- Konu Sahibi minikbaykus
Ben burda bana söyleneni söylüyorum. belki başına gelen olmuştur. Bi fikir verir diye. kendimi kimseyle kıyaslamiyorum herkesin derdi kendine büyükSizin 2.70 düşükse ben napayım acaba 32 yaşında 0.04
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben burda bana söyleneni söylüyorum. belki başına gelen olmuştur. Bi fikir verir diye. kendimi kimseyle kıyaslamiyorum herkesin derdi kendine büyükSizin 2.70 düşükse ben napayım acaba 32 yaşında 0.04
Mutlaka bilgi verin hemşirenize yada doktorunuzaKizlar gonal f i yanlışlıkla fazla doz da vurdum sikinti olur mu sizce
Merhaba beni 0.11 di .2 yumurtam vardı . Menapur kullandım 5 oldu. 3 ü olgun çıktı 3 de döllendi embriyoya dönüştü.Kızlar geçen hafta bir aylık gecikme yüzünden amh 004 olduğunu öğrendim. karın ultrasonla baktı ve sadece 2 yumurta gördü. sizlerin kaç yumurta vardı ve değeriniz kaç. Normalde Benim yasındaki birinde 10 ve üstü olmaliymis
Oldun mu canım transfer ?Mutlaka bilgi verin hemşirenize yada doktorunuza
Transfer oldunuz mu ?Merhaba beni 0.11 di .2 yumurtam vardı . Menapur kullandım 5 oldu. 3 ü olgun çıktı 3 de döllendi embriyoya dönüştü.
Yok dün opu oldu 6 tane vardı 4 tanesi döllenmiş yarın tekrar bilgi vericekler salı yada Perşembe transfer dediler inş ilerlerse tabiOldun mu canım transfer ?
Evet oldumTransfer oldunuz mu ?
İnşallah canım kolaylıkla olsunYok dün opu oldu 6 tane vardı 4 tanesi döllenmiş yarın tekrar bilgi vericekler salı yada Perşembe transfer dediler inş ilerlerse tabi
Ne durumdasınız peki şu an ?Evet oldum
Pozitif çok şükür kesemizi de gördük . 20 sinde kalbi için bekliyoruz Allahın izni ile onu da duyabilirsem rahatlayacağımNe durumdasınız peki şu an ?
Hayırlı olsun inşalllah kolaylıkla olmasını dilerim her şeyinPozitif çok şükür kesemizi de gördük . 20 sinde kalbi için bekliyoruz Allahın izni ile onu da duyabilirsem rahatlayacağım
Çok teşekkür ederim . Korkmayın inşallah güzel bir süreç olur. Allah yüzünüzü güldürsün güzel haberler alırsınız inşallahHayırlı olsun inşalllah kolaylıkla olmasını dilerim her şeyinben de daha çok başındayım sanırım 3 yumurtam göründü iğnelere başladım bugün 5.günüm ,2. Kontrolüme gideceğim hep bir heyecan oluyor bu kontrollerde bile
darısı başımıza Eki Görüntüle 3556384
Çok sağolun siz de sağlıkla kucağınıza alınÇok teşekkür ederim . Korkmayın inşallah güzel bir süreç olur. Allah yüzünüzü güldürsün güzel haberler alırsınız inşallahpozitifi görürüsünüz Rabbim bu uğurda emek veren herkesin yardımcısı olsun.
![]()
Canımm hayırlı olsun maşallh devamıda sağlıklıca kolaylıkla gelsin inşallahPozitif çok şükür kesemizi de gördük . 20 sinde kalbi için bekliyoruz Allahın izni ile onu da duyabilirsem rahatlayacağım
Çok teşekkür ederim canım.Allah razı olsun . 12. Gün 849 du yanlış değilsem telefonda haber vermişlerdi.1 hafta sonra keseyi gördük. 2 hafta sonrası içinde kalp atışı için randevu verdiler.sen hangi aşamadasın .Canımm hayırlı olsun maşallh devamıda sağlıklıca kolaylıkla gelsin inşallah
Pozitifi beta kaçla öğrendiniz kaç gün sonra keseye çağırdılar canım
Bende 9. Gün kan verdim canım 205 geldi çok şükürnyarın ikinci kanı vericem dualarında benide unutma inşallah yarında güzel bi değer gelir sanırım ikiye katlaması lazımmış en azÇok teşekkür ederim canım.Allah razı olsun . 12. Gün 849 du yanlış değilsem telefonda haber vermişlerdi.1 hafta sonra keseyi gördük. 2 hafta sonrası içinde kalp atışı için randevu verdiler.sen hangi aşamadasın .
Evet tatlım her iki günde bir 2 katı gibi artmalı 410 larda bir değerin olmalı bir tık üstüde olabilir . Allah sevindirsin inşallah tez zamanda güzel haberler alırsın. Devamını görürsün. Rabim sabır ve sağlık versin inşallahBende 9. Gün kan verdim canım 205 geldi çok şükürnyarın ikinci kanı vericem dualarında benide unutma inşallah yarında güzel bi değer gelir sanırım ikiye katlaması lazımmış en az