Aşılama Amh sorunu yaşayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Vericem tabi ki cevap, ben çok uğraştım bu konuda.
Valla ben umut değilim canım Allah umut olacak inan buna. Ben Allah'a çok yalvardım.
Ovulasyon testi al. N11 de laboquick 35 tane ovulasyon testi 5 tane gebelik testi 40 TL. Eczaneden ovulasyon testi alma gafletine bir kere düştüm çok pahalı internette uygun fiyatı. İnternette hangisi kafana yatarsa al.
Yumurtlama günlerini degerlendirin mutlaka.
Sperm testinde eşinin sıvılaşma süresine bak atıyorum bı saatse bı saat yat. Sıvılaştıgı zaman tüplerden geçer.
Açık konuşmak gerekirse ovulasyon testi duydum ama hiç almamıştım. Bu ay yumurta takibim var onu da alayım çok sagol. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah

Merhaba arkadaşlar uzun bir süre yoktum. Tedaviye başlamıştık ilk tup bebek denememdi. Zeynep Kamilde yaptırdım.. Şuan 10 haftalık gebeyim:nazar: Sizlerle paylaşmak istedim. Amh 0.68 dı doğal yolla olmadı malesef ama umudunuzu kaybetmeyin. Allah biliyor neler yaşadığımızı bol bol dua edin.. Benimde dualarındasınız.. Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin..

Merhaba arkadaşlar uzun bir süre yoktum. Tedaviye başlamıştık ilk tup bebek denememdi. Zeynep Kamilde yaptırdım.. Şuan 10 haftalık gebeyim:nazar: Sizlerle paylaşmak istedim. Amh 0.68 dı doğal yolla olmadı malesef ama umudunuzu kaybetmeyin. Allah biliyor neler yaşadığımızı bol bol dua edin.. Benimde dualarındasınız.. Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin..
Ay maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

kızlar amh değerim 0,35 çok mu kötü
Tüp bebek deneyecekseniz iki yumurta çıkar ama çıkarmak için tedaviden önce vücudunuzu iki ay a,d,c,e,B12 ve folik asit kullanarak güçlendirin.
Stres ve sizi gereceklerine ortamlara girmeyin.
Arkadaşım 0.12 amh ile 5 tüp bebek denedi tutmadı, doğal yolla gebe kaldı.
Sakın moralinizi bozmayın.
Rabbim yeterki ol desin.
Rahim filmi cekilin ve eşinize mutlaka sperm testi de yaptırın.

Hersey rahim fikmiyle cikti canim ameliyat olmam gerekiyor eşimde varikosal aml oldu sperm değerleri düştü
Tüp bebek deneyecekseniz iki yumurta çıkar ama çıkarmak için tedaviden önce vücudunuzu iki ay a,d,c,e,B12 ve folik asit kullanarak güçlendirin.
Stres ve sizi gereceklerine ortamlara girmeyin.
Arkadaşım 0.12 amh ile 5 tüp bebek denedi tutmadı, doğal yolla gebe kaldı.
Sakın moralinizi bozmayın.
Rabbim yeterki ol desin.
Rahim filmi cekilin ve eşinize mutlaka sperm testi de yaptırın.

Merhaba, degeriniz düşük yasinizada bagli tabi.. Bebek düşünüyorsanız acele etmelisiniz.
15 aydır olmuyor canım eşimde varikosal cıktı ameliyat oldu .Bana hicbir doktor amh testini yapmamıştı birde aylarca yumurta takip ettirmistim hicbir doktor demedi şimdi bakalım neler bekliyor bizi

Hersey rahim fikmiyle cikti canim ameliyat olmam gerekiyor eşimde varikosal aml oldu sperm değerleri düştü
Ameliyat neden olacaksınız rahim filminde ne çıktı.
Laparoskopi ameliyat tecrübesi fazla olan ve tüp bebek alanında iyi bı hekime ameliyat olun ve ameliyat olacağınız hastanenin laparoskopi alt yapısını çok iyi olması gerek araştırıp ameliyat olun. Yoksa kadına büyük zarar verebiliyorlar.
Ben iki kez operasyon oldum ilki devlete yapamadılar ölümden döndüm, ikinci ameliyatımı iyi bı hastanede ve alanında çok iyi olan kendi özel doktorum yaptı.
Aslında erkeklerde sperm DNA hasarı da çok önemli sperm dışarı çıkarken kanallarda sağa sola çarparsa sağlıklı görünen spermler hasar alınıyor ve buda gebeliği zorlaştırıyor.
Varikosel ameliyatından sonra düşüyor değerler ama sonra değerler artıyor.
İyi beslensin folik asit ve l arginin için eşiniz, toplar kendini.

Rahim şeklinde bozukluk armış canım birde tüplerle yumurtanın birleştiği yerde genişlik var gebelik olsa bile düşer dedi
Laparoskopi ameliyat tecrübesi fazla olan ve tüp bebek alanında iyi bı hekime ameliyat olun ve ameliyat olacağınız hastanenin laparoskopi alt yapısını çok iyi olması gerek araştırıp ameliyat olun. Yoksa kadına büyük zarar verebiliyorlar.
Ben iki kez operasyon oldum ilki devlete yapamadılar ölümden döndüm, ikinci ameliyatımı iyi bı hastanede ve alanında çok iyi olan kendi özel doktorum yaptı.
Aslında erkeklerde sperm DNA hasarı da çok önemli sperm dışarı çıkarken kanallarda sağa sola çarparsa sağlıklı görünen spermler hasar alınıyor ve buda gebeliği zorlaştırıyor.

Rahim şeklinde bozukluk armış canım birde tüplerle yumurtanın birleştiği yerde genişlik var gebelik olsa bile düşer dedi
Benimde bir tüpümde genişleme olduğunu için orda biriken sıvı rahme akıyordu. Ve embriyo tutunamıyordu.
Rahim seklinde düzeltilir hiç kafana takma.
Yeter ki iyi hastane ve iyi bı doktor bul kendine.
Benden miyom + kist alındı, tüpüm bağlandı, rahim karın zarından ayrıldı. Ki benim karın zarlarim yapışık inan ameliyatım çok rahat geçti. Doktoruna hep dua ediyorum.
Tüpünü sakın aldırma bağlat amh değerin düşük yumurta rezervin iyice biter.
Tüpler yumurtalık ile rahim arasında kanlanmayı sağlıyor tüpün alınırsa yumurtaliğa kan gitmez.
Bana da bu bilgi sağ olsun Acıbadem tüp bebek bölüm başındaki prof Faruk Buyru söyledi, uyardı. Çok değerli bı hocadır.

Merhaba, benimde tek tüpümde hidroselpenk tanısıyla laparoskopi yapılması isteniliyor. siz nerede yaptırdınız? acaba bilginiz var mıdır? ameliyat sonrası tek sağlam tüp ile doğal yoldan hamile kalabilir miyim? bilgi verirseniz çok sevinirim.

Benimde bir tüpümde genişleme olduğunu için orda biriken sıvı rahme akıyordu. Ve embriyo tutunamıyordu.
Rahim seklinde düzeltilir hiç kafana takma.
Yeter ki iyi hastane ve iyi bı doktor bul kendine.
Benden miyom + kist alındı, tüpüm bağlandı, rahim karın zarından ayrıldı. Ki benim karın zarlarim yapışık inan ameliyatım çok rahat geçti. Doktoruna hep dua ediyorum.
Tüpünü sakın aldırma bağlat amh değerin düşük yumurta rezervin iyice biter.
Tüpler yumurtalık ile rahim arasında kanlanmayı sağlıyor tüpün alınırsa yumurtaliğa kan gitmez.
Bana da bu bilgi sağ olsun Acıbadem tüp bebek bölüm başındaki prof Faruk Buyru söyledi, uyardı. Çok değerli bı hocadır.
bu yazınızıda şimdi gördüm. aynı durum bende de var. ama sol tüpümde, sağ tüpüm sağlam birşey yok. siz de tüp bebek mi yaptırdınız? sonuç olumlumuydu?

bu yazınızıda şimdi gördüm. aynı durum bende de var. ama sol tüpümde, sağ tüpüm sağlam birşey yok. siz de tüp bebek mi yaptırdınız? sonuç olumlumuydu?
İki ameliyat iki tüp denedim.
İkinci Tüp bebeği haziranda denedim cnm tuttu ama hemen sonlandı.
Temmuzda doğal yolla gebe kaldım cnm.
İyi bı doktor iyi bı hastane ve hastanenin laparoskopik alt yapısının iyi olması gerek.
Hormonlarında sorun yoksa tek tüple gebe kalırsın.
Biz sorunlarımızı Rabbimin sağladığı tıp ilmi ile gidereceğiz. Rabbimizden evlat isteyeceğiz.
İnan bana Rabbimiz nasip eyliyor.

İki ameliyat iki tüp denedim.
İkinci Tüp bebeği haziranda denedim cnm tuttu ama hemen sonlandı.
Temmuzda doğal yolla gebe kaldım cnm.
İyi bı doktor iyi bı hastane ve hastanenin laparoskopik alt yapısının iyi olması gerek.
Hormonlarında sorun yoksa tek tüple gebe kalırsın.
Biz sorunlarımızı Rabbimin sağladığı tıp ilmi ile gidereceğiz. Rabbimizden evlat isteyeceğiz.
İnan bana Rabbimiz nasip eyliyor.
Peki laparoskopi ile tüpünde nasıl bir işlem oldu? Doğal yolla hamile kaldığına göre sanırım diğer tüpünde birsey yok. Birde bana hastane ve doktor önerebilir misiniz. Kusura bakmayın çok sordum fakat benimde problemim sizinkine benziyor ve çok istiyorum bir bevek sahibi olmayı

Peki laparoskopi ile tüpünde nasıl bir işlem oldu? Doğal yolla hamile kaldığına göre sanırım diğer tüpünde birsey yok. Birde bana hastane ve doktor önerebilir misiniz. Kusura bakmayın çok sordum fakat benimde problemim sizinkine benziyor ve çok istiyorum bir bevek sahibi olmayı
Laparoskopi ile tüpüm bağlandı. Rahim karın zarına yapışıktı ayrıldı.
Bu işlemler için ameliyata girmiştim doktor rahim ön yüzünde miyom, problem olmayan sağ tüpümün orda da kist görmüş onları da aldı.
Benim tek tüp problemli sag tüpümde sorun yok.
Yumurtalamanızda problem yoksa tabi ki tek tüple hamile kalırsınız.
İstanbulda iseniz doktorumun ismini telefon numarasını verebilirim.
Ne doktorlar var, arkadaşım ameliyat oldu çok çok ünlü bı doktora rahim şekli düzeltilecekti. Doktor ameliyatta rahimde fazlalık olan kısmı alıyor. Diyor ki miyom da vardı ama almadım. Bişey olmaz. Allah herkesi iyi doktorlarla vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın.

Laparoskopi ile tüpüm bağlandı. Rahim karın zarına yapışıktı ayrıldı.
Bu işlemler için ameliyata girmiştim doktor rahim ön yüzünde miyom, problem olmayan sağ tüpümün orda da kist görmüş onları da aldı.
Benim tek tüp problemli sag tüpümde sorun yok.
Yumurtalamanızda problem yoksa tabi ki tek tüple hamile kalırsınız.
İstanbulda iseniz doktorumun ismini telefon numarasını verebilirim.
Ne doktorlar var, arkadaşım ameliyat oldu çok çok ünlü bı doktora rahim şekli düzeltilecekti. Doktor ameliyatta rahimde fazlalık olan kısmı alıyor. Diyor ki miyom da vardı ama almadım. Bişey olmaz. Allah herkesi iyi doktorlarla vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın.
Evet istanbuldayım benimde tek tüpüm sıkıntılı diğerinde sorun yok. Doktor bilgilerini verirseniz cok memnun olurum

Merhaba arkadaşlar,

Benim amh m 0,63 çıktı doktor ortalama 8 folikülüm olduğunu söyledi. Geçen ay doktora gittiğimde 18 mm bir tane yumurtam vardı ama doktor çatlatma iğnesi yapmadı. Benim sorum normalde yumurtayı 18 20 mm görünce doktorlar çatlatma ignesi yapıp progesteron veriyorlarmış, bu opsiyonel bir şey mi? İsteyene mi yapılıyor? Neden bana doktor hiçbir şey söylemedi? :KK43: Bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

X