aycan 54 sanırım sorumu yanlış anladın.amh değerini yazmışsın ve 5 kez tüp deneyip tutmadığını yazmışsın.benim de amh değerim senle aynı.sen de rezerv azlığı dışında başka bir sorun olup olmadığını sormak istemiştim.
tebrık ederım cok, allah bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın, benım amh degerımde 0,4, bes mıkro denemem var. Artık pes ettım.
Hangı kürlerı uyguladın anlatırsan sevınırım. Bırde dogal yoldanmı hamıle kaldın.
Allah hepımızın yardımcısı olsun
heryerde yapılmayan bir test bahçecide yaptırdım ben 200 tl
benim rezervim düşük çikolatala kisti aldırdım.kistler sürekli yeniliyor.onların yüzünden yumurtalığımın biri bitik.tüplerimde sıvı ve iltihap vardı.tüplerimi de aldırdım.bakalım başka ne çıkacak.yaşımda 34 oluyor 1 hafta sonra.eşim de sorun yok ama bendekiler yeterli sanırım.
merhaba bende en fazla iki yumurtam oluyor bununla tüpe gitmelimiyim sence???
sende kaç tane oluşuyor.
canım tek yumurtayla tüp bebekte hamile kalan oluyor bence kısmet Allah ol dedikten sonra biz ne desek boş bence şansını denemelisin
arkadaşlar benim amh sonucum 2.2 çıktı... ama malesefki bu değere rağmen yumurtam ancak 2 tane oluyor. tek yumurtalığımı aldılar benim. şimdi tekinden sadece 2 tane çıkıyor. yapılan ameliyattan etkilenmiş. birde alınan yumurtalığımda kist varmış, patladı. zor bir ameliyat geçirdim. diğeride bundan etkilenmiş. :gitme:
yıldız1980,neye göre iki tane yumurtluyorsun,ilaçlarla mı,yoksa kendiliğinden mi?benimde değerim yüksek ama ben normal,yani ilaçsız yumurtlayamıyorum,ilaçlada iki,en fazla üç yumurtladım ve bunun için çok üzülmüştüm,ama kk den öğrendiğim kadarıyla,ilacın dozunu düşük tuttukları için az yumurtlama oluyomuş,tüp bebekte falan,yükseltiyolarmış dozları,yumurtlama fazla olsun diye,ondan sordum.
merhaba kardelen
ilaçsız bazen 1 bazen 2 oluyor, ilaçlı denediğimde 3 oldu.
benim tek yumurtalığım var. malesefki diğerini kist patladığı için aldılar . ilaçlı denediğimde 1 tane döllendi o da devam edemedi. üstelik yaşıma göre yüksek doz uygulandı .
merhaba arkadaşlar
ben 14 aylık evliyim. Hiç korunmamamıza rağmen çocuk sahibi olamadık. Ben Tekirdağ Çorlu da oturuyorum burada hastaneye gittiğimde sadece prolaktin tahlili yapmışlardı. Bu böyle olmayacak dedik. tabi aylar da geçti bu arada yaklaşık 1 ay önce Cerrah Paşa tıp fak. gittik eşimle. orada çok güzel ilgilendiler Allah razı olsun. bütün tahlilleri ve hsg yi orada yaptırdım. amh sonuçlarımı gidip bugün aldım 3,5 çıktı (bu arada sadece amg için 30 tl.) tahlillerimin hepsi iyiymiş eşimin sperm sayısı da öyle, Aklıma takılan tekrar adetimin 3. gününde beni istediler endokrinoloji bölümü sanırım yumurtaların hareketlerine bakacaklarmış. çok yabancıyım bu konulara, aşılama dediler eğer sorun yoksa neden aşılama yapacaklar anlamadım olmazsa tüp bebek... böyle mi yürüyor, çok garipsedim hemen aşılama yapmalarını...cevap yazarsanız sevinirim:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?