Merhaba, tek folikül ve 0,01 amh ile normal yolla hamile kalan var. Bence biraz şans işi de. Moralinizi bozmayın. Kısa zamanda evlenmeyi ve çocuk düşünmüyorsanız yumurta dondurmayı düşünebilirsiniz bana doktorlar onu önermişti. Maalesef sigara, yediğimiz içtiğimiz de etki ediyor, hızlandırıyorArkadaşlar merhaba. Yorumları tek tek okumaya çalıştım. Merak ettiğim birşey vardı. 32 yaşındayım, evli değilim. Adet döneminin kısa sürmesiyle ilgili doktora gittim AMH testi istedi. Sonuçlar 1,16. Evlendiğimde bebek sahibi olma ihtimalim hiç mi yok? veya bu durumu nasıl yorumlayabiliriz? Bu arada beş yıldan fazla bir süredir hashimato için düzenli ilaç içiyorum.. Etrafdaki insanlar şimdiki durum için çok vahim dedi..
Merhaba.deger 0.01 bile olsa kimi dogal yolla hamile kalabiliyor ama burda erkek spermide cok onemli.eger erkekte problem varsa isler zorlasabiliyor.evlilik planin yoksa yumurta dondurmani tavsiye ederim.ben 40 yasindayim degerim 1.89.3.kez tup deniycez 10 tane toplandi digerlerinde.erkek faktoru var normal yolla hamile kalamiyorum.oyuzden saglam kadin dogumcu yada tup uzmanina gidip vitamin o bu tedavi olmani yada yum dondurmani oneririm.Arkadaşlar merhaba. Yorumları tek tek okumaya çalıştım. Merak ettiğim birşey vardı. 32 yaşındayım, evli değilim. Adet döneminin kısa sürmesiyle ilgili doktora gittim AMH testi istedi. Sonuçlar 1,16. Evlendiğimde bebek sahibi olma ihtimalim hiç mi yok? veya bu durumu nasıl yorumlayabiliriz? Bu arada beş yıldan fazla bir süredir hashimato için düzenli ilaç içiyorum.. Etrafdaki insanlar şimdiki durum için çok vahim dedi..
Ben 38 yaşında ve 0,65 ile kendiliğinden 3 kez hamile kaldım bu değerler çok umutsuz olacağın değerler değil tüp bebektede şansın oldukça yüksek sadece moralini yüksek tutup stresten uzak durmak gerekiyor 2 kez düşük yaptım kan pıhtılaşmam varmış sonra genetik taramada çıktı onun için kan sulandırıcı iğne kullandım oglum yeni 1 yaşına girdi ikinciyi düşünüyorum doktorum çok geçmeden ikinciyi yap korunma kendiliğinden tutar yine diyorDeğerleriniz cok iyi kizlar benim yas 24 amh 0.63 tup bebek basliycaz yarin
Benim hepsi normal yaptırdım ama amh düşük 1.73 35 yaşındaki kadındaki amh dedi doktor bana bı düşük yaşadım şuan yumurtalık takibi yaptırıyoruz 6 ay oldu bakalım bekliyorum ..Ben 38 yaşında ve 0,65 ile kendiliğinden 3 kez hamile kaldım bu değerler çok umutsuz olacağın değerler değil tüp bebektede şansın oldukça yüksek sadece moralini yüksek tutup stresten uzak durmak gerekiyor 2 kez düşük yaptım kan pıhtılaşmam varmış sonra genetik taramada çıktı onun için kan sulandırıcı iğne kullandım oglum yeni 1 yaşına girdi ikinciyi düşünüyorum doktorum çok geçmeden ikinciyi yap korunma kendiliğinden tutar yine diyorbu arada amh değerin kadar fsh lh e2 gibi hormon değerlerinde çok önemli
Masaaallah Allah,bagislasin evladinizi ben tup bebek yaptirdim maalesef tutmadiBen 38 yaşında ve 0,65 ile kendiliğinden 3 kez hamile kaldım bu değerler çok umutsuz olacağın değerler değil tüp bebektede şansın oldukça yüksek sadece moralini yüksek tutup stresten uzak durmak gerekiyor 2 kez düşük yaptım kan pıhtılaşmam varmış sonra genetik taramada çıktı onun için kan sulandırıcı iğne kullandım oglum yeni 1 yaşına girdi ikinciyi düşünüyorum doktorum çok geçmeden ikinciyi yap korunma kendiliğinden tutar yine diyorbu arada amh değerin kadar fsh lh e2 gibi hormon değerlerinde çok önemli
Femara denedimi dr bende yumurta takibi yaptırdığımda dr reglin 3 günü başla 5 gün sabah akşam kullan demişti bende 2 yumurta oldu biri çok büyüdü diye dr o ay çatlatma iğnesi vermedi birşey yapmayalım demişti sonraki ay 1 tane olarak kullandık ve hamile kaldım ama kan pıhtılaşmasından kalbi durduBenim hepsi normal yaptırdım ama amh düşük 1.73 35 yaşındaki kadındaki amh dedi doktor bana bı düşük yaşadım şuan yumurtalık takibi yaptırıyoruz 6 ay oldu bakalım bekliyorum ..
Eşinizede alın herşeyi mükemmel bile olsa onada kullandırın bizde eşimin değerleri tavan yaptığı için şans katlandıMasaaallah Allah,bagislasin evladinizi ben tup bebek yaptirdim maalesef tutmaditakviye kullaniyorum su an bi de ayriyeten ayriyeten ari sutu bal polen karisimi tuketiyorum
Esime ne kullanabilirim oneriniz var mi acaba ? Esimde varikosel vardi cok sukur duzeldi oEşinizede alın herşeyi mükemmel bile olsa onada kullandırın bizde eşimin değerleri tavan yaptığı için şans katlandı
Progeny ve promotil in erkek için olanını eşime kullanmıştık bol bol incir badem ve keçiboynuzu pekmezi tüketmiştiEsime ne kullanabilirim oneriniz var mi acaba ? Esimde varikosel vardi cok sukur duzeldi o
Klomen denedik bı sonraki ay bişey vermedi takip yaptıFemara denedimi dr bende yumurta takibi yaptırdığımda dr reglin 3 günü başla 5 gün sabah akşam kullan demişti bende 2 yumurta oldu biri çok büyüdü diye dr o ay çatlatma iğnesi vermedi birşey yapmayalım demişti sonraki ay 1 tane olarak kullandık ve hamile kaldım ama kan pıhtılaşmasından kalbi durdu
Klomenle birden fazla yumurta büyüyor femara aslında gögüs kanseri olanlar için kullanılıyor ama hormonal etkisiyle tek yumurtayı büyütüyormuş tabi yumurta takibi yapıp dr kontrolünde kullanılmalıKlomen denedik bı sonraki ay bişey vermedi takip yaptı
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz icinProgeny ve promotil in erkek için olanını eşime kullanmıştık bol bol incir badem ve keçiboynuzu pekmezi tüketmişti
Çift yumurtam olussmusdu nasip değilmisKlomenle birden fazla yumurta büyüyor femara aslında gögüs kanseri olanlar için kullanılıyor ama hormonal etkisiyle tek yumurtayı büyütüyormuş tabi yumurta takibi yapıp dr kontrolünde kullanılmalı
Çift yumurta sanılanın aksine çifte şans değil genelde birden fazla yumurta büyüdüğünde ya sağlıksız oluyor ya belli bir büyümede kalıyor çatlamıyor yada kiste dönüşüyor klomen tedavisinde bu çok karşılaşılan bir durumÇift yumurtam olussmusdu nasip değilmis
Öylemi doktor ikizlerin olabilir dedi 20 cm di olmadı ama kiste felan donusmemis çok şükürÇift yumurta sanılanın aksine çifte şans değil genelde birden fazla yumurta büyüdüğünde ya sağlıksız oluyor ya belli bir büyümede kalıyor çatlamıyor yada kiste dönüşüyor klomen tedavisinde bu çok karşılaşılan bir durum
meraba fsh kaçtı onu hatırlıyormusunuz?Arkadaşlar merhaba. Yorumları tek tek okumaya çalıştım. Merak ettiğim birşey vardı. 32 yaşındayım, evli değilim. Adet döneminin kısa sürmesiyle ilgili doktora gittim AMH testi istedi. Sonuçlar 1,16. Evlendiğimde bebek sahibi olma ihtimalim hiç mi yok? veya bu durumu nasıl yorumlayabiliriz? Bu arada beş yıldan fazla bir süredir hashimato için düzenli ilaç içiyorum.. Etrafdaki insanlar şimdiki durum için çok vahim dedi..
Nasil dusursunuz acaba1 buçuk yıl içinde hamile kaldım üstelik fsh 72 lerden dusurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?