mrb oslemys
ben de adetimin ilk günü kan testi yaptırdım benim sonuçlarımda bunlar:
FT3 2,83
FT4 1,19
TSH 1,44
FSH 2,58
LH 3,39
ESTRADİOL 398,3 bu değer neden yüksek çıktı anlamadım. 2,9 ve 2 cm lik kist var bende ondan olabilir mi ki?
Evet arkadaşım kistten dolayı e2 çok yükselip fsh yalancı düşüş yaşıyor. Aynısı bende oldumrb oslemys
ben de adetimin ilk günü kan testi yaptırdım benim sonuçlarımda bunlar:
FT3 2,83
FT4 1,19
TSH 1,44
FSH 2,58
LH 3,39
ESTRADİOL 398,3 bu değer neden yüksek çıktı anlamadım. 2,9 ve 2 cm lik kist var bende ondan olabilir mi ki?
Evet arkadaşım kistten dolayı e2 çok yükselip fsh yalancı düşüş yaşıyor. Aynısı bende oldu
Valla arkadasim bende bilmiyorum ki bende de 2,8 cm ciko kisti var peki doktor senin bu degerlerin için ne dedi
Hemen bir ayda düzeldi bende adetle beraber çatlamayan bir yumurta kist yapmıştı. İlaç verdi doktor 1 ay sonra tahlil yaptırdığımızda sorun ortadan kalkmıştı.peki
düzeldi mi sorunun.duzeldiyse nasil bi tedavi uygulandı
Doğum kontrol hapı verdi bana inş geçer.çocuk istiyorum.kistten olmuyor herhaldeHemenkida düzeldi bende adetle beraber çatlamayan bir yumurta kist yapmıştı. İlaç verdi doktor 1 ay sonra tahlil yaptırdığımızda sorun ortadan kalkmıştı.
Çocuk için evet kistin gitmesi lazım gerçi hormonları etkilemeyen kistler engel olmaz diyorlar ama bizlerinki oluyor işte.. Ben cyclo progynova diye bi ilaç kullanmıştım. Ayrıca kist gitse dahi önümüzdeki adette mutlaka e2 ve fsh baktırınDoğum kontrol hapı verdi bana inş geçer.çocuk istiyorum.kistten olmuyor herhalde
amh sonucunuz çıktı mıSelam az önce doktorum aradı bu sonuçlanan fsh,lh,e2 ,tsh değerlerimin korkulacak cinsten olmadığını söyledi ama en önemlisi amh imiş onu bekleyip toplam değerlendirelim dedi
EVET ARKADAŞIM ÇIKTIamh sonucunuz çıktı mı
iyi çıkmış sevindim senin adınaEVET ARKADAŞIM ÇIKTI
AMH 1,21
hayırlısı inşallah herşey güzel olur hepimiz içiniyi çıkmış sevindim senin adına
hayırlısı inşallah herşey güzel olur hepimiz için