AMH testi yaptıranlar değerlerimizi ve uygulanan tedavi şeklini burada paylaşalım.Yaptırmayanlara da yaptırmalarını tavsiye ediyorum.Yalandan yere oyalamasınlar bizleri.Ben 3 yıldır oyalanmışım çünkü yeni tedavimde bunu anladım.
yada benim durumumu göremicek kadar bilgisiz yada tecrübesizler.Parayı alırken iyi tabi.transfer günü bile hastanın parası verildi mi diye arıcak kadar vijdansız ve paragözler.verilmediyse hastayı çıkaracaklar transferden.
hamile kalabildin mi
Anladigim kadariyla bu test yumurta rezervi ile ilgili bir test..FSH'den ne tur bir farki var bilen var mi acaba? .FSH degeri de yumurta rezervinizi gosteriyor. Eger FSH'niz 9 ve alti ise hala yumurtaniz var demektir, yukarisi icin ozel tedavi gerekiyor bildigim kadariyla.
tebrık ederım cok, allah bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın, benım amh degerımde 0,4, bes mıkro denemem var. Artık pes ettım.sukurler olsunki canim hamileyim
yuce yaradanim kimsenin emegini bosa cikarmasin moral cok önemli hep inandim zaten inanmak basarinin yarisidir.
Rabbimden dilegim herkesin kucaklarini doldursun allahim tez zamanlarda isteyen herkese hayirlisini nasip etsin inseallahhhhh
tebrık ederım cok, allah bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın, benım amh degerımde 0,4, bes mıkro denemem var. Artık pes ettım.
Hangı kürlerı uyguladın anlatırsan sevınırım. Bırde dogal yoldanmı hamıle kaldın.
Allah hepımızın yardımcısı olsun
başka bir sorun var mı ?
Sana sormadim bence atlama, saygi lütfen. alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?