AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Inşallah hepimize nasip eder
Evet incir kürü tavsiye ediyorlar ibrahim saraçoğlu bir videosunda hatta çoğu kadın hamile kalıyo ama düşürüyor. Bazen düşük yaptiginin farkına bile vermiyor diyor. Bence bilinçli bir doktorla yola başlayıp bu kurleride destek amaçlı kullanmaliyiz

Merhaba ben de izmirdeyim hangi hastaneye gidiyosunuz acaba?

CANIM TSH HORMONUA BAKTIRDINMI ONDA SIKINTI OLUNCA AMH VE FSH I ETKİLİYOR. EĞER ÖYLE BİLDİĞİM KADARIYLA İLAÇLA TSH NORMALE DÖNÜNCE DİĞERLERİ DE NORMALE DÖNÜYOR.
Canım benim tsh 8 Çıktığı zaman fsh 18 amh 0.08 di ultrasonla da 3-4 yumurta görüyorlar. Tsh yumurtlamaya etkilermi gerçekten yani ilaç kullanıp tsh düzene girince yumurtlama da düzene girer mi dilerim öyledir

Evet

evet canim oyleymiş .bun beni yumurta toplamaya çağırdıLar.malesef yumurta çıkmadı çok üzüldüm. Napacagimi bilmiyorum
Hayıt tohumunu düzenli 3 ay kullanın,bu arada düzenli incir kürü yapıp için sabah akşam,testere dişli aslan pençesi için,bal.polen,çörek otu kullanın amh düzeyi ve fsh düzeyi ay ay değişir her ay yumurtlama olacak d iye bir kayıt yok canınızı sıkmayın ALLAHIN izniyle çocuğunuzu kucağınıza almayın nasip etsin ALLAHIM

kızlarrrrr çok heyecanlıyım yarın gebelik testi yaptırmam gerekiyor bugünden yaptırsam sonuç değişir mi??????

Cok tesekkürler bilgi icin. Ben bahçeciye başlıcam bu ay hayirlisiyla.bir sürü vitamin kullaniyorum
inşallah ise yarar.zeynep kamil çok ilgisiz Malesef.

çok çok çok çok çokkkk mutluyummmm nihayet oldu sonucum 88 çıktıııı Fethiye hocayııı çoookk seviyorummm
Canimmm hayırlı olsun çok sevindim :)) Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.bende orda yaptırdım bugün transferimin 8. Günü ne gibi belirtilerin oldu yazar misin.

Canimmm hayırlı olsun çok sevindim :)) Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.bende orda yaptırdım bugün transferimin 8. Günü ne gibi belirtilerin oldu yazar misin.
canım aslında doğruyu söylemek gerekirse umutla ve duayla bekledim son gününe kadar ne belirti oluyor olmadı mı oldu mu diye strese çok girmemeye çalılştım ne dedilerse aynen uyguladım. sende gitmişsin gördün zaten gerçekten çok titiz çalışıyorlar ben tamamen güvendim Fethiye hocayada ekibinede :) onlara çok çok teşekkür ediyorum sonucum negatif olsaydı da bu düşüncem değişmeyecekti. Rabbim bana nasip ettin dilerim sanada nasip eder hep beraber burda halaylar cekeriz

Evet kesinlikle bende fethiye hocaya da ekibine de çok güvenim. Transfer sırasında da söyledim fethiye hocaya çok güvendiğimi)inşallah canim dua et hamile lerin duası kabul olurmuş bizde görelim pozitif :)) 8 nisan az kaldı çok heyecanlıyım :)

İnşallah canım benim merakla bekliyorum sonucunu

Eşinizde folik asit hapı kullansın sizde eşiniz keçi boynuzu özü yesin sabah akşam iki tahta kaşık ile
Bugün dr.a gittim adetin 2.günü gel demişti. Tedaviye başlayayım dedi dr.um.yumurtalarımin sayısı iyiymiş ama boyutları irili ufakli dedi.riske atmayalım birdaha ay göreyim Dedi. Malesef bu ay da olmadı. Acaba yumurtaların aynı ayarda buyumesi icin bişey yapılabilir mi ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…