Aşılama Amh sorunu yaşayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba
Bende zeynep kamilde suan rapor icin evraklari toparliyorum bende sebepsiz infertilite var 2 asilama denedik olmadi tup bebege gectim merak ettigim yumurta toplama islemi davranislari transfer yapanlar uzman doktorlar mi yoksa asistanlar mi asilamada hep asistanlar oldu cunku birde nelere dikkat ettiniz yumurta toplamadan once transferden sonra falan yardiminiz icin tesekkurler
Tedaviniz şimdiden hayırlı olsun. Yumurta toplama işlemine uZman doktorlar giriyor. Toplamadan önce tabiki de ilaclarimi özenli kullandım... İğneler falan oluyor saati saatine vuruyorsun bunlara dikkat ettim .. pozitif düşün dua et 😊 transferden sonra açıkçası hurafelere takılmadim yok sürekli yatacakmisiz yok hapsirmaycan oksurmeyecen zaten oradaki hemşireler de söylüyor günlük hayatınıza devam edin diye.. Ama tabiki de ağır ev işleri hoplama zıplama vs. Yapmıyorsun daha dikkatli oluyorsun. Ben 2 gün evde dinlendim 3. Gün sınava girmek.zorundaydim sonra günlük hayata devam ettim.. Allah nasip ederse olur sen de bu süreçte moralini yüksek tut .. inslh mutlu haberlerini alırız🤗

Tedaviniz şimdiden hayırlı olsun. Yumurta toplama işlemine uZman doktorlar giriyor. Toplamadan önce tabiki de ilaclarimi özenli kullandım... İğneler falan oluyor saati saatine vuruyorsun bunlara dikkat ettim .. pozitif düşün dua et 😊 transferden sonra açıkçası hurafelere takılmadim yok sürekli yatacakmisiz yok hapsirmaycan oksurmeyecen zaten oradaki hemşireler de söylüyor günlük hayatınıza devam edin diye.. Ama tabiki de ağır ev işleri hoplama zıplama vs. Yapmıyorsun daha dikkatli oluyorsun. Ben 2 gün evde dinlendim 3. Gün sınava girmek.zorundaydim sonra günlük hayata devam ettim.. Allah nasip ederse olur sen de bu süreçte moralini yüksek tut .. inslh mutlu haberlerini alırız🤗
Tesekkur ederim amiiin ins. 😊

Canım Seni son durumdan haberdar etmek istiyorum
Fsh testimi yaptirmak icin adet olmayi beklerden dogal yollardan hamile kaldigimi ogrendim şuanda 4+5 gunluk hamileyim şunu anladim ki elbette doktorlarimizin dedikleri bizim icin cok onemli ama asla umutsuz konusmalari yuzunden kendimizden hayallerimizden umudu kesmemeliyiz.
İş Rabbimizin Merhametinde O Ol Diyince Olmayacak Hic Birsey Yok
Dilerim Allahtan En Kısa Zamanda Sizlerinde Hayallerini Gerceklestirsin🙏🙏🙏
Şimdi gördüm mesajınızı çok çok mutlu oldum :KK200: Allah hayırlısıyla elinize almayı nasip etsin:anneadayı:

Merhaba arkadaşım
Benim bildiğimde 18 20 mm de catlatiliyor.. benim değerlerimde sizinki gibiydi aşağı yukarı o yüzden beni acilen tüp bebeğe yönlendirdiler... Gerekli ilaçları kullanıp yumurtalarım toplandı 5 tane toplanmıştı ve içlerinden 1 tanesi dollenmeye uygun bulundu.. çok şükür şuan hamileyim.. doğru hastane ve doğru doktoru araştırın ben İstanbul'da Zeynep Kamil de tedavi oldum .. Allah yardımcınız olsun
Drunuz kimdi ve orada prosedur nedir

X