Amh düşüklüğü gebelik inkansizmidir

Ne güzel yazmışsınız bana da umut oldu ama benim doktor hiç ilaç vs vermedı ben bir özele de görnecegim umarım bende hamıle kalırım hayırlı olsun sizin de

İnciri muhakka ye ama,ben ablam ve iki arakadaşım incir yediğimz ay hamile kaldık, 4 kisi aynı şekilde rezervde düşüktü hepimizdede,hepimzde 0 5in bike altıydık
Nasıl yaptınız incir kürünü lütfen detay verir mısınız herkes bır şey söylüyor youtubede de reglim bugün bitiyor ne zamana başlanmalı prolaktın lh fsh degerlerım normal amh düşük sadece benim

Biz hepimizde yedik sadece,herkes aynı yapmıştı,masanın üzerine koyup gelip gidip yedik,günde 4-5 tane

Devlet ilgilenmiyor, arkadaşlar biz sana özele git demiştik dediler ben orayla başlamak istemiştim.ama koca hayal kırıklığı sonuç bir vitamin yazdi bir de başka doktorun ismini yazdığı bir kagit verdi tup bebek dedi geçti. Ben biraz denemek istiyorum yani çok acımasızlık sen doğal yolla hamile kalamazsin deyip kestirip atmak. Ben de evleneli bir buçuk yıl oldu. Su verdiği vitamin bitsin ben de özele gideceğim belki vitamin işe yarar mı diye bir umut işte..

Ayni durumdayım bir ay oldu öğreneli bende napmam gerektiğini bilemiyrm

Amh cok önemli değil kızlar yumurtanın kalitesi önemli onun için vitamin sağlıklı beslenme omega Q10 incir avakado şeklinde beslenmeniz lazım kırmızı renkli sebzeler meyveler tüketin bol su bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…