Amh düşüklüğü gebelik inkansizmidir

Canım önce iyi bi doktor bul aynı deger ile hamile kaldım ben de + olara prolaktin yüksekti dr ilac yazdi femara verdi o ay hamile kaldım ama hızlı davranman lazım Canım. Benim o gebeligim kürtajla sonuclandı miyomum kanama yapti ameliyat oldum ameliyatta doktorum rahimimde perde görüyor onu da alıyo Eylül ayında oldum ameliyatı şimdi yone trdaviye başladım femara ve çatlatma ignesi oldu bu ay çünkü gün geçtikçe amh düşüyor dr acele ediyo yoksa tüp bebek

Ramazan çıksın gideceğim canım. Sana da geçmiş olsun rabbim tekrardan nasip etsin inşallah sağlıkla.
TSH 1,38
Estradiol 32,2
FSH 5,14
Lüteinleştiren Hormon (LH) 3,89
Prolaktin 22,2
Beta-HCG <2
Antimüllerien Hormon 0.85 değerlerim çok mu kötü sence?

Yaşınıza göre gayet iyi bir değer ben 28 yaşındayım sizden daha düşük bizde çift taraflı problem olduğu içim tüp bebek yaptık maalesef düşük oldu size diyeceğim tek şey her şey amh değil önemli olan yumurtalarınızın kalitesi ve bu da ultrasonda maalesef anlaşılamıyor kadın doğuma gidin ve yumurtalık muayenesi yapsınlar orda sayısı belli oluyor eşinizde sorun yoksa eğer ben yerinizde olsam bikaç ay denerdim doğal yoldan sonra tedaviye başlardım tabiki 36 yaş gayet genç ama işte kadının yumurtalık saati için kritik bir yaş bu mübarek ayda Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah yakın zamanda bana da bende çok istiyorum anne olmayı

Ay inan unuttum şuan neyin ne olması gerekiyodu falan ben bi de bi de 2 ay öncesin de diyetisyene başvurmuştum degerlerim düzelsin diye yumurtaları kaliteleştirmrk için, bana devlette ki bi doktor tüp bebek tedavisi için özel diyetisyenler var araştır diyet yap bi de yürüyüş yap demişti öyle başlamıştım, sonra buldugum doktor da onayladı değerlerin düzeliyor demişti yani faydasını görmüştüm, bi de aşko yürüyüs yapcaksın paketli gidayi birakicaksin çok faydasini goruyosun, mesela ben kolayı falan bıraktım çok şekerli ürünler tüketmiyorum bol bol yeşillik yumurta baklagil avakado falan oneriyolar faydasini görürsün

Tekrarlayan düşüklerde genetik test yaptırdınız mi? Direk randevu alınıp gidiliyor ben de kkda öğrendim

Değerlerin cok iyi

Cok geçmiş olsun,rabbim bidaha versin insallah

Bebeğim ben zaten kiloluyum sanırım ondan da olmayabilir değerlerimi sanırım kilo da etkiliyordur başladım ben de paketli gıdayı falan bıraktım kilo vermeye odaklandım devletteki doktor hiç yol gostermedi sinir oldum tüp bebek dedi salladi insan bir yol gösterir neyse özele gitcem su vitaminler bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…