tüp bebek diyince şok yaşadım resmen ama benimkinde yanlışlık olacağını da pek düşünmüyorum ama biraz zaman geçince yine baktırmak istiyorum beslenme tarzımı falan değiştirip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…