Aşılama Amh sorunu yaşayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Normal yolla hamile kalinmiyor mu bu degerle

Canım normal yolla 1 ve üzeri gerekiyor ama seninki çok düşük değil. Benim kaedeşim 0, 3 ile hamile kaldı üstelik tüp bebekle değil. Sadece aşılama işte ilaçlarla yumurtaların kalitesi arttırıldı , şimdi 2 yaşında kızımız :)
Darısı senin başına canım sakın moralini bozma, yumurta rezervin azsa o yumurtaların arasından en iyi durumunda olanları seçip ilaçla desteklerler. İnancını yitirme ...

Merhaba arkadaslar benimde hormon tahlilinde fsh 17 .cikti yumurtalarin cok tembel dendi sonra ozelde amh istendi 0.66 cikti ve menopoza giriyorsun denildi tup bebege yonlendirildim sonrasinda baska doktora gttim oda vajinal ultrasonla bakti tekrar amh istedi devlette yaptrdim amh 1.60 cikti doktor asilama yapicax dedi hsg rahim filmi istedi cekildim ve asilamaya gecicektikki ben suan hsg sonrasi 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim o yuzden her doktora inanmayin iciniz rahat olsun allah istedikten sonra banada demedikleri kalmadi ama tedavisiz hamile kaldim ins sizlerinds istedigi gibi olur hersey ☺☺

Canım normal yolla 1 ve üzeri gerekiyor ama seninki çok düşük değil. Benim kaedeşim 0, 3 ile hamile kaldı üstelik tüp bebekle değil. Sadece aşılama işte ilaçlarla yumurtaların kalitesi arttırıldı , şimdi 2 yaşında kızımız :)
Darısı senin başına canım sakın moralini bozma, yumurta rezervin azsa o yumurtaların arasından en iyi durumunda olanları seçip ilaçla desteklerler. İnancını yitirme ...
Asilama mi yaptirmisti.ben de onu arastiriyordum.adetim bugun geldi suan az az .3 .gunu diger hormon tahlillerini yaptirip karar verecegim mecbur.asilama tjutma ihtimali yuksek olur mi ki ya

Canim bir
Merhaba arkadaslar benimde hormon tahlilinde fsh 17 .cikti yumurtalarin cok tembel dendi sonra ozelde amh istendi 0.66 cikti ve menopoza giriyorsun denildi tup bebege yonlendirildim sonrasinda baska doktora gttim oda vajinal ultrasonla bakti tekrar amh istedi devlette yaptrdim amh 1.60 cikti doktor asilama yapicax dedi hsg rahim filmi istedi cekildim ve asilamaya gecicektikki ben suan hsg sonrasi 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim o yuzden her doktora inanmayin iciniz rahat olsun allah istedikten sonra banada demedikleri kalmadi ama tedavisiz hamile kaldim ins sizlerinds istedigi gibi olur hersey ☺☺
Canim bir de hsgden ne kadar zaman sonra hamile kaldin

Zeze_9 .!.:
Merhaba ben de 32 yaşındayım,6 yıllık evliyim. son iki senedir çocuk düşünüyorduk,ama doğal yollardan olmadı. Doktorum sebepsiz infertilite dedi. Üç sene önceki amh 1.73'ken şubat ayında doktorumu değiştirdim. tüm tahlilleri yeniden görmek istedi. Bu sefer amh 0.7 çıktı. HSG'de bir sıkıntım çıkmadı. Zaman kaybetmememiz gerektiğini hemen aşılama yapmamız gerektiğini söyledi. Nisan ayında reglimin ikinci günü tek doz Gonal F, sonrasındaki 5 gün boyunca klomen kullandım.Kontrollerde 3-4 yumurta olduğunu ama büyümelerinin yavaş olduğunu gördük ve bir Gonal F daha yapıldı. İki gün sonra 21,20, 19 ve 18 boyutlarına ulaşınca yumurtalar aynı gece çatlatma iğnesi yapıldı ve 4 Mayıs'da aşılama yapıldı. şuan vajinal yoldan progeston kullanıyorum. Bat 17 Mayıs, Sonucu bekliyorum...

merhaba kizlar
benim yasim 26.
1.5 senedir cocugumuz olmuyo. en son doktor amh degerime bakti 1.44 cikti.
yasina gore cok dusuk en gec 3 ay sonra tup bebek yapmalisin dedi
bu 3 ay surecinde de prowomen diye vitanim ilaci verdi
sizde varmi boyle bisey ile karsilasan. hemen tup bebege yonelmelimiyim ki lutfen bilgisi olan cevap verebilir mi

merhaba kizlar
benim yasim 26.
1.5 senedir cocugumuz olmuyo. en son doktor amh degerime bakti 1.44 cikti.
yasina gore cok dusuk en gec 3 ay sonra tup bebek yapmalisin dedi
bu 3 ay surecinde de prowomen diye vitanim ilaci verdi
sizde varmi boyle bisey ile karsilasan. hemen tup bebege yonelmelimiyim ki lutfen bilgisi olan cevap verebilir mi
Merhaba canim amh değerin cok düsük değil benim 1.05 amh 30 yaşındayım fakülteye gidiyorum pazartesi günü 2. Aşılamamı oldum önce aşılama deneyebilirsin yaşadıgın sehirde faküktede tüp bebek merkezi varsa oraya gitmeni öneririm. Yine de sen bilirsin hayırlısı olsun

merhaba. amh degerlerimiz yakin oldugu icin yazmak istedim. normal yolla mi hamile kaldiniz acaba. Rabbim sag salim kucağınızada almayi nasip etsin insallah
2. aşılamamda hamile kaldım.
amin cümlemizin duası kabul olsun. sizin değeriniz kaç

2. aşılamamda hamile kaldım.
amin cümlemizin duası kabul olsun. sizin değeriniz kaç
benim degerde 1.32 cikmisti. doktor prowomen diye vitamin ilaci verdi bu ay onu denedim. dun adet olmam gerekliydi olmadim bu sabahta kahverengi akinti geldi ama suan devami yok. korkudan testte yapamiyorum. insallah bende hamile kalmisimdirrr. ama kasiklarimda adet sancisi gibi agri var.

X