cnm inşşş ikinci bebinde gelir dr dinle ve hemen çalışmalara başla cnm rezervinde azalma var canım allah gönlune göre versinmrb aradaşlar benimde AMH testim 0.7 çıktı..FSH-4,95..ESTRADİOL 22,56 çıktı..doktor bana korunmayı hemen bırak dedi..Birtane çocuğum var ikincisini istiyoruz..benim durumunda olan varmı..acil yardım
cnm mrbhiyi akşamlar bence hemen bir şekilde tedaviye başla derim vakit çok geç olmadan kaç yaşindaydın cnmnese 77 sence çokmu kötü..tüp bebeğe başvurmam gerekirmi..ne yapacağımı bilemiyorum(
cnm mrbhiyi akşamlar bence hemen bir şekilde tedaviye başla derim vakit çok geç olmadan kaç yaşindaydın cnm
cnm başka bir dr daha gidip onun fikride aynıysa birkaç ay doğal yoldan dene cnm veya kuçuk bir hap tedaviside görebilirsin ama önce kafanı topla ve bir karar ver cnm en önemli o kafandaki soru işaretlerini gittiğin dr sor mutlakanese 77-33 yaşındayı..ama diğer değerler normal..doktora sordum ilaç vermicekmisiniz diye..gerek yok dedi..hemen korunmayı bırak olur dedi..kafam karıştı..başka bir doktoramı gitsem
arkadaşlar benim amh 2,5 cıktı yasıma göre iyi dediler sag ve solda dermoid kistlerim var bayagı a büyük laporoskopi olucam gelecek ay yumurtalıklarıma zarar vermemeleri gerekiyor..dermois kistler yumurtalığımı boşmuş olsa sanırım degerim 2,5cıkmazdı degil mi?bu kistlerin korkusundan hayatım değişti..
bu kist manyak birşey yaaa içinde kemik tırnak kıl diş çıkıyor ilk duyduğumda şoka girmiştim ama amaliyatından çok korkma yakın komşumuz oldu onca zaman boşuna korkmuşum dedi büyük ihtimal sana geçici menopoz yaşatırlar yumurtalıkların zarar görmesin diye şimdiden geçmiş olsun....
Birde benim sonucumu yorumlar misin amh 1.9 cikmis yas 30 normal mi
canım senle daha öncede yazışmıştık amh çok kötü değil bence çünkü topkde bundan çok çok küçük değerde olan arkadaşların oldu benimde yaş 31 rezervem kötü 3. negatifimi aldım ve halen korkudan bu amh ye hiç baktırmıyorum fsh da en fazla birkere 11 olmuştu şimdi daha aşşağılarda umuram hepimiz için hayırlısı olur.
Allah analı babalı büyütsün, maşallah bebişinize. benim de doktorum tüp bebekte bile şansın az demişti ama ilk denememizde tuttu, geçen hafta aldım pozitif sonucumu. sonuçta bir tane bile yumurta olsa Allah nasip edince o da tutar.
Dustum gene Tedavi yollarina
Inanin kafam okadar karisikki Bir turlu anlam veremiyorum bu hormonlarin isine.
Bugun doktorumla konustum.fsh 26 anti mullerin 0.16 onceki durum 0.3 ve ben hamile kalmistim sukur.
Simdide nasil olur amh 0.16 olmasina ragmen fsh yuksek onceki tedavi oldugum sirada fsh 7 civariydi.Inanin artik bu hormonlara Aldirmayacam,
Allah nasip ederse yavruma kardes istiyoruz ama Elim kolum bagli verici olan Rabbim ne zormus Allahim ins hayit suyuna baslayacagim.
Kizlar ins bir birimize destek olalim.Rabbim oncelikle bu yolda mucadele eden Arkadaslarimiza nasip etsin ins Yuce mevlam su muharrem ayinin hurmetine isteyen herkezin Ellerini ve kucaklarini bos birakmasin Aminnnnnnnnn
selam arkadaşlar, bende geçen ay Başkent Ünv.Hast. yaptırdım amh 0,2 çıktı. Bizde bugüne kadar bir sorun gözükmüyodu, aşılamaya başlayacaktık. Doktorum amh istedi kan verdim.bu testin ne olduğunu bile bilmiyodum. Sonuç kötü çıkınca direk tüp bebek dedi doktorum, onda bile şansım azmış sanırım. Çok moralim bozuldu. Hiç beklemediğim bişeyle karşılaşınca şok oldum tabii. adetin 2. günü gittim tedaviye başlamaya bu seferde FSH yüksek çıktı, kaldım öylece. Bir sonraki adeti bekliyorum bir umutla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?