Bende amh düşüklüğü var ibrahim Saraçoğlu kürlerinden aldım bakalım işe yarar inşallah bende soğan kürü yaptım şimdi hayıt tohumu hergun çörek otu yağı içiyorum
28 yaşındayım 0.68İnşallah cnm
Demek işe yarayacak düzenli yap bence şifa Allahtan bunlar vesile
Amh ın kaç acaba yaşın kaç bide
2 yıllık evliyiz denedik olmuyorEvt İnsan moral alıyor yalnız olmadığını hiddiyor
Benm amh 0.8
Fsh normal canm yaşım 31 tüp bebek denedınmı kaç yıllık evlısın ben bır tüp bebek bir aşılama yaptırdım
Merhaba yasiniz kac.. Bizim degerlere gore cok cok iyi yasinizada bagli tabiAmh fün ölçtürdüm 1.21çıktı iyimi kötü mü anlamadım yardımcı olur musunuz
Yaşım 31 benimde fsh yüksek canımMerhaba yasiniz kac.. Bizim degerlere gore cok cok iyi yasinizada bagli tabi
Degerler zamanla azaliyormus dikkat etmek lazim
Malesef öyle artık... Yediklerimizden ictiklerimizden böyle galiba.. Artık doğal ürünler bulmakta zor...Ya valla doğuştan hasta doğuyoruz artık hiç duymadığımız şeyler duyuyoruz her seferinde Allah sonumuzu hayır etsin. Anneannem 78 yasında sizin hastalıkları duyunca benim şu hastalığım var demeye utanıyorum diyo kadın. Siz o yaşta onu yaşıyorsanız bizimki geç bile kaldı o zaman diyo haklı.
Yaaa okurkenn cok sevindim saglikla kucagina al insallh... Umut oluyor bunlari okuyunca.. Adetlerim duzensiz ilac kullanmasam adet bile olamiyorum yumurtlamam ne zman oluyor hic bilmiyorummMerhaba kızlar. Ben 34 yaşımdayım. 10 aylık evliyim. Evlendikten sonra 3 ay bebeğimiz olmayınca doktora gittim. Amh hormonunuda ilk o zaman duydum. Amh değerim 0.67 çıktı. Doktor düşük değer tüp bebek dene dedi. Başka doktorada gitmedim. Kendimize zaman tanıdık biraz. Şu anda 14 haftalık hamileyim. Önümüzdeki hafta bebişimizin cinsiyetini öğrenicez kısmetse. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Amh değeri yükselmiyor bildiğim kadarıyla. Ben ovulasyon testiyle yumurtlama zamanımı takip ettim. Sizede tavsiye ederim. Moralinizi bozmayın nolur. Allah büyüktür. İnşallah en kısa zamanda dileğinize kavuşursunuz.