Amh düşük olanlar ultrasonda kaç yumurta görünüyor ve değeriniz kaç lütfen bilgi verir misiniz

16 yumurta. 0,80 etmez ki

Yanlış ta çıkabilir tabi amh çok takılma zaten önemli olan ultrasonda görülen sayı ve kalitesi
İlk verdiğim lannaynı hastanede 0,8 di sonra diğer ay verdim 1,81 Çıktı adetsiz döngümün 1;. Günü 18 diğer ayda 17 yumurta sayıldı toplam sizce nasıl

Yanlış ta çıkabilir tabi amh çok takılma zaten önemli olan ultrasonda görülen sayı ve kalitesi
Adetsiz 14. Gününde döngümün. Vajinal bakıldı şimdi adetli ve adetsiz bakılmasının farkı nedir adetli bakılsa daha çokmu görürdü yada bi farkı yok mu adetsiz 18,17 2 ay üst üste bakılan ama kanımda pcos yok ama de yok sadece büyüyemiyorlar

18 17 ilaçsız halinse yumurta sayın cok iyi demek zaten

Merhaba benim AMH 2.70 doktor alttan baktığında 7 tane yumurta saydı güzel dedi ama kan tahlilimde düşük çıkıyor bu gün 25 e girdim cocuk sahibi olmak istiyorum
Amh değerinize göre Altan bakılan yumurta sayısı az gibi geldi bana benim ki 0.70 ile 8 tane sayılmıştı

Menopur kullanmış mıydınız? Gonalf ile birlikte

0.8 yanlıştır muhtemelen yumurta sayın olarak 1.81 doğru gibi
Raporda sağda 10 solda 8 var diyor ama en büyüğü 8mm miş neyse diğer ay Klomen kullandım solda 9 sağda 8 adet varmış soldaki 22 mm oldu ama çatlatma bulamadım akışına bıraktım 3 gün var adete göğüs hassasiyetim falan var herzamanki gibi tutmadı test zaten yapmadım adet belirtim tüm var ama şunu sormak istiyorum geçen ay 8 mm ya en büyük her ay öylemi kalıyor acaba hormonlarımda sorun çıkmadı sadece tüylenmemden kaynaklı testestorın yüksekti oda soru. Olarak görülmedi şimdi doktor yumurtların gelişmiyor dedi tek her ay mı gelişmiyor acaba

0.8 yanlıştır muhtemelen yumurta sayın olarak 1.81 doğru gibi
1 yıl 3 aylık evliyim tam tamına 1 yıldır istiyorum ben doktora sadece 3 ay gittim 2 si hormon ve altan muayene 1 ayda Klomen için oda bu ay. Acaba doktor mu değiştirsem memunum göremediği bişey mi var diyorum ana. Doktor kendisi bakmıyor altannultashon odasından rapor çıkarıyorum doktoru. Odasına gidiyorum hadi yanlış bakıyor vs desem e kan sonuçlarımda ortada ama tabi rahim filmi eş faktörü bakılmadı si sizlerden tavsiye almak istiyorum bu ay tekrardan doktora gitmek istemiyorum herhalde dursam zaten kist oluşmuş mu diye gideyim mi Klomen kullandım ya ama tedavi almak istemiyorum başka doktora gideyim diyorum daha sonra da tatile gideceğiz orada rahim filmi ve eşimin sperm testini halledip ondan sonra eğer tekrardan bir Klomen veya aşılama olacaksa öyle başlayayım diyorum çünkü şu an ben hormon tedavisi alıyorum en ufak hani detaylı belki bir sorun yok ama en ufak spermin de bir azalma bir hareketsizlik varsa hani benim ne kadarken kullanıp çatlatma yapmanın bir anlamı olmayacağını düşünüyorum bilmiyorum sizce ne yapayım yani yumurta sayım kötü diye ben bu kadar hızlı doktorlara gidip kene başlamıştım ama şu an yumurta sayımın da iyi olduğunu öğrenince hani sizler de iyi diyorsunuz ki doktor da iyi dedi ama hani sadece bir doktora gittim internetten bulduğum doktorlara atıyordum raporlarımı eğer hepsi temiz çıkarsa rahim filmin falan tekrardan o zaman mı sizce bir tedaviye başlayayım yani zaten bana başlanacak olan tedavi Klomen ve aşılama olur yani şu anlık diye düşünüyorum yoksa hani çok ara vermiyim yani rahim filmi falan çekilmeden devam mı edeyim bu arada vereceğim ara kurban sonrası olmak üzere ara vereceğim çünkü biz yaşadığımız yerde daha tayinciyiz ve burada rahim filmi çeken yok yer yok Özeller de çok pahalı kurbanda şeye gittiğimizde memleketime gittiğimde devlet hastanesinde çekinirim diye düşündüm kurbandan önce giderim veya sonraya kalır iznimiz zaten bayram izni bitmiş olur o zaman çekinebilirim diye düşündüm

Klomen kullanınca catlatma iğnesi olmazsan kist olabiliyor yinede bi kontrole gitmeni öneririm tabiki sende sorun olmayabilir eş faktörü var tüplere bakılması gerekiyor yani çok faktör var onun öncesinde vitamin filan kullanıp kendin denemeyi tercih edebilirsin

Hem kist yapmışım diye hemde vitamin için gideyim en azından rahim filmi ve sperm testi olasıya 3 daha geçecek 3 ayda bi vitamini düzenli kullanmış olurum ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…