H hipokrat Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2025 350 16 13 29 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nidahnm #41 birhayal92 .!.: Aaa yanlış çıkma ihtimali oluyor mu öyle zaten hiç beklemiyordum birden tüp bebek diyince şok yaşadım resmen ama benimkinde yanlışlık olacağını da pek düşünmüyorum ama biraz zaman geçince yine baktırmak istiyorum beslenme tarzımı falan değiştirip Genişletmek için tıkla... Senin usg dede az çıkmış Orda fazla çıksaydı yanlış derdim benim öyle oldu
birhayal92 .!.: Aaa yanlış çıkma ihtimali oluyor mu öyle zaten hiç beklemiyordum birden tüp bebek diyince şok yaşadım resmen ama benimkinde yanlışlık olacağını da pek düşünmüyorum ama biraz zaman geçince yine baktırmak istiyorum beslenme tarzımı falan değiştirip Genişletmek için tıkla... Senin usg dede az çıkmış Orda fazla çıksaydı yanlış derdim benim öyle oldu
B birhayal92 Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2025 208 36 13 33 29 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nidahnm #42 hipokrat .!.: Senin usg dede az çıkmış Orda fazla çıksaydı yanlış derdim benim öyle oldu Genişletmek için tıkla... Aynen bende doğru diye düşünüyorum çok teşekkür ederim bilgiler için
hipokrat .!.: Senin usg dede az çıkmış Orda fazla çıksaydı yanlış derdim benim öyle oldu Genişletmek için tıkla... Aynen bende doğru diye düşünüyorum çok teşekkür ederim bilgiler için