1 yıl 3 aylık evliyim tam tamına 1 yıldır istiyorum ben doktora sadece 3 ay gittim 2 si hormon ve altan muayene 1 ayda Klomen için oda bu ay. Acaba doktor mu değiştirsem memunum göremediği bişey mi var diyorum ana. Doktor kendisi bakmıyor altannultashon odasından rapor çıkarıyorum doktoru. Odasına gidiyorum hadi yanlış bakıyor vs desem e kan sonuçlarımda ortada ama tabi rahim filmi eş faktörü bakılmadı si sizlerden tavsiye almak istiyorum bu ay tekrardan doktora gitmek istemiyorum herhalde dursam zaten kist oluşmuş mu diye gideyim mi Klomen kullandım ya ama tedavi almak istemiyorum başka doktora gideyim diyorum daha sonra da tatile gideceğiz orada rahim filmi ve eşimin sperm testini halledip ondan sonra eğer tekrardan bir Klomen veya aşılama olacaksa öyle başlayayım diyorum çünkü şu an ben hormon tedavisi alıyorum en ufak hani detaylı belki bir sorun yok ama en ufak spermin de bir azalma bir hareketsizlik varsa hani benim ne kadarken kullanıp çatlatma yapmanın bir anlamı olmayacağını düşünüyorum bilmiyorum sizce ne yapayım yani yumurta sayım kötü diye ben bu kadar hızlı doktorlara gidip kene başlamıştım ama şu an yumurta sayımın da iyi olduğunu öğrenince hani sizler de iyi diyorsunuz ki doktor da iyi dedi ama hani sadece bir doktora gittim internetten bulduğum doktorlara atıyordum raporlarımı eğer hepsi temiz çıkarsa rahim filmin falan tekrardan o zaman mı sizce bir tedaviye başlayayım yani zaten bana başlanacak olan tedavi Klomen ve aşılama olur yani şu anlık diye düşünüyorum yoksa hani çok ara vermiyim yani rahim filmi falan çekilmeden devam mı edeyim bu arada vereceğim ara kurban sonrası olmak üzere ara vereceğim çünkü biz yaşadığımız yerde daha tayinciyiz ve burada rahim filmi çeken yok yer yok Özeller de çok pahalı kurbanda şeye gittiğimizde memleketime gittiğimde devlet hastanesinde çekinirim diye düşündüm kurbandan önce giderim veya sonraya kalır iznimiz zaten bayram izni bitmiş olur o zaman çekinebilirim diye düşündüm