Amh düşüklüğü gebelik inkansizmidir

Sanki az bişey prolaktin fazla diğerleri cok normal hiç kafana takma,sana 4 ay veriyrm sonra hamilesin,

İnciri muhakka ye ama,ben ablam ve iki arakadaşım incir yediğimz ay hamile kaldık, 4 kisi aynı şekilde rezervde düşüktü hepimizdede,hepimzde 0 5in bike altıydık
Kuru incir değil mi nasıl tüketecegim sadece sabahları mi her öğün mü?

Kuru incir değil mi nasıl tüketecegim sadece sabahları mi her öğün mü?
Evet kuru incir,biz hepimzde masaya koyduk günde 3-5 tane girip cıkıp yedik
,proşaktini belki düşürebilir sende,bi hap var onu kullanıyorsun,hemen düşüyor zatem,onun dısında değerlerin normal,ben o sürecte cok bakmıştim cinde yapışan bi araştrmada amhsi düşük kadınlarla yükdek kadınların gebe kalma oranı aynı cıkmış,amh kocaman bir yalan diyen bilim insanı cok fazla artık,yani hiç takilmayın bence

Dene tabiki ama başka doktora da danış mutlaka kullanacağın vitamini ayarlar belki. Erteleme. Bende 32 yaşındayım çok da farkımız yok. Stres de yapma

Merhaba arı sütüne hamilelikte de devam ediyor musunuz

Merhaba benim de yaşıma göre amh değerim düşük geldi. Ama diğer bahsettiğiniz değerlere bakılmadı. Rezervin sonucunu başka dr a gösterdiö o da sadece bir kaç ay önceki dahiliyenin yaptığı kan sonuçlarına baktı. Ben de incir yemeyi demesem faydası olur mu? Prolaktin değerini düşürebilir falan denmiş ama benim yüksek mi alcak mı elimde bir veri de yok. Nerden başlayacağımı ne yapacağımı bilmiyorum moralim çok bozuk

Of napicaz böyle.. yaş kaç senin ,bir yanım bizden düşükler hamile kalmış takma olur diyor bir yanım ya olmazsa diyor mutsuzum ben daha gitmedim başka doktora.devlete gitmiştim bu sefer özele gitcem keşke ilk özele gitseydin. thancss diye bir vitamin verdi onu kullanayim biraz öyle gideceğim. Daha önce hiç takviye kullanmamistim. Kuru inciri ben de aldım paket paket arkadaşlar onerince yiyorum bakalım

Ben ilk özele gittim o amh ve rahim filmi istedi ama film için elden yüksek fiyat istediler güvenemedim. Amh nin sonucunu devlete gösterdim. Biraz daha deneyin sonra tedavi konuşalım dedi ama eşim de işi nedeniyşe 3 4 ay yok iyice düşücek korkusu sardı beni. Rahim filmini de diğer testleri de sormadım mal oldum doktorun karşısında sonradan sonraya kafamda sorularla kalakaldım.
31yaşındayım amh 1.12 çıktı ne kadar sürede ne kadar düşer onu da bilmiyorum. Ben de hiç takviye kullanmadım bir tane folik asit verdi güçlü günde yarım al dedi sadece. Ben de mi özelden devam etsem bilemedim. Çevrem unut gidip durma kafanı toparla olur falan diyor ne yapıcağımı şaşırdım

1 üzeri iyi diye biliyorum bebeğim ya. Benim ilk once ultrasonda miyom var dedi sonra kanda hormona bakti amh 0.85 çıktı 36 yaşındayım devletteki doktor doğal yollarla hamile kalamazsin dedi düşün seninki kötü değil ben iyice yıkıldım,daha da 31 yaşındasın bence hiç üzme kendini 1ve uzeri iyi diye biliyordum ben ya.Ben özele gideceğim devlet tüp bebek deyip salladı beni bence özelden devam etmeliyiz devlet ilgilenmiyor deniliyordu zaten çevre öyle diyor çünkü ne zaman düşünmeyi bıraksan oluyor sanırım bir arkadaşıma doktor amh 0 kalamazsin demis ben nasil olsa anne olamicam deyip saldım hamile kaldım diyor işte Allah ol derse olur biz yinede umudumuzu yitirmeden denemeye devam edecegiz

Ya işte benim de eşimin işi sıkıntı yılın neredeyse yarısında beraber değiliz zaten düşük olan şansımız düşüyor.Bana da çevrem hep strest yapma daha kötü etkiler diyor. 0.70le kuzenim tüp bebeğe başlamayı düşünmek üzereyken doğal gebe kalmış. 0.50 kalamazsn dedikleri tanıdığım 2. Cocuğunu bile doğurmuş. Normalde bu konuları konuşmadığım insanlardan böyle örnekleri duyunca rahatlıyorum korkma olucak zamanı var diyorum. Ama bazen de negatifliğime engel olamıyorum. İnşallah bize ve tüm isteyen uğraşan herkese nasip eder Allah anne olmayı

Eşim uzakta olmasa bile bizde de aynı sıkıntı var. İşlerimiz yorucu ve cinsel hayatı olumsuz etkiliyor. Haftada 1 taş catlasin 2 bu şartlarda da zor herkes gün aşırı olmanız gerekli dedi. Belki bu bile etken olmanasina amh düşüklüğü bir tarafa. Korkuyorum ama pozitif düşünmemiz gerekli sanırım çoğu kişi mucizeyi yaşamış umarım biz de yaşarız

Benimde böyle düşüktü ibrahim saraçoğlu incir kürü ile hamile kaldım inanılmaz şekilde yumurta kalitesini artırıyor:) özellıkle dağ inciri hergün 7 8 tane inciri yıka kaynamakta olan 3 su bardağına yakın suya incirleri ikiye üçe böl at ağzını kapat kısık ateşte 15 dk kaynat. Ilımaya yakın süz ve iç sabah bir bardak akşam bir bardak aç karna daha etkili. Ama içtiğinde soğuk olmuyacak ılık sıcak arası:) prolaktin hormonu çok yüksek olanlar tüketmeyecek. Adetin son günleri başladım yumurtlama gününe kadar yaptım. Gerçekten kaliteli yapıyor. Youtube de videolar da izle . Tam doğru tarifi bu. Yumurta çatlama sorunun varsa havuç kürü var onu da ekleyip iciyorsun.

Benim prolaktin 22,2 çıktı yine de içeyim mi incir yemeye başladım da icmiyordum :)

Benim prolaktin 22,2 çıktı yine de içeyim mi incir yemeye başladım da icmiyordum :)
Bence şansını dene benim de o civardaydı yapmıştım hayıt suyu da içiyordum arada oda hormonları dengeliyor birde ovulasyon kitleri alıyordum yumurta çatladığı da ortaya çıkıyordu.

Benimde yaşım 30 amh değerim 0,44 çıktı doktor doğal yolla hamile kalma olasığımın çok düşük olduğunu söyledi. Doktor öyle söylediği için ümidimi kestim ve o dönem folik asit, d vitamini ve amh değerimin yükselmesinde desteklemesi için Vitisfera Resveratrol shot verdi. İlaçlar bitmeden hamile kaldığımı öğrendim beta testim 344 çıktı bugün 2. Beta testini olucam inşallah bir sorun çıkmaz darısı isteyen herkesin başına ama en önemlisi sıkıntı stresden uzak durmamız lazım

İnşallah saglikla kucağına alırsın inan senin için çok sevindim, darısı benim başıma. Böyle şeyleri duydukça hiç ümidim bitmiyor bir ışık oluyor. Daha önce hiç takviye kullanmamistim ben de başladım. İlişkiyi ne sıklıkla öneriyorsunuz benim aslında ona ağırlık vermem lazım bizim ilişki çok az haftada bir ya da iki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…