Hayır canım yeni test yapacaksın ya bak şimdi ben bugün test yaptım atıyorum iyorum çizginin birisi hafif koyu çıktı ama tam koyu değil bu ne demek daha tam çatlamamış ama yaklaşık demek yani ilişkiye devam edeceksin günaşırı baktım bir gün Yani birinci TV C de çok koyu bu ne demek çatlıyor demek sonra ertesi gün yaptım yine biraz koyu bekledim ertesi gün yaptım ne olmuş birisi silikleşmeye başlamış yani artık çatlamış çatlamış geçiyor demek ben gene ilişkiye gireceğim devam edeceğim yani test de silik çizgi görsiye kadar her gün test yapacaksın hem iki çizgi görsiye kadar hem silik çizgi görse ye kadar Siri’yi gördüğün an test yapmayı bırak zaten artık hani boşa harcama testere anladın mı şimdi Yani o çift çizgiyi görmeden önce de yap zaten sen o çizginin koyulaşmaya başladığını her gün yaptığın için anlayacaksın hani biraz biraz koyulaşacak sen şey yapmadın mı bunları biraz araştır bak yani senin dediğin gibi olursa hani tes sen olur mu öyle o zaman biz gebelik testi yapalım adetten önce yapıyoruz mesela çıkmıyor adetten sonra çıkıyor o zaman bir teste yapalım o dursun çift çizgiye dönünce hamile dileyelim böyle olmaz ki idrara her gün farklı geçer yani vücudunun hormonu