- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
Süreç nasıl oldu?canım birini ben alabilir miyim çapa da tedaviye başlayacağım belki faydası olur amh düşük benimde. rabbim hepimizin kucağını doldursun tez zamanda
Amh, fsh kaçtı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süreç nasıl oldu?canım birini ben alabilir miyim çapa da tedaviye başlayacağım belki faydası olur amh düşük benimde. rabbim hepimizin kucağını doldursun tez zamanda
Benim AMh 1 di , 2 ye çıktı. Şöyleki 1 olduğunu öğrenince ameliyat tan önce çok üzüldüm araştırdım. Kafeini tamamen bıraktım. Hergun ya yumurta yedim kahvaltıda ya da çiğ fındık ceviz badem , zeytin 8 tane, avokado çok sık, Brüksel lahanası, meyvalar muz , sebzeler . Ton balığı yedim OMEGA 3 kullandım. Sonra yükseldi benim. Tamamen hergun kahve kola vs sağlıksız besleniyorfum asla bunları yemiyorfum. Bende böyle süper bı etki oldu kesinlikle tavsiye ederimAmh 0.52 yaş 34 ilk tüp bebek denememin tutmadığını öğrendim. 5 yumurtam vardı 2 sini adetle atıldı 3 yumurtam kaldı üçü döllendi iki embriyom kaldı transfer edildiler olmadı. Amh düşük olup doğal yolla hamile kalan ya da tüp bebek öncesi yumurtaların kalitesini artırmak için vitamin kür kullanarak faydasını gören var mı
3 ay eş paketi ek olarak athena ve advictor kullandım 3 aylık olarak, üstünden 4 ay geçti hala hiçbir etkisi yok, öncesinde tüp bebek yaptırdık bizde embriyolar gelişememişti .İnşaallah ben de doğal hamile kalırım. Yumurta toplama öncesi ben de bir kutu prowomen kullandım. Başka neler kullanabilirim mfk yöntemi varmış mesaj attım mfk women ve mfk man tvsiye edildi kullanan var mı
İlk gittiğimde 20 civarı yumurta vardı ilaçlardan sonra 41 dolu yumurta toplandı blastokist oldu 16-17 adet ben 9 dondurdum.maalesef ilk denemem tuttu ama 8. haftada kalbi durdu inşallah tekrar deneyeceğim ilk fırsatta .2 yıla yakın oldu benim valla hatırlamıyorum fsh amh.vitaminleri gonalf kullanırken başladım yumurtalar toplandığı gün bıraktım yalnız bu vitamin bildiğim kadarıyla yumurta kalitesi için sayısı için değil diye biliyorum siz yine de drunuza sorunDeğerlerini olumlu değiştirmiş miydi, kaç ay kullandınız?
Amh, fsh, kaçtı?
Kaç yumurta vardı ilaçlardan sonra kaça çıktı?
Inş hayırlı bi sonuç çıktı mı?
çapa da değil de medikalpark floryada ilk tedavimi oldum negatif malesefSüreç nasıl oldu?
Amh, fsh kaçtı?
geçmiş olsun, ins nasip olurçapa da değil de medikalpark floryada ilk tedavimi oldum negatif malesef
takviyeler yumurta sayısını artırmaz canım yumurta kalitesini iyileştirmek için.Fsh kaçtı?
Bu takviyeleri bende kullandım,
Takviye sonrasında yumurta sayın arttı mı?
amin inşallah. amh 0.87 fsh 16geçmiş olsun, ins nasip olur
Amh, fsh kaçtı?
Kaliteyi soralım o zaman ve fsh?takviyeler yumurta sayısını artırmaz canım yumurta kalitesini iyileştirmek için.
Ne dedi Dr un canım görüşmede?Merhaba kizlar benim
fsh15.9
amh 0.18
Yumurtalıklarım da azalma var USG vajinal baktı o zaman Soyledi
hiç bir bilgim yok bu durumda olan var mı sonuç kotu diye söyledi doktorum yarın görüşmeye gidicem Allah'ım herkese şifa versin sağlıkla sıhhatli bebekler nasip etsin
Değerlerimiz benzer.amin inşallah. amh 0.87 fsh 16
ilk muayenede 2 yumurta vardı 3 toplandı. bizim totalde 20 bine mal oldu. tamamlayıcı sigorta ile tedavi oldumDeğerlerimiz benzer.
Öyle yıpratıcı süreçlerki.
Dr alttan muayenede kaç yumurta görüyordu?
Totalde ne kadara mal olldu tüp?
çok iyiymiş 20 bin.ilk muayenede 2 yumurta vardı 3 toplandı. bizim totalde 20 bine mal oldu. tamamlayıcı sigorta ile tedavi oldum
Bu değerlerdeyim bende Dr direk "beklentin olmasın ona göre bilerek başla tüpe" dedi.ilk muayenede 2 yumurta vardı 3 toplandı. bizim totalde 20 bine mal oldu. tamamlayıcı sigorta ile tedavi oldum
bizde morfoloji sıkıntısı da var varikosel çıktı ama ameliyata gerek görmediler. bizede dr şansınız az dedi ki negatifte oldu. inşallah sizin sonucunuz olumlu olurBu değerlerdeyim bende Dr direk "beklentin olmasın ona göre bilerek başla tüpe" dedi.
Böyle olunca o moralle icçnden gelir mi insanın
Aslında sakinleşebilsek ruhen belkide her şey daha kolay olacak.bizde morfoloji sıkıntısı da var varikosel çıktı ama ameliyata gerek görmediler. bizede dr şansınız az dedi ki negatifte oldu. inşallah sizin sonucunuz olumlu olur
Kusura bakma yeni gördüm mesajını. Enflamasyon tüp bebek sürecinde çok önemli etken. Önerdiğim ananas özütünü transferden önce kullanmak gerekiyor. Kullanmayacaksanız bile vucutta herhangi bir enfeksiyon var mı yok mu baktırmak faydalı olurEnflamasyon önemli mi bu süreçte olumsuz etkilemesinde?
Tedaviye başlamadan 6,23 fsh. Sonrasını bilmiyorum bulamadım.Fsh kaçtı?
Kaç ay kullandın ustteki takviyeleri faydası oldu mu?
Idil hanıma mesaj attım dönmedi, siz ücret karşılığı mi koçluk almıştınız?
Ne iyi olmuş fayda etmesi.Tedaviye başlamadan 6,23 fsh. Sonrasını bilmiyorum bulamadım.
3 ay kullandım takviyeleri eksiksiz. Kesinlikle faydasını gördüm. Takviyeleri kullandıktan sonraki ilk tedavide yumurta sayım arttı ve pozitif sonuçlandı. Ondan da öte vucut o kadar iyi hazırlanmış oldu ki hamilelikte çok rahat ettim. Süreç sadece pozitifi görmekle bitmiyor. Bunun hamileliği ve emzirmesi var. Bedenen kesinlikle bu sürece hazır olmak gerek.