Amh düşüklüğü için tüp bebek öncesi yumurta kalitesini artırmak doğal gebelik için vitamin önerisi

En doğrusunu yaparsın canım, yazı keyifle geçir, bol enerji ve vitamin topla kendine. Yokun kolaylaşsın. 💕
Çok teşekkür ederim ne kadar naziksin 💕 ben de sana sağlıklı keyifli bir hamilelik dönemi diliyorum canim. İyi ki paylaşımını görmüşüm, kendime bir yol haritası çizmeye çalışıyorum bana fikir verdin 🌺😊

Çok teşekkür ederim ne kadar naziksin 💕 ben de sana sağlıklı keyifli bir hamilelik dönemi diliyorum canim. İyi ki paylaşımını görmüşüm, kendime bir yol haritası çizmeye çalışıyorum bana fikir verdin 🌺😊
Ne mutlu bana , gerçekten o yol haritası ve motivasyon çok işe yarıyor. Ama her
Şeyden önce moral. Dilerim benimki kadar keyifli, kolay ve güzel sonuçlanarak geçsin seninde

AAC0CF50-9934-4C92-99FB-5967C248B0F7.png

Konunun üstüne denk geldi. İkisi de benim kendi doktorum. Belki işinize yarar.

Maliyeti en az 4.000tl yi bulur :KK57: Ben raporlu iğneler dahil 3.760TL ödeyeceğim tüp bebek e
ama tüp bebek sürecinde vitaminler de kullanmayacak mısınız? sadece ilaç ücreti sizin bahsettiginiz, vitaminlerle desteklenmesi gerekiyor diye biliyorum

Ben ilk kontrole gittiğimde başlayalım demişlerdi, ben 2 ay alt yapısını hazırlamadan başlamak istemiyorum demiştim. Önce doktorum bir kaç vitamin ve ilaç önerdi sonra İdil’i buldum. Ben bunu da tedavinin bir parçası olarak gördüm. Başladıktan sonra 2 ay kaybetmek yerine baştan 2 ay hazırlanıp gittim.

ama tüp bebek sürecinde vitaminler de kullanmayacak mısınız? sadece ilaç ücreti sizin bahsettiginiz, vitaminlerle desteklenmesi gerekiyor diye biliyorum
ilaç iğne tedavi toplam bedeli ''Raporlu''. Vitaminden kastınız nedir? ben kendim biosteron koenzim demir dvit omega3 b12 folikasit kullanıyorum yaklaşık 6 aydır.

Eki Görüntüle 3050880
Tedavi öncesi bir embriyologdan koçluk aldım. (İdil Bozkurt instadan takip etseniz bile çok faydasını görürüsünüz) bana süreçte önerdiği takviyler. Ace selenyum plus ve coenzimde new life dışında belirli bir marka önermedi. Belki işinize yarar.
Merhaba, peki günlük doz kullanımı nedir? hangi öğünde hangisini kaç tane alıyorsunuz?

Hem yaş , hem amh (0,54)
İlk tedaviye başladığımda 1 folikül vardı, 2 ay sonra 3 en son opumda 6 ( tedavi öncesi kontrollerde kendiliğinden oluşanlardan bahsediyorum)
Hayırlı olsun ne kadar süre kullandınız tedavi öncesi. İdil hnm verdiklerini

Hayırlı olsun ne kadar süre kullandınız tedavi öncesi. İdil hnm verdiklerini
Tedavi öncesi tavsiye edilen 3 aylık süreç. Ben ilk tedavinin ortasından başlamıştım 2. Tedaviyi daha iyi etkilediği kesin. Eğer çok acil bir durumunuz yoksa direkt tedaviye başlamak yerine önce doktorunuzla görüşüp üzerine 2-3 ay hazırlık yapmanızı tavsiye ederim

Tedavi öncesi tavsiye edilen 3 aylık süreç. Ben ilk tedavinin ortasından başlamıştım 2. Tedaviyi daha iyi etkilediği kesin. Eğer çok acil bir durumunuz yoksa direkt tedaviye başlamak yerine önce doktorunuzla görüşüp üzerine 2-3 ay hazırlık yapmanızı tavsiye ederim
Önümde 2 3 aylık süreç var, ancak toparlarım. Bromeliana baktım ödem için diyor bazılarını biliyorum cevabınıza teşekkürler

Çok dikkat etmedim işin aslı. Üst üste almamaya dikkat ettim sadece. Genelde 2-3 saat arayla aldım. Magnezyum içeren ile melatonini gece yatarken aldım sadece.
Peki herhangi bir hormon sorununuz var mıydı? Selenyum gördüm genelde tiroid için verilen bir takviye

X