Merhaba arkadaşımMerhaba arkadaşlar,
Benim amh m 0,63 çıktı doktor ortalama 8 folikülüm olduğunu söyledi. Geçen ay doktora gittiğimde 18 mm bir tane yumurtam vardı ama doktor çatlatma iğnesi yapmadı. Benim sorum normalde yumurtayı 18 20 mm görünce doktorlar çatlatma ignesi yapıp progesteron veriyorlarmış, bu opsiyonel bir şey mi? İsteyene mi yapılıyor? Neden bana doktor hiçbir şey söylemedi?Bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Ben devlet hastanesinde yaptirdimArkadaşlar merhaba. İnşallah görüp de yazan olur. Ben geçen ay günde bir kez klomen kullandım ama yumurtam geç gelisti diye aşılamam iptal oldu. Bu ay günde iki kez kullandım bugün 11. gün ve hiç yumurta goremedi(klomen kullanmadan önce her ay kendiliğinden bir ya da iki yumurtam büyüyordu) Benden amh testi istedi ama devlet hastanesi yapıyor mu acaba bu testi?
Teşekkür ederim canımBen devlet hastanesinde yaptirdim
Canım benim değerim 0,63 doktor bana acilen tüp bebek yapmalısın dedi o zaman 28'dim şimdi 29 oldum. Yaşın kaç bilmiyorum ama 1 in altı için direkt tüp bebeğe yönlendiriyorlar, hatta bazı doktorlar için bu sınır 1,5.Selam Burdan Tecrübeli Olanlara sormak İstiyorum Benim amh değerlerim normal mi
Cevap verdiginiz icin teşekkurler Yaşım 28 9 aylik evliyim 6-7 ay oldu hic korunmadim gecen ay adetim 10 gun gecikti gebelik suphesiyle gittim ama gebe cikmadim test yapildi fsh degerim 11.40 ve sonrasinda bu test yapildi ama sonucu göstermeme henuz 2 haftam var Icimde korku varCanım benim değerim 0,63 doktor bana acilen tüp bebek yapmalısın dedi o zaman 28'dim şimdi 29 oldum. Yaşın kaç bilmiyorum ama 1 in altı için direkt tüp bebeğe yönlendiriyorlar, hatta bazı doktorlar için bu sınır 1,5.
Canim degerin baya düsük cocuk icin zaman kaybetme derim.Selam Burdan Tecrübeli Olanlara sormak İstiyorum Benim amh değerlerim normal mi
Daha evliligin 9. Ayinda böyle bir durumla karsilasmak cok üzücüCanim degerin baya düsük cocuk icin zaman kaybetme derim.
Aynen.ama umudunu kaybetme kesinlikle tedaviyle yada normal.olacak insallah.Daha evliligin 9. Ayinda böyle bir durumla karsilasmak cok üzücü
Biz de 1,5 yıllık evliyiz hiç korunmayı bırakmamıştık ben tesadüfen öğrendim; zamanlamamız aynı gibi sizinle. Bana doktorlar yumurtanın kalitesini ilk gösteren şey yaştır dedi hep bu 1. artımız ama zaman kaybedersen tüp bebek için geç kalabilirsin yumurtalıkların cevap vermeyebilir dediler. 3 aydır korunmuyoruz normal yolla kalamadım 2 ay daha deneyip tüp bebeğe başlayacağız biz de. Çok zor bir durum bir an önce iyi bir doktor bulmanız lazım.Cevap verdiginiz icin teşekkurler Yaşım 28 9 aylik evliyim 6-7 ay oldu hic korunmadim gecen ay adetim 10 gun gecikti gebelik suphesiyle gittim ama gebe cikmadim test yapildi fsh degerim 11.40 ve sonrasinda bu test yapildi ama sonucu göstermeme henuz 2 haftam var Icimde korku var
Ben Çapa egitim ve arastirmasina gidiyorum bu henüz 2. Tetkiklerim doktorum hemen gebe kalmani saglamaliyiz dedi ikinci bir fsh testi yaptirmam icin adetimi bekliyorum. Umarım gec kalmayiz;(Biz de 1,5 yıllık evliyiz hiç korunmayı bırakmamıştık ben tesadüfen öğrendim; zamanlamamız aynı gibi sizinle. Bana doktorlar yumurtanın kalitesini ilk gösteren şey yaştır dedi hep bu 1. artımız ama zaman kaybedersen tüp bebek için geç kalabilirsin yumurtalıkların cevap vermeyebilir dediler. 3 aydır korunmuyoruz normal yolla kalamadım 2 ay daha deneyip tüp bebeğe başlayacağız biz de. Çok zor bir durum bir an önce iyi bir doktor bulmanız lazım.
Merhaba tekrardan , dün doktora gittim tekrardan yazmak istedim size de. Folikül sayınıza baktılar mı ultrasonda? O da çok önemli. Dün bana doktor stres yapma normal bile olur dedi yaşımdan dolayı. Moralinizi yüksek tutun siz deBen Çapa egitim ve arastirmasina gidiyorum bu henüz 2. Tetkiklerim doktorum hemen gebe kalmani saglamaliyiz dedi ikinci bir fsh testi yaptirmam icin adetimi bekliyorum. Umarım gec kalmayiz;(
kaç amh ın?Merhaba arkadaşlar,
amh değeri düşük olupta bebeği olanlar var mı moral için burada paylaşım yapalım.
Amh değerinde yükselme olmuyormuş sanırım ama yinede bitkisel kürler deneyen varmı? Ben 4 gündür soğan suyu içiyorum ve aktardan çörek otu yağı,civanperçemi macunu aldim. Insllh etkisi olur...
Dönüş yaptiginiz için cok tesekkurler malesef bana henuz ultrason yapilmadi halen adet olmayi bekliyorum yeni bir fsh testi daha yaptiricamMerhaba tekrardan , dün doktora gittim tekrardan yazmak istedim size de. Folikül sayınıza baktılar mı ultrasonda? O da çok önemli. Dün bana doktor stres yapma normal bile olur dedi yaşımdan dolayı. Moralinizi yüksek tutun siz de
Canım Seni son durumdan haberdar etmek istiyorumBiz de 1,5 yıllık evliyiz hiç korunmayı bırakmamıştık ben tesadüfen öğrendim; zamanlamamız aynı gibi sizinle. Bana doktorlar yumurtanın kalitesini ilk gösteren şey yaştır dedi hep bu 1. artımız ama zaman kaybedersen tüp bebek için geç kalabilirsin yumurtalıkların cevap vermeyebilir dediler. 3 aydır korunmuyoruz normal yolla kalamadım 2 ay daha deneyip tüp bebeğe başlayacağız biz de. Çok zor bir durum bir an önce iyi bir doktor bulmanız lazım.
MerhabaMerhaba arkadaşım
Benim bildiğimde 18 20 mm de catlatiliyor.. benim değerlerimde sizinki gibiydi aşağı yukarı o yüzden beni acilen tüp bebeğe yönlendirdiler... Gerekli ilaçları kullanıp yumurtalarım toplandı 5 tane toplanmıştı ve içlerinden 1 tanesi dollenmeye uygun bulundu.. çok şükür şuan hamileyim.. doğru hastane ve doğru doktoru araştırın ben İstanbul'da Zeynep Kamil de tedavi oldum .. Allah yardımcınız olsun
Benim kadin dogumun infertilite bölümünde bakilmisti.her hastane bakarmi bilmiyorum amaKızlar bir sorum var amh değeri her hastanede bakılmıyor mu? Belirli hastanelerde mi bakılıyor ?
Canım önce herhangi bir devlet hastanesinde dahiliye bölümüne gidiyorsun. Onların sevk etmesi gerek endokrinoloji bölümüne. Beni en iyi makineler şehir hastanesinde diye oraya sevk etmişti. Ama üniversite hastanesinde de var.Kızlar bir sorum var amh değeri her hastanede bakılmıyor mu? Belirli hastanelerde mi bakılıyor ?