Amh testi yaptıranlar

NXIXKO

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
226
2
96
Diğer
AMH testi yaptıranlar değerlerimizi ve uygulanan tedavi şeklini burada paylaşalım.Yaptırmayanlara da yaptırmalarını tavsiye ediyorum.Yalandan yere oyalamasınlar bizleri.Ben 3 yıldır oyalanmışım çünkü yeni tedavimde bunu anladım.

Canim benim gm olsun
Benim ANTI -MULLER-HOR 0.3 cikmisti resmen yikilmistim dr menepoz demisti
Ve ben bol bol kurler uyguladim tam bir sene boyunca Yeterki mevlam istesin yeterki dilesin coook zor biliyorum ama sabir ve duayla rabbimin yardimiyla astim sukur.
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin aminnnnnn

bu test yeniymiş zaten kadındaki yumurta rezervini gösteriyor.1 ve yukarısı çıkarsa iyi.benim 0,4 çıktı yumurta rezervim çok az kalmış doğal olarak kalite de az.belki de hiç yumurta gelişmicek artık gelişsede döllenmicek.3 kez denemiştim ama doktorum hiç rezervimin kötü olacağını söylemedi.son kez bahçecide şansımı kullanıcam.doktorunuzu iyi seçin benden size tavsiye.ayrıca ultrasonda doktoro bu konuda fikir veriyormuş.samsun ilkadım tüp bebek merkezinden nefret ediyorum.oynadılar benimle.tüplerimdeki sıvıdan bile bahsetmediler bana.Allaha havale ediyorum onları.bildiği gibi yapsın.

yada benim durumumu göremicek kadar bilgisiz yada tecrübesizler.Parayı alırken iyi tabi.transfer günü bile hastanın parası verildi mi diye arıcak kadar vijdansız ve paragözler.verilmediyse hastayı çıkaracaklar transferden.

oyleler aman ALLAH a havale edelim
bu tahlii ilk defa duydum
universitelerdemi bakiliuyor
ben izmirdeyim 3 cuyu denicem istanbula umuta gelmek istiorum bakalim hayirlisi

hamile kalabildin mi

Sukurler olsunki canim hamileyim
Yuce yaradanim kimsenin emegini bosa cikarmasin moral cok önemli hep inandim zaten inanmak basarinin yarisidir.
Rabbimden dilegim herkesin kucaklarini doldursun Allahim tez zamanlarda isteyen herkese hayirlisini nasip etsin inseallahhhhh

Anladigim kadariyla bu test yumurta rezervi ile ilgili bir test..FSH'den ne tur bir farki var bilen var mi acaba? .FSH degeri de yumurta rezervinizi gosteriyor. Eger FSH'niz 9 ve alti ise hala yumurtaniz var demektir, yukarisi icin ozel tedavi gerekiyor bildigim kadariyla.

buda yumurta rezervini daha net gösteren bir test heryerde yapılmıyor.ücreti yüksek biraz.1 ve yukarısı iyi kabul ediliyor.

tebrık ederım cok, allah bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın, benım amh degerımde 0,4, bes mıkro denemem var. Artık pes ettım.
Hangı kürlerı uyguladın anlatırsan sevınırım. Bırde dogal yoldanmı hamıle kaldın.
Allah hepımızın yardımcısı olsun

bu test üniversitelerde de yapılıyor...ben 50 tl ye üniversitede yaptırdım,yaptırmak isteyen olursa diye bilgilendireyim istedim...200 tl çok para çünkü...

başka bir sorun var mı ?

aycan 54 sanırım sorumu yanlış anladın.amh değerini yazmışsın ve 5 kez tüp deneyip tutmadığını yazmışsın.benim de amh değerim senle aynı.sen de rezerv azlığı dışında başka bir sorun olup olmadığını sormak istemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…