Ben de 28 yaşındayım amh.1.86 doktorum normal demişti.tedavilerimde 7-9 yumurtam oluştu.çok yüksek değil ama kötü de değil bir an önce Rabbim nasip ederse tabi elini çabuk tutmaya çalış,yaş ilerledikçe rezerv azalıyor çünkü21 yaşındayım amh 1.73 geldi düşük mü sizce
Benimde 12 yumurtam vardı demek ki arada çokta fark yok yani değer olarak fark var ama sayı olarak baya yakınız.Ben de 28 yaşındayım amh.1.86 doktorum normal demişti.tedavilerimde 7-9 yumurtam oluştu.çok yüksek değil ama kötü de değil bir an önce Rabbim nasip ederse tabi elini çabuk tutmaya çalış,yaş ilerledikçe rezerv azalıyor çünkü
Fena değil dediBen 29 yaşındayım 3.6 değerim sordun mu doktoruna
Benimde en son kontrolüm de 12 ydi yumurta sayım.ben 4.tup bebek denememe başlayacağım.Allah hepimizin yardımcısı olsunBenimde 12 yumurtam vardı demek ki arada çokta fark yok yani değer olarak fark var ama sayı olarak baya yakınız.
Hayırlısı olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun benim opu yapıldı bekleme aşamasındayım.Değerleriniz cok iyi kizlar benim yas 24 amh 0.63 tup bebek basliycaz yarin
Özel değilse neden negatif oldu 3 sefer istanbulda mı yaptırıyosunuzBenimde en son kontrolüm de 12 ydi yumurta sayım.ben 4.tup bebek denememe başlayacağım.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet 2 sini capada yaptırdım tutmadı.1 i nı medicana da yaptırdım tuttu ama kalp atışını duyamadik.biz de erkek kaynaklı problem var.Özel değilse neden negatif oldu 3 sefer istanbulda mı yaptırıyosunuz
Bu sefer güzel haber alırsınız inşallah Allah yardımcımız olsunEvet 2 sini capada yaptırdım tutmadı.1 i nı medicana da yaptırdım tuttu ama kalp atışını duyamadik.biz de erkek kaynaklı problem var.
yaşınıza göre biraz düşük kistiniz falan var mı ya da daha önce bi ameliyat geçirdiniz mi21 yaşındayım amh 1.73 geldi düşük mü sizce
Yo hicbisey yok temiz herşey 4 ay önce düşük yaşadımyaşınıza göre biraz düşük kistiniz falan var mı ya da daha önce bi ameliyat geçirdiniz mi
ben 23 yaşındayım 3.63 çıktı üstelik daha bir kez çikolata kistinden açık ameliyatım ve şu anda da tekrar 7 cm lik çikolata kistim varYo hicbisey yok temiz herşey 4 ay önce düşük yaşadım
Allah'ım inşallah bnada nasip eder inşallah33 yaşındayken 0.02 dı benim 2 kere de normalden hamile kaldım
Inşaallah Rabbim herkesin gonlundekini sağlıkla nasip etsin ben 2 sinide kaybettim ama rabbim yasatmasin bidaha kayıbıAllah'ım inşallah bnada nasip eder inşallah
Cok guzel bisey bu bana umut oluyor böyle mesajlar gercekten . Cunku doktorlar benim 0.63 degere gore diyorlar ki sen normal yolla hamile kalamazsin . Gerci haklilar da cunku 2 yilim olucak nerdeyse hala gebe kalamadim33 yaşındayken 0.02 dı benim 2 kere de normalden hamile kaldım
ne güzel inşallah bende bir an önce doğal yolla hamile kalabilirim benim amh değerim 3.63 fakat daha bir kez açık ameliyatım var şu anda da 7 cm lik çikolata kistim var doktor 2 ay daha bekleyelim ondan sonra tedavi uygulicaz dedi33 yaşındayken 0.02 dı benim 2 kere de normalden hamile kaldım
1 buçuk yıl içinde hamile kaldım üstelik fsh 72 lerden dusurdumCok guzel bisey bu bana umut oluyor böyle mesajlar gercekten . Cunku doktorlar benim 0.63 degere gore diyorlar ki sen normal yolla hamile kalamazsin . Gerci haklilar da cunku 2 yilim olucak nerdeyse hala gebe kalamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?