Aşılama Amh sorunu yaşayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim degerde 1.32 cikmisti. doktor prowomen diye vitamin ilaci verdi bu ay onu denedim. dun adet olmam gerekliydi olmadim bu sabahta kahverengi akinti geldi ama suan devami yok. korkudan testte yapamiyorum. insallah bende hamile kalmisimdirrr. ama kasiklarimda adet sancisi gibi agri var.
1.22 değeri normal üzeri sıkıntılı demişti doktorum benimde kahverengi lekelenmem oldu. bence önce evde test yap çift çizgi çıkarsa hemen kan ver. lekelenme iyi değil düşük tehlikesi çünkü önlem almış olursun.

1.22 değeri normal üzeri sıkıntılı demişti doktorum benimde kahverengi lekelenmem oldu. bence önce evde test yap çift çizgi çıkarsa hemen kan ver. lekelenme iyi değil düşük tehlikesi çünkü önlem almış olursun.
eger yarina kadar kirmizilari gormezsem test alip yapacagim canim. cok tesekkurler. ama amh ile ilgili bana doktorum yasina gore dusuk 3 ay bekleyelim olmazsa tup bebek dedi. hic asilamadan dahi bahsetmedi. ama düşünmüyorum ben henuz tup bebegi. daha cok erken oldugunu dusunuyorum hic bir tedavi gormeden

eger yarina kadar kirmizilari gormezsem test alip yapacagim canim. cok tesekkurler. ama amh ile ilgili bana doktorum yasina gore dusuk 3 ay bekleyelim olmazsa tup bebek dedi. hic asilamadan dahi bahsetmedi. ama düşünmüyorum ben henuz tup bebegi. daha cok erken oldugunu dusunuyorum hic bir tedavi gormeden
Bende kloemn filan tedavi gördüm son aşamada doktor artık tüp bebek yaptır dedi . doktorumu değiştirdim tüp bebek merkezine gittim doktor dur musade et bana yaza kadar dedi çok şükür 2. aşılamam tuttu bu doktorda 3.ayım idi.
inş kesede gelişir sorunsuz olur.
çünkü daha önce bir kaybım var. 9 haftalık iken kalbi durdu. o yüzden çok hassas doktorumda bende

Bende kloemn filan tedavi gördüm son aşamada doktor artık tüp bebek yaptır dedi . doktorumu değiştirdim tüp bebek merkezine gittim doktor dur musade et bana yaza kadar dedi çok şükür 2. aşılamam tuttu bu doktorda 3.ayım idi.
inş kesede gelişir sorunsuz olur.
çünkü daha önce bir kaybım var. 9 haftalık iken kalbi durdu. o yüzden çok hassas doktorumda bende
anladim canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. tez zamanda bende bu duyguyu tadarim insallah

Arkadaşlar amh degeriymiş bilmemneymiş hiç moral bozmayın.
Bire bir doktorum söyledi 0.01 amh ile doğal yolla hamile kalan var.
Bir arkadaşım 5 tüp bebek denemiş amh 0.12 doğal yolla gebe kaldı.
Hepimiz bir yumurta bir spermden dünyaya geldik fazlasıyla değil.
Sadece yumurta değil eşinizin spermine de baktırmanız gerek sayısı, hızı ve morfoloji de sorun olmaması gerek.
Allah'ın emridir çocuk Rabbim ol desin kurumuş yer yeşerir.

Amin inşallah
Çatır çatır yumurtladıktan sonra yaşın ne önemi var ki millet 20 li yaşlarda menapoza giriyor durumuz çok iyi adetiniz duzenlıyse doktorunuzu degıstırdın bence
Bir yıl önce düşük yaptım . Tahlillerin hepsi temiz çıktı son olarak rahim filmi çektireceğim bakalım sonuca göre ..Ben İstanbul da yeniyim o yüzden burayı bilmiyorum . Sadece bu doktoru iş arkadaşım tavsiye etti... Başka doktor tanımıyorum ki

Bir yıl önce düşük yaptım . Tahlillerin hepsi temiz çıktı son olarak rahim filmi çektireceğim bakalım sonuca göre ..Ben İstanbul da yeniyim o yüzden burayı bilmiyorum . Sadece bu doktoru iş arkadaşım tavsiye etti... Başka doktor tanımıyorum ki
Aşılama deneyin tüp bebeğe göre o çok daha kolay

Ne var doktorumda böyle moral verse yasimdan dolayı tüp Bebek yapabiliriz dedi
Sizin amh 3.14 hanımefendi bu değer cevher değerinde yumurtalıkların genç bir bayanın ki gibi aktif.
Ben 36 yaşındayım ve bir sürü sorunlarım var. Lafta sorun değil hepsi ciddi sorunlar.
0.99 amh ile doğal yolla gebe kaldım.
36 yaşındayım.
Sakın moralinizi bozmayın sizin gibi birine bunu doktor nasıl söyler anlamadım.
Eşinize sperm testi yaptırın rahim filmi de çekilin sorun çıkmaz ise doğal yolla gayet kolay hamile kalırsınız.

Mesajları okumadim ama 0.68 ken doğal yoldan hamile kaldım eski mesajlara nasıl bakılıyor bilmiyirim umut olsun isterseniz bulabilirseniz uzun uzum yazmıştım tup bebek icin amh düşüklüğüne bakıp acele etmeyin

Sizin amh 3.14 hanımefendi bu değer cevher değerinde yumurtalıkların genç bir bayanın ki gibi aktif.
Ben 36 yaşındayım ve bir sürü sorunlarım var. Lafta sorun değil hepsi ciddi sorunlar.
0.99 amh ile doğal yolla gebe kaldım.
36 yaşındayım.
Sakın moralinizi bozmayın sizin gibi birine bunu doktor nasıl söyler anlamadım.
Eşinize sperm testi yaptırın rahim filmi de çekilin sorun çıkmaz ise doğal yolla gayet kolay hamile kalırsınız.
Rahim filmi çektirdim . Cok şükür bisey çıkmadı. Esimin sperm testi iyi çıktı .Cum gunu randevum var. Artik zamana bırakacağım. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Doğal yolla hamile kaldınız bu bana umut verdi.

Rahim filmi çektirdim . Cok şükür bisey çıkmadı. Esimin sperm testi iyi çıktı .Cum gunu randevum var. Artik zamana bırakacağım. Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Doğal yolla hamile kaldınız bu bana umut verdi.
Vericem tabi ki cevap, ben çok uğraştım bu konuda.
Valla ben umut değilim canım Allah umut olacak inan buna. Ben Allah'a çok yalvardım.
Ovulasyon testi al. N11 de laboquick 35 tane ovulasyon testi 5 tane gebelik testi 40 TL. Eczaneden ovulasyon testi alma gafletine bir kere düştüm çok pahalı internette uygun fiyatı. İnternette hangisi kafana yatarsa al.
Yumurtlama günlerini degerlendirin mutlaka.
Sperm testinde eşinin sıvılaşma süresine bak atıyorum bı saatse bı saat yat. Sıvılaştıgı zaman tüplerden geçer.

X