• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh değeri ?

Arkadaşlar merhaba. Yorumları tek tek okumaya çalıştım. Merak ettiğim birşey vardı. 32 yaşındayım, evli değilim. Adet döneminin kısa sürmesiyle ilgili doktora gittim AMH testi istedi. Sonuçlar 1,16. Evlendiğimde bebek sahibi olma ihtimalim hiç mi yok? veya bu durumu nasıl yorumlayabiliriz? Bu arada beş yıldan fazla bir süredir hashimato için düzenli ilaç içiyorum.. Etrafdaki insanlar şimdiki durum için çok vahim dedi..
Merhaba, tek folikül ve 0,01 amh ile normal yolla hamile kalan var. Bence biraz şans işi de. Moralinizi bozmayın. Kısa zamanda evlenmeyi ve çocuk düşünmüyorsanız yumurta dondurmayı düşünebilirsiniz bana doktorlar onu önermişti. Maalesef sigara, yediğimiz içtiğimiz de etki ediyor, hızlandırıyor 🙏🏿

Arkadaşlar merhaba. Yorumları tek tek okumaya çalıştım. Merak ettiğim birşey vardı. 32 yaşındayım, evli değilim. Adet döneminin kısa sürmesiyle ilgili doktora gittim AMH testi istedi. Sonuçlar 1,16. Evlendiğimde bebek sahibi olma ihtimalim hiç mi yok? veya bu durumu nasıl yorumlayabiliriz? Bu arada beş yıldan fazla bir süredir hashimato için düzenli ilaç içiyorum.. Etrafdaki insanlar şimdiki durum için çok vahim dedi..
Merhaba.deger 0.01 bile olsa kimi dogal yolla hamile kalabiliyor ama burda erkek spermide cok onemli.eger erkekte problem varsa isler zorlasabiliyor.evlilik planin yoksa yumurta dondurmani tavsiye ederim.ben 40 yasindayim degerim 1.89.3.kez tup deniycez 10 tane toplandi digerlerinde.erkek faktoru var normal yolla hamile kalamiyorum.oyuzden saglam kadin dogumcu yada tup uzmanina gidip vitamin o bu tedavi olmani yada yum dondurmani oneririm.

Değerleriniz cok iyi kizlar benim yas 24 amh 0.63 tup bebek basliycaz yarin
Ben 38 yaşında ve 0,65 ile kendiliğinden 3 kez hamile kaldım bu değerler çok umutsuz olacağın değerler değil tüp bebektede şansın oldukça yüksek sadece moralini yüksek tutup stresten uzak durmak gerekiyor 2 kez düşük yaptım kan pıhtılaşmam varmış sonra genetik taramada çıktı onun için kan sulandırıcı iğne kullandım oglum yeni 1 yaşına girdi ikinciyi düşünüyorum doktorum çok geçmeden ikinciyi yap korunma kendiliğinden tutar yine diyor 😊 bu arada amh değerin kadar fsh lh e2 gibi hormon değerlerinde çok önemli

Kızlar tüm mesajları okudum 2 yıl evvel bende bu sitede gün boyu okur olumsuzlukları duyar kısırım derdim 🥺 amh düşündüğünüz kadarda önemli bir kriter değil sağlıklı tek bir yumurta ve onu büyütecek düzenli hormonlara ihtiyaç var.evet amh düşükse bu hormonlarda düzensizleşiyor yükseliyor yumurtanın büyümesini engelliyor ama şimdi neler neler çıktı yumurtalık gençleştirme prp uygulaması var mesela bülent tıraş yapıyor 5000 civarı ama şansı %20-30 arttırıyormuş hiç yumurtası olmayan amh si 0,03 olanlarda bile yumurta gelişmesini sağlamış sizin kanınızı alıyorlar içindeki yenileme hücrelerini ayırıp sizin rahiminize yumurtalıklarınıza enjekte ediyorlar 3 ay sonra etkisini görmeye başlıyorsunuz bunun dışında beyninize kodladığınız mesaj çok önemli benim çocuğum olur mesajı yerine olmaz derseniz oda durumunuzu vahimleştirir. 2018 yılında 1 kimyasal gebelik bir kalbi durması nedeniyle kürtaj yaşadım tam artık tüp bebek yaptıralım rapor çıkaralım deyip tahlil yaptırırken o tahlil sonuçlarına gerek kalmadan yine hamile kaldım biraz kafam rahattı tutmazsa tutmasıntüp bebek yaptıracağım zaten dediğim ay oldu kendimi serbest bırakmıştım belkide onun etkisidir 😂 bu arada tabiki boş boş beklemedim balık yağı hapı kullandım eşimin değerleri iyiydi ama yinede dahada iyi olsun diye ona sigarayı bıraktırttım progeny ve promotil gibi takviyelerden hem ben hem eşim 5-6 ay kullandık sonuçta eşimin değerleri 3-4 katı oldu benim fsh lh e2 değerlerim hiç kötü değildi ama bunlarla dahada iyi oldu birde aslan pençesi otu ve civanperçemi suyu içtim

Ben 38 yaşında ve 0,65 ile kendiliğinden 3 kez hamile kaldım bu değerler çok umutsuz olacağın değerler değil tüp bebektede şansın oldukça yüksek sadece moralini yüksek tutup stresten uzak durmak gerekiyor 2 kez düşük yaptım kan pıhtılaşmam varmış sonra genetik taramada çıktı onun için kan sulandırıcı iğne kullandım oglum yeni 1 yaşına girdi ikinciyi düşünüyorum doktorum çok geçmeden ikinciyi yap korunma kendiliğinden tutar yine diyor 😊 bu arada amh değerin kadar fsh lh e2 gibi hormon değerlerinde çok önemli
Benim hepsi normal yaptırdım ama amh düşük 1.73 35 yaşındaki kadındaki amh dedi doktor bana bı düşük yaşadım şuan yumurtalık takibi yaptırıyoruz 6 ay oldu bakalım bekliyorum ..

Masaaallah Allah,bagislasin evladinizi ben tup bebek yaptirdim maalesef tutmadi :( takviye kullaniyorum su an bi de ayriyeten ayriyeten ari sutu bal polen karisimi tuketiyorum

Benim hepsi normal yaptırdım ama amh düşük 1.73 35 yaşındaki kadındaki amh dedi doktor bana bı düşük yaşadım şuan yumurtalık takibi yaptırıyoruz 6 ay oldu bakalım bekliyorum ..
Femara denedimi dr bende yumurta takibi yaptırdığımda dr reglin 3 günü başla 5 gün sabah akşam kullan demişti bende 2 yumurta oldu biri çok büyüdü diye dr o ay çatlatma iğnesi vermedi birşey yapmayalım demişti sonraki ay 1 tane olarak kullandık ve hamile kaldım ama kan pıhtılaşmasından kalbi durdu

Masaaallah Allah,bagislasin evladinizi ben tup bebek yaptirdim maalesef tutmadi :KK43: takviye kullaniyorum su an bi de ayriyeten ayriyeten ari sutu bal polen karisimi tuketiyorum
Eşinizede alın herşeyi mükemmel bile olsa onada kullandırın bizde eşimin değerleri tavan yaptığı için şans katlandı

Eşinizede alın herşeyi mükemmel bile olsa onada kullandırın bizde eşimin değerleri tavan yaptığı için şans katlandı
Esime ne kullanabilirim oneriniz var mi acaba ? Esimde varikosel vardi cok sukur duzeldi o

Femara denedimi dr bende yumurta takibi yaptırdığımda dr reglin 3 günü başla 5 gün sabah akşam kullan demişti bende 2 yumurta oldu biri çok büyüdü diye dr o ay çatlatma iğnesi vermedi birşey yapmayalım demişti sonraki ay 1 tane olarak kullandık ve hamile kaldım ama kan pıhtılaşmasından kalbi durdu
Klomen denedik bı sonraki ay bişey vermedi takip yaptı

Klomen denedik bı sonraki ay bişey vermedi takip yaptı
Klomenle birden fazla yumurta büyüyor femara aslında gögüs kanseri olanlar için kullanılıyor ama hormonal etkisiyle tek yumurtayı büyütüyormuş tabi yumurta takibi yapıp dr kontrolünde kullanılmalı

Klomenle birden fazla yumurta büyüyor femara aslında gögüs kanseri olanlar için kullanılıyor ama hormonal etkisiyle tek yumurtayı büyütüyormuş tabi yumurta takibi yapıp dr kontrolünde kullanılmalı
Çift yumurtam olussmusdu nasip değilmis

Çift yumurtam olussmusdu nasip değilmis
Çift yumurta sanılanın aksine çifte şans değil genelde birden fazla yumurta büyüdüğünde ya sağlıksız oluyor ya belli bir büyümede kalıyor çatlamıyor yada kiste dönüşüyor klomen tedavisinde bu çok karşılaşılan bir durum 🥺

Çift yumurta sanılanın aksine çifte şans değil genelde birden fazla yumurta büyüdüğünde ya sağlıksız oluyor ya belli bir büyümede kalıyor çatlamıyor yada kiste dönüşüyor klomen tedavisinde bu çok karşılaşılan bir durum 🥺
Öylemi doktor ikizlerin olabilir dedi 20 cm di olmadı ama kiste felan donusmemis çok şükür

meraba fsh kaçtı onu hatırlıyormusunuz?

Back