- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Oluyormuş demek ki ya ben kendime kisir damgasi vurdum resmen .1 buçuk yıl içinde hamile kaldım üstelik fsh 72 lerden dusurdum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluyormuş demek ki ya ben kendime kisir damgasi vurdum resmen .1 buçuk yıl içinde hamile kaldım üstelik fsh 72 lerden dusurdum
Öyle düşünme herşeyi başı moral herzaman pozitif olun vede iyi bi doktorOluyormuş demek ki ya ben kendime kisir damgasi vurdum resmen .
Bosuna oyaliuor dokyorlar nasipse bugun doktora gidicem tup bebek icinÖyle düşünme herşeyi başı moral herzaman pozitif olun vede iyi bi doktor
Merhaba, sağlıklı ilerlemedi mi gebeliğiniz? Benim de 0,63 temmuzda kimyasal gebelik geçirdim normal yolla. Sayı az olduğu için genetik bozukluk artıyor galiba33 yaşındayken 0.02 dı benim 2 kere de normalden hamile kaldım
Canım benim de 0,63 kaldım ama kimyasal gebelik oldu. Önemli olan kaliteliyi bulmak normal yolla kalmak değil galiba. Çünkü bizdeki sıkıntı yumurta azlığında yumurtanın kalitesiz olmasıyla kimyasal gebelik ya da düşük olmaması için tüp bebek yapmak ki onun da garantisi yok genetik test yapılmadığı süreceCok guzel bisey bu bana umut oluyor böyle mesajlar gercekten . Cunku doktorlar benim 0.63 degere gore diyorlar ki sen normal yolla hamile kalamazsin . Gerci haklilar da cunku 2 yilim olucak nerdeyse hala gebe kalamadim
21 yaşındayım amh 1.73 geldi düşük mü sizce
Yaşına göre çok az. Evli değilsen yumurta dondurmayı deneyebilirsin henüz kaliteliyken. 1 in altına inince normal yolla kalmak zorlaşıyor21 yaşındayım amh 1.73 geldi düşük mü sizce
Evliyim 4 ay önce düşük yaptımYaşına göre çok az. Evli değilsen yumurta dondurmayı deneyebilirsin henüz kaliteliyken. 1 in altına inince normal yolla kalmak zorlaşıyor
Canım dene şu an o zaman normal yolla çünkü yaşına göre az ama normal değerin. Yediğine, içtiğine dikkat et vitamin kullan bolcanaEvliyim 4 ay önce düşük yaptım
Folik asit felan verdi doktor klomen +caglatma iğnesi bakalım bugün 3 olduCanım dene şu an o zaman normal yolla çünkü yaşına göre az ama normal değerin. Yediğine, içtiğine dikkat et vitamin kullan bolcana
İncir kürü felan işe yarar mı acebaCanım dene şu an o zaman normal yolla çünkü yaşına göre az ama normal değerin. Yediğine, içtiğine dikkat et vitamin kullan bolcana
Folik asit felan verdi doktor klomen +caglatma iğnesi bakalım bugün 3 oldu
incir mesela prolaktini arttırıyor o da gebeliği engelliyor doktoruna sormadan şu aşamada kullanma bence. Amh yi düzeltmek için vitaminler var. Koenzim q10 gibi onlardan kullanabilirsinİncir kürü felan işe yarar mı aceba
Varmı gerçekten öyle şeylerincir mesela prolaktini arttırıyor o da gebeliği engelliyor doktoruna sormadan şu aşamada kullanma bence. Amh yi düzeltmek için vitaminler var. Koenzim q10 gibi onlardan kullanabilirsin
Doktor eğer 3-4 ay içinde olmazsa aşılama dedi bana sadeceVarmı gerçekten öyle şeyler
Meraba Kan pıhtılaşması cıktı iğne olucam diğer genetiklerim normalMerhaba, sağlıklı ilerlemedi mi gebeliğiniz? Benim de 0,63 temmuzda kimyasal gebelik geçirdim normal yolla. Sayı az olduğu için genetik bozukluk artıyor galiba
Bn kalp atışını felan hep duydum dikkat etmedim ben hiç kalbi durmuştu 11 hafta 3 günlük kan pıhtılaşma testi yaptırdım bakalım sonuç bekliyorumMeraba Kan pıhtılaşması cıktı iğne olucam diğer genetiklerim normal
Evet yumurta kalitesini arttırıyorlarVarmı gerçekten öyle şeyler
Onemli olan kalitelisini bulmak kismet olursa insallah o da Rabbim nasip etsin en yakin zamanda bizde tadalim o duyguyuCanım benim de 0,63 kaldım ama kimyasal gebelik oldu. Önemli olan kaliteliyi bulmak normal yolla kalmak değil galiba. Çünkü bizdeki sıkıntı yumurta azlığında yumurtanın kalitesiz olmasıyla kimyasal gebelik ya da düşük olmaması için tüp bebek yapmak ki onun da garantisi yok genetik test yapılmadığı sürece
Onemli olan kalitelisini bulmak kismet olursa insallah o da Rabbim nasip etsin en yakin zamanda bizde tadalim o duyguyu
[/QUOTE inşAlllahhhAllah olmayan herkese nasip etsinnn
Etraftakilere neymis canim . Hicte vahim degil .Elbetteki bu degerle bebek sahibi olabilirsiniz bence .benim yaş. 24 amh 0.63 ama tup bebek yaptiriyorumArkadaşlar merhaba. Yorumları tek tek okumaya çalıştım. Merak ettiğim birşey vardı. 32 yaşındayım, evli değilim. Adet döneminin kısa sürmesiyle ilgili doktora gittim AMH testi istedi. Sonuçlar 1,16. Evlendiğimde bebek sahibi olma ihtimalim hiç mi yok? veya bu durumu nasıl yorumlayabiliriz? Bu arada beş yıldan fazla bir süredir hashimato için düzenli ilaç içiyorum.. Etrafdaki insanlar şimdiki durum için çok vahim dedi..