- 27 Haziran 2022
- 273
- 126
- 33
- Konu Sahibi minikbaykus
-
Çok güzel haber inş o arkadakiler hepsi kardeş kardeş büyür sana evlat olurlarBenim de amh 0.24 normalde reglnin 3.gunu falan 1 tane görünüyor 4 gün iğneden sonra kontrole gittim 2 tane büyümüş. Hatta doktor geriden gelen 3-4 yumurta daha var küçük küçük dedi
Normalde ilaçsız bir tane mi görünüyor. Amh tekrar baktirdin mi benimde ilaçsız 4 tane göründü ama amh 004 çıktıBenim de amh 0.24 normalde reglnin 3.gunu falan 1 tane görünüyor 4 gün iğneden sonra kontrole gittim 2 tane büyümüş. Hatta doktor geriden gelen 3-4 yumurta daha var küçük küçük dedi
Ben de çok şaşırdımNormalde ilaçsız bir tane mi görünüyor. Amh tekrar baktirdin mi benimde ilaçsız 4 tane göründü ama amh 004 çıktı
Bende inşallah yanlıştır diye dua ediyorum. Yeniden başka bir hastaneye verdimBen de
Ben de çok şaşırdım
Benim de öyle goncs cuma toplama yapılacak. Hamgi iğneleri verdi doktor sanaBenim de amh 0.24 normalde reglnin 3.gunu falan 1 tane görünüyor 4 gün iğneden sonra kontrole gittim 2 tane büyümüş. Hatta doktor geriden gelen 3-4 yumurta daha var küçük küçük dedi
Benimde 2 yumurta olmus sadece dıger ıkısı kucukBenim de amh 0.24 normalde reglnin 3.gunu falan 1 tane görünüyor 4 gün iğneden sonra kontrole gittim 2 tane büyümüş. Hatta doktor geriden gelen 3-4 yumurta daha var küçük küçük dedi
Her ay farklı yumurta olur hiç üzülme benim de 0,8 di genelde sol tarafımda daha çok yumurta oluyor 7 8 arası toplam ama dediğim gibi sayısı da kalitesi de her ay değişiyor amh değeri belki yükselmez ama kalitesi sayısı değişirKızlar geçen hafta bir aylık gecikme yüzünden amh 004 olduğunu öğrendim. karın ultrasonla baktı ve sadece 2 yumurta gördü. sizlerin kaç yumurta vardı ve değeriniz kaç. Normalde Benim yasındaki birinde 10 ve üstü olmaliymis
Çok teşekkür ederim canım yazdığın için. Keşke benimde 0.8 olsaydı. Benimde toplam 4 yumurta var o kadar istiyorum ki 0.30 0.40 bile razıyım inanın. Burda yukseltenler olmuş. O kadar umut doluyorum ki sadece adetim gecikti diye gittim. Yaşım daha 32 ve bir evladım var doğal yolla hemen olmuştu. İkincisi de olur dedim. Daha ,3 aydır korunmuyordum şok oldum. Bir daha duyguyu tadamayacak olmaya mi yanayim çocuğum kardeş istiyor ona mi yanayım. Bu yaşta menopoza girmek istemiyorum ona mi yanayım. 3 hafta oldu öğreneli öldüm öldüm dirildimHer ay farklı yumurta olur hiç üzülme benim de 0,8 di genelde sol tarafımda daha çok yumurta oluyor 7 8 arası toplam ama dediğim gibi sayısı da kalitesi de her ay değişiyor amh değeri belki yükselmez ama kalitesi sayısı değişir
Amh bu kadar takılmayın bazen ufakta olsa oynar sonuçta düşük. Önemli olan ultrasonda kaç adet görünüyor oKızlar buraya yazmıştım amh 004 diye başka hastaneye yeniden vermiştim amh 008 çıktı ama referans aralığı 0-0 diyor. Referans aralığı girilmesi gerekmiyor mu normalde
Hayır hayır ben 2 yıldır tedavi görüyorum bak rabbim bir evlat vermiş sana ben senden küçüğüm 28 yaşındayım ve şuan daha düşüktür amh bir yumurta bir sperm sonuçta teknoloji gelişti neden yaşamayasın Allah büyük kandil bugün sana da dua edeceğim rabbim kim varsa evlat hasreti çeken en kısa zamanda kavuştursunÇok teşekkür ederim canım yazdığın için. Keşke benimde 0.8 olsaydı. Benimde toplam 4 yumurta var o kadar istiyorum ki 0.30 0.40 bile razıyım inanın. Burda yukseltenler olmuş. O kadar umut doluyorum ki sadece adetim gecikti diye gittim. Yaşım daha 32 ve bir evladım var doğal yolla hemen olmuştu. İkincisi de olur dedim. Daha ,3 aydır korunmuyordum şok oldum. Bir daha duyguyu tadamayacak olmaya mi yanayim çocuğum kardeş istiyor ona mi yanayım. Bu yaşta menopoza girmek istemiyorum ona mi yanayım. 3 hafta oldu öğreneli öldüm öldüm dirildim
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Duanda unutma olur mu . Rabbim bu menopozdan da kurtarsın bizi bu yaşta çok zor imtihan gerçekten yaşadığımız ve şok oldum öğreninceHayır hayır ben 2 yıldır tedavi görüyorum bak rabbim bir evlat vermiş sana ben senden küçüğüm 28 yaşındayım ve şuan daha düşüktür amh bir yumurta bir sperm sonuçta teknoloji gelişti neden yaşamayasın Allah büyük kandil bugün sana da dua edeceğim rabbim kim varsa evlat hasreti çeken en kısa zamanda kavuştursun
Amh takılmak değilde en azından 40 yaşına kadar da olsa adet görmek istiyorum. Bu yaşta bir kadın için çok zor adetten kesilmekAmh bu kadar takılmayın bazen ufakta olsa oynar sonuçta düşük. Önemli olan ultrasonda kaç adet görünüyor o
Canım sana birşey diyim için rahatlasın benim amh 8 sene önce 0,40 dı geçen ay hala aynıydı öyle pat diye düşmez sağlıklı yaşa yürüyüş yap şeker ekmek onları aza indir ki ben bunları bile yapmadım. O zaman uzun sürer üzme strese girmeAmh takılmak değilde en azından 40 yaşına kadar da olsa adet görmek istiyorum. Bu yaşta bir kadın için çok zor adetten kesilmek. En azından bir belirtisi olsaydı korunmayı bırakır ikinci çocuğu alırdım. Burda gördüğüm 0.50 kere bile çok şanslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?