- 16 Temmuz 2020
- 274
- 179
Kızlar bende 1 yıllık evliyim. 32 yasındayım. Bekarken, evliyken kadın doguma cok sık giderdim. Butun kontrollerimi yaptırırdım. 1 yıl sonunda bebek istemeye basladık tekrar doktora gıttım. Hıc bisey yok dendi. Normal yollarla dene olmazsa 1 sene sonra gel dedi. Ben adetımden 2 hafta sonra tekrar adet olunca doktora gıttım. Hormon testı istedi. fsh. 18 lh. 75 estradıol. 350lerdeydı amh 0.11 cıktı. hepsı tavan yapmıs. doktor menopuzun esiğindesin dedi. Normal yolla cocugun olmaz hemen tup bebek yaptır dedi. Ben tabi aglayarak cıktım.. Daha önce muayene olan doktorlar nasıl olduda anlamadı o zaman dedim. Cok ofkelendım. Gıdıp hepsine hesap sormak istedim. Tup bebekle tanısmamda boylece basladı. Malesef tup bebek doktorları anladı. Cok doktor arastırdım. Ozel devlet. Malesef bende corona ya denk geldim. O surecde İbrahim saraçoğlu kurlerını yaptım. Cok faydasını gordum. Tup bebege kadarda vucudumu hazırladım. Doktora gıttıgım de degerlerım gercekten cok dusmustu doktor ne kullandın dedı. ama yumurta yine az dedı. Onun ıcın apar topar basladık. Benım surec cok hızlı oldu ıgneler vs vucudum hemen tepki verdi. 4 yumurtam toplandı 3. Dollendı 2 si 5.gun emrıyosu oldu. Cok iyi kalite dedı doktor. 1 tane Taze transfer oldum. Bı tanede donduruldu. Maalesef negatif sonuc aldım. Sımdı adet olunca doktor gel konusalım dedı. Hemen 2.tedevıye baslamıcam. 1 ay en fazla ertelıcem. Biraz kendimi biraz vucudumu dinlendiricem maddi manevi cok yıprattı bu surec. Onun ıcın sizde ertelemeyin. Maalesef azalmıs yumurta rezervı gun gectıkce aleyhimize isliyor... Rabbim hepımızın yardımcısı olsun