• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh değeri ?

Cok guzel bisey bu bana umut oluyor böyle mesajlar gercekten . Cunku doktorlar benim 0.63 degere gore diyorlar ki sen normal yolla hamile kalamazsin . Gerci haklilar da cunku 2 yilim olucak nerdeyse hala gebe kalamadim
Canım benim de 0,63 kaldım ama kimyasal gebelik oldu. Önemli olan kaliteliyi bulmak normal yolla kalmak değil galiba. Çünkü bizdeki sıkıntı yumurta azlığında yumurtanın kalitesiz olmasıyla kimyasal gebelik ya da düşük olmaması için tüp bebek yapmak ki onun da garantisi yok genetik test yapılmadığı sürece

Merhaba, sağlıklı ilerlemedi mi gebeliğiniz? Benim de 0,63 temmuzda kimyasal gebelik geçirdim normal yolla. Sayı az olduğu için genetik bozukluk artıyor galiba
Meraba Kan pıhtılaşması cıktı iğne olucam diğer genetiklerim normal

Canım benim de 0,63 kaldım ama kimyasal gebelik oldu. Önemli olan kaliteliyi bulmak normal yolla kalmak değil galiba. Çünkü bizdeki sıkıntı yumurta azlığında yumurtanın kalitesiz olmasıyla kimyasal gebelik ya da düşük olmaması için tüp bebek yapmak ki onun da garantisi yok genetik test yapılmadığı sürece
Onemli olan kalitelisini bulmak kismet olursa insallah o da Rabbim nasip etsin en yakin zamanda bizde tadalim o duyguyu

Arkadaşlar merhaba. Yorumları tek tek okumaya çalıştım. Merak ettiğim birşey vardı. 32 yaşındayım, evli değilim. Adet döneminin kısa sürmesiyle ilgili doktora gittim AMH testi istedi. Sonuçlar 1,16. Evlendiğimde bebek sahibi olma ihtimalim hiç mi yok? veya bu durumu nasıl yorumlayabiliriz? Bu arada beş yıldan fazla bir süredir hashimato için düzenli ilaç içiyorum.. Etrafdaki insanlar şimdiki durum için çok vahim dedi..

Arkadaşlar merhaba. Yorumları tek tek okumaya çalıştım. Merak ettiğim birşey vardı. 32 yaşındayım, evli değilim. Adet döneminin kısa sürmesiyle ilgili doktora gittim AMH testi istedi. Sonuçlar 1,16. Evlendiğimde bebek sahibi olma ihtimalim hiç mi yok? veya bu durumu nasıl yorumlayabiliriz? Bu arada beş yıldan fazla bir süredir hashimato için düzenli ilaç içiyorum.. Etrafdaki insanlar şimdiki durum için çok vahim dedi..
Etraftakilere neymis canim . Hicte vahim degil .Elbetteki bu degerle bebek sahibi olabilirsiniz bence .benim yaş. 24 amh 0.63 ama tup bebek yaptiriyorum😍 onemli olan alltan muyane de kac yumurtanizin gozukmesi ve kaliteli olmasi .bu degerlere takilipta moralinizi bozmayin . Adetinizin 2. Gunu gidip baktirabilirsiniz. Evlilik yoksa onunuzde yumurtalarinizi toplatip dondurabilme sansiniz da var.

Back